• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש לא מעט שחקנים ישראלים צעירים בליגה שמסומנים ככאלה שיכולים להפוך לקליברים אצל הגדולות.
עידן טוקלומטי, אריאל לוגסי, אלעד מדמון, איתן אזולאי, נועם בן הרוש, עדי יונה.
ליאור קאסה הזה הגיע דיי משום מקום.
נקווה שידהים אותנו כמו שהפריצה שלו לתודעה הציבורית הרשימה.
ושקודם כל יחתום בכלל.

זה טוב ונחמד שניצחנו אותם במאבק עליו,
עכשיו צריך להתייחס אליו בפרופורציה הנכונה- שחקן צעיר מאוד, פרוספקט שצריך זמן וסבלנות

מצידי שיהיה פלופ גדול יותר מאנדלובו
היה שווה לי מעל מיליון יורו
והכתבה הזו של רז אמיר

מקווה שיש לליאור קאסה סביבה טובה שעוטפת אותו ואישיות חזקה כי לא נראה לי הוא בעצמו ידע שהוא כזה והתקשורת והקהל אחרי פסטיבל כזה ימהרו לנסות להכתיר ואז לגמור אותו. תהיה חזק ילד

יופי עוד ניצחון מנטלי. נקווה שהוא באמת טוב ולא גוני נאור 2
בהצלחה ילד💚

אזולאי לוסובוי ועוד זר כנף ואנחנו על הגל

בפועל מביאים את ג׳ון סדריק

Apoc אמר:
יש לא מעט שחקנים ישראלים צעירים בליגה שמסומנים ככאלה שיכולים להפוך לקליברים אצל הגדולות.
ושקודם כל יחתום בכלל.

השחקנים שהזכרת הם שנתון מעל. כולם נחשפו אליהם בליגת העל או במשחקי הנבחרות. קאסה פחות מוכר מהם אבל סומן גם הוא מגיל צעיר.
טוקולומטי, לוגסי, מדמון, ויונה שנתון 2004.
אזולאי בכלל גדול מכולם. הוא בן 21 (שנתון 2002).
קאסה פשוט יותר צעיר. הרוש הוא היחיד שבשנתון שלו (2005) ובאמת היה פחות מכור מהשאר.

לגבי החתימה, מדווח שעוד הערב צפויה להיות פגישה בין הצדדים. ייתכן וזה ייצא אפילו הערב. אם כי אני מאמין שיחכו לפחות לאחרי המשחק מחר עם ההודעה.

איזה אזולאי איזה.
מה נראה לכם, זה מנג'ר?

אני חושב שיגיע עוד שחקן אחד עד סוף החלון. ובזה זה ייגמר.

הסגל רחב כרגע, ויצטרכו להיות שחרורים של לפחות 2 שחקנים + העובדה שבעוד חודש מהיום, כל משחק יצטרכו 2-3 שחקנים שהם לא קצה רוטצייה לשבת ביציע.

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:
ושקודם כל יחתום בכלל.

השחקנים שהזכרת הם שנתון מעל. כולם נחשפו אליהם בליגת העל או במשחקי הנבחרות. קאסה פחות מוכר מהם אבל סומן גם הוא מגיל צעיר.
טוקולומטי, לוגסי, מדמון, ויונה שנתון 2004.
אזולאי בכלל גדול מכולם. הוא בן 21 (שנתון 2002).
קאסה פשוט יותר צעיר. הרוש הוא היחיד שבשנתון שלו (2005) ובאמת היה פחות מכור מהשאר.

לגבי החתימה, מדווח שעוד הערב צפויה להיות פגישה בין הצדדים. ייתכן וזה ייצא אפילו הערב. אם כי אני מאמין שיחכו לפחות לאחרי המשחק מחר עם ההודעה.

גם בעבר היו פה הרבה כשרונות צעירים, אבל היה פחות זרקור עליהם ונכונות להסתמך עליהם עד המונדיאליטו.
כמובן שגם המלחמה תאיץ את המגמה הזו של שילוב צעירים.

מה שכן, מהשחקנים שברשימה היחיד שאולי יהיה פה זה מדמון וברור שתהיה תחרות גדולה עליו בקיץ, אז אם בונים עליו צריך להתחיל "לרפד" אותו כבר עכשיו.
השאר משחקים או בעמדות שאנחנו לא צריכים בהן שחקנים לפיתוח (למשל, יונה ב-10) או בקבוצות שכמעט בלתי אפשרי להוציא מהן שחקנים (למשל, טוקלומטי מפ"ת).

לגבי קאסה, אני מניח שיש לו עוד בדיקות רפואיות לעבור, כך שגם החתימה הרשמית תיערך לכל המוקדם מחר (ואיתה, גם כל נושא הסושיאל).

הצפת כתבות על צעירים באתרי הספורט אחרי המו"מ על קאסה.
הרלוונטית עבורנו מביניהן, חדרה שוקלת למכור את מדמון כבר החלון, בתנאי שיישאר שם עד סוף העונה.
אני בספק בנוגע לאמינות של זה, אבל שיהיה.
רוב השאר, לתחושתי, זה ניהול המשברים של המפסידה בדו-קרב על קאסה.

כל קבוצות הליגה מבינות שזה הזמן להכות בברזל ולסחוט ממכבי ת''א עוד כסף אחרי שהפסידה על קאסה, ותרצה לתת תמונת ניצחון כלשהו.

טוב אז עכשיו אחרי שקאסה סגור, מה קורה עם לוסבוי?

מקווה שקאסה הזה יצדיק אתכם הרעש.

בכל מקרה תמיד כיף לשמוע ש(שוב) שחקנים מבינים מי היא המכבי האמיתית שכדאי להגיע אליה

greenguy אמר:
לא חושב שמדמון יגיע לפה,יש לנו את שוראנוב שיחזור מתישהו

אם אתה מוכר את פיירו ומביא את מדמון אתה גם מפנה מקום של זר וגם מקבל שחקן טוב יותר.

בשביל מה הצהבת הכולרות האלה צריכים את מדמון? כדי שהוא ימצוץ לזהבי? הרי ממילא כל המטרה של הקבוצה שם היא שזהבי יתן גול ואחר כך בשביל לנצח וכל חלוץ טוב שהיה להם בשנתיים האחרונות הם מכרו בשבילו. וממילא יש להם את דור תורג'מן שהוא בעצמו משחק לפעמים בצד בגלל המלך אז בשביל מה? מה גם שתורג'מן בעצמו יותר טוב היום גם מזהבי וגם ממדמון.

greenguy אמר:
לא חושב שמדמון יגיע לפה,יש לנו את שוראנוב שיחזור מתישהו

אם פיירו נמכר בקיץ, ומן הסתם גם חמד בא רק לחצי עונה ואולי לפרישה אחר כך, אז שורא ודינדה זה רחוק מלהספיק, וריאלי מאוד עבור מדמון לתפוס את ההרכב.
גם במכבי ת"א יכול לשחק לצד זהבי כי תורג'מן יעזוב בקיץ. אבל פה זה יותר משמעותי כי זהבי שם זה 90 דקות באנקר כל משחק.

בכל מקרה לא חושב שחדרה תמכור בינואר אבל אי אפשר לדעת כמה הם יהיו נואשים.

בן דור אמר שם בשידור לברקו וטוכמן (ממליץ להאזין בשביל המלטדאון של טוכמן) שירשמו שגם הצהבת ואנחנו נלחמים על מדמון ומדמון יהיה בסוף במכבי חיפה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה