ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שכחת להחליף את פיירו שכנראה יעזוב, את קורנו שכנראה יעזוב ואת שואו שחייב לעזוב. מניח שגם סיכוי לא קטן שחלאיילי ילך כבר בקיץ.אליאור אמר:צריך גם את לסובוי ולהחזיר את סבע, ואז הפנים לקיץ:
למקין
מדמון
שוער שני
מגן שמאלי
וכמובן - לשמור על הסגל הקיים
כיוף/שוער שני
קורנו/מגן שמאלי גולדברג/סק/שימיץ'/גרשון/למקין סונדגרן/פיינגולד
ג'אבר/שואו/גוני עלי/קאסה
קינדה/סבע/רפאלוב
חג'ג'/לסובוי/חזיזה סייף/חלאיילי
מדמון/דין דוד/שוראנוב
טוקלומטי- לא רלוונטי לישראל, לדעתי קצת אוברייטדApoc אמר:יש לא מעט שחקנים ישראלים צעירים בליגה שמסומנים ככאלה שיכולים להפוך לקליברים אצל הגדולות.
עידן טוקלומטי, אריאל לוגסי, אלעד מדמון, איתן אזולאי, נועם בן הרוש, עדי יונה.
ליאור קאסה הזה הגיע דיי משום מקום.
נקווה שידהים אותנו כמו שהפריצה שלו לתודעה הציבורית הרשימה.
ושקודם כל יחתום בכלל.
לא רצו להודיע על חתימה ביום כזה אחרי מה שקרה בבוקר.Liberman אמר:אני סתם מופתע שבן דור מרשה לעצמו לעלות כתבה ולדווח שקאסה חתם רשמית והמועדון לא הוציא שום הודעה בנושא.
אני לא מודאג או משהו כזה, סתם מעניין פרוצידורלית שבן דור מדווח על חתימה וממכבי חיפה אין כלום רשמי
לא שולם על שואה אותו סכום בערך? שואל ברצינות כי אני לא זוכר במדויק אני זוכר שזה היה משהו בסביבות הסכום הזה.Apoc אמר:חייבים להתאבד על מדמון
זה יהיה כל כך מצחיק לראות אותם מפסידים שוב במאבק על שחקן, זה שווה כל שקל
למרות שזה כנראה יהיה הרכש הישראלי היקר בהיסטוריה שלנו אם נשלם באמת 1.5 מיליון יורו עליו
אני מאמין שאפשר להגמיש את זה לאזור ה1.1 + אחוזים מכירה עתידית + שיבלי נניח בהשאלה מיידית או משהו בסגנוןApoc אמר:חייבים להתאבד על מדמון
זה יהיה כל כך מצחיק לראות אותם מפסידים שוב במאבק על שחקן, זה שווה כל שקל
למרות שזה כנראה יהיה הרכש הישראלי היקר בהיסטוריה שלנו אם נשלם באמת 1.5 מיליון יורו עליו
רק מכבי אמר:צאו מהסרט שננצח כל מאבק איתם.
אני למשל חושב שנפסיד בקרב על מדמון.
חדרה בניגוד להפועל ירושלים רוצה כמה שיותר כסף. הפועל ירושלים הייתה מאוד הגונה, שמה רף דרישה, ולא עלתה ברגע שהמועדונים הסכימו.
חדרה תייצר מכירה פומבית עליו, וההצעה הגבוהה תנצח. הצהובים יגידו כן לכל סכום, הם גם ככה בקרשים.הם ישלמו עליו גם 2-2.3 מ' יורו. אין להם בעיה.
ובניגוד למקרה קאסה שבסוף השיקול היה של השחקן (שרצה מכבי חיפה) ולא של הקבוצה (שהייתה מעדיפה כן למכור למכבי ת''א), אצל מדמון לקבוצה תהיה הרבה יותר משמעות.
אי אפשר לנצח הכל. ושחקנים טובים בחלקם גם יילכו לשם. ככה זה.
אליאור אמר:רק מכבי אמר:צאו מהסרט שננצח כל מאבק איתם.
אני למשל חושב שנפסיד בקרב על מדמון.
חדרה בניגוד להפועל ירושלים רוצה כמה שיותר כסף. הפועל ירושלים הייתה מאוד הגונה, שמה רף דרישה, ולא עלתה ברגע שהמועדונים הסכימו.
חדרה תייצר מכירה פומבית עליו, וההצעה הגבוהה תנצח. הצהובים יגידו כן לכל סכום, הם גם ככה בקרשים.הם ישלמו עליו גם 2-2.3 מ' יורו. אין להם בעיה.
ובניגוד למקרה קאסה שבסוף השיקול היה של השחקן (שרצה מכבי חיפה) ולא של הקבוצה (שהייתה מעדיפה כן למכור למכבי ת''א), אצל מדמון לקבוצה תהיה הרבה יותר משמעות.
אי אפשר לנצח הכל. ושחקנים טובים בחלקם גם יילכו לשם. ככה זה.
למה אתה חושב שתהיה כאן מכירה פומבית?