omribenjamin
באנקר בהרכב
אז כרגע אנחנו עם 4 שחקנים חדשים בחלון הזה
מותר לרשום 3 שחקנים חדשים לאירופה, יוותרו על חמד?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
יש חדש לגבי לסובוי?רק מכבי אמר:צריכים איתו הרבה עבודה מנטלית עכשיו.
שיחות אישיות עם מסאיי, וליווי צמוד של אלעד.
הוא הולך לשחק לא מעט בזמן הקרוב. מגיע כמובן בכושר משחק שזה תמיד טוב וחשוב.
זה שרשמתי שהעסקה נפלה בסימן שאלה לא הייתה כוונה שזה בגלל אחד הצדדים, עסקה יכולה ליפול בגלל מיליון ואחד סיבות, אחת מהן זה עניין הבנק והעברת הכספים, זה מסובך אבל זה נמשך כבר יותר מידיי זמן, עד כדי זמן שכבר גורם לי לתהות שאולי זה לא אפשרי במצב כרגע לעשות את זה חוקית אם זה ככה נמרח, לכן תהיתי אם כבר זה נפלKevinDurant אמר:אין פה שום פער עם הקבוצה או השחקן, מחפשים מצד אחד בנק שיסכים להעביר דרכו את הכסף לרוסיה ומצד שני שבאמת ההעברה תהיה חוקית כדי לא לסבך את המועדון.GreenGlory אמר:אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.
רשמית זה עוד לא נפל כי הוא עדיין בארץ.GreenGlory אמר:זה שרשמתי שהעסקה נפלה בסימן שאלה לא הייתה כוונה שזה בגלל אחד הצדדים, עסקה יכולה ליפול בגלל מיליון ואחד סיבות, אחת מהן זה עניין הבנק והעברת הכספים, זה מסובך אבל זה נמשך כבר יותר מידיי זמן, עד כדי זמן שכבר גורם לי לתהות שאולי זה לא אפשרי במצב כרגע לעשות את זה חוקית אם זה ככה נמרח, לכן תהיתי אם כבר זה נפלKevinDurant אמר:אין פה שום פער עם הקבוצה או השחקן, מחפשים מצד אחד בנק שיסכים להעביר דרכו את הכסף לרוסיה ומצד שני שבאמת ההעברה תהיה חוקית כדי לא לסבך את המועדון.GreenGlory אמר:אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.
אני די בטוח שאתה יכול לרשום במקום שחקנים שעוזבים, שרי יעזוב ולא יהיה בסגל ותרשום את אחד מהם במקומו, כנ"ל גנט שכבר מכרה כמה שחקנים ותרשום במקומם שחקנים אחרים. אתה לא יכול לא לרשום אף אחד במקום מי שעזב ולאפשר רק 3 רישומים ככה הסגל ידלל וזה לא הגיוני, די בטוח שזה 3 רישומים בנוסף לסגל שנרשם לפני, אם שחקן כזה או אחר עוזב אז אפשר לרשום במקומוomribenjamin אמר:אז כרגע אנחנו עם 4 שחקנים חדשים בחלון הזה
Nirgreen אמר:קינדה שוחח עם קאסה
זה מסי או ילד בן 17 אתיופי?
חזיזוש אמר:Nirgreen אמר:קינדה שוחח עם קאסה
לא הבנתי
Daniel123 אמר:חחח עכשיו טוכמן השופר שלהם מפרסם שהם שוקלים לרכוש את מדמון ואזולאי.
זה נהיה מצחיק מרגע לרגע.
Nirgreen אמר:חזיזוש אמר:Nirgreen אמר:קינדה שוחח עם קאסה
לא הבנתי
מה לא הבנת? זה לא שחקן למכבי חיפה נקודה
Rmc אמר:Nirgreen אמר:חזיזוש אמר:לא הבנתי
מה לא הבנת? זה לא שחקן למכבי חיפה נקודה
למה אתה כל כך נחרץ שזה לא שחקן למכבי חיפה? אתה מכיר אותו?
שואל ברצינות כי לי אני לא הכרתי אותו ולא עקבתי אחריו בכלל, פשוט אם אתה מרשה לעצמך לקבוע בצורה כל כך נחרצת אולי עשית עליו סקאוטינג מקצועי