• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Nirgreen אמר:
השופר מפרסם שקבוצה נידחת בבלגיה הציעה הצעה רשמית על ענאן
נידחת זה קבוצה שלקחה אליפות לפני שנתיים, שנה שעברה סיימה מקום שני והשנה מקום ראשון בפער 8 ממקום שני?

רק מכבי אמר:
צאו מהסרט שננצח כל מאבק איתם.
אני למשל חושב שנפסיד בקרב על מדמון.
חדרה בניגוד להפועל ירושלים רוצה כמה שיותר כסף. הפועל ירושלים הייתה מאוד הגונה, שמה רף דרישה, ולא עלתה ברגע שהמועדונים הסכימו.
חדרה תייצר מכירה פומבית עליו, וההצעה הגבוהה תנצח. הצהובים יגידו כן לכל סכום, הם גם ככה בקרשים.הם ישלמו עליו גם 2-2.3 מ' יורו. אין להם בעיה.
ובניגוד למקרה קאסה שבסוף השיקול היה של השחקן (שרצה מכבי חיפה) ולא של הקבוצה (שהייתה מעדיפה כן למכור למכבי ת''א), אצל מדמון לקבוצה תהיה הרבה יותר משמעות.

אי אפשר לנצח הכל. ושחקנים טובים בחלקם גם יילכו לשם. ככה זה.
בסופו של דבר זה תלוי בהצעה שתציע.

שהולכים על שחקנים צעירים בגילאים האלה אין את העניין של שכר עתק שבדרך כלל היה מרחיק את יענקל'ה מעסקאות אלא על דמי העברה שיענקל'ה הראה שהוא מוכן לשלם כשמדובר בכישרונות ושחקנים צעירים.

ברוב המקרים שבאמת נרצה שחקן ונייעד לו תפקיד משמעותי בקבוצה ונגיש את ההצעה הרצויה (לדוגמה במקרה של חדרה מדברים על 1.5 מיליון יורו ובן דור רשם שהמועדון "מסתפק" במיליון יורו, ברור שאם מכבי ת''א תציע את ה1.5 ואנחנו נציע 1 חדרה תסרב), אז הוא יהיה פה לדעתי בסוף.

ושוב, ברגע שחדרה מסכימה על הצעות, לשחקן יש שיקול דעת מרכזי ושהוא רואה שטאלנט גדול כמו תורג'מן בקושי משותף ומקבל דקות בשפיץ וזורקים אותו בכנף וכאלה, זה נראה אחרת.

מי הסוכן שם אגב?

KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:
השופר מפרסם שקבוצה נידחת בבלגיה הציעה הצעה רשמית על ענאן
נידחת זה קבוצה שלקחה אליפות לפני שנתיים, שנה שעברה סיימה מקום שני והשנה מקום ראשון בפער 8 ממקום שני?

תוסיף לזה שזאת קבוצה שמתמחה במציאת פוטנציאלים והשבחה שלהם, על הנייר זה יעד לא רע בכלל
בכל מקרה לדעתי כל עוד לא תגיע הצעה באמת יוצאת דופן אין סרט שהוא יעזוב בינואר

לגבי סן-ז'ילואז, מבחינת חלאיילי זה מקום מצוין לעבור אליו.
יהיה שם שחקן מוביל בקבוצה מצוינת שמתפתחת, וגם עושה דברים יפים באירופה. הם משחקים כדורגל מאוד מודרני והתקפי. ובריסל עיר שקטה וטובה.
הליגה הבלגית היא עם חשיפה אדירה, רק בחלון הזה גנט מכרה 2 שחקנים לליון בשווי של 30 מ' יורו (ביחד).

אם אני חלאיילי, אני הולך על ההצעה הזאת בקיץ.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
צאו מהסרט שננצח כל מאבק איתם.
אני למשל חושב שנפסיד בקרב על מדמון.
חדרה בניגוד להפועל ירושלים רוצה כמה שיותר כסף. הפועל ירושלים הייתה מאוד הגונה, שמה רף דרישה, ולא עלתה ברגע שהמועדונים הסכימו.
חדרה תייצר מכירה פומבית עליו, וההצעה הגבוהה תנצח. הצהובים יגידו כן לכל סכום, הם גם ככה בקרשים.הם ישלמו עליו גם 2-2.3 מ' יורו. אין להם בעיה.
ובניגוד למקרה קאסה שבסוף השיקול היה של השחקן (שרצה מכבי חיפה) ולא של הקבוצה (שהייתה מעדיפה כן למכור למכבי ת''א), אצל מדמון לקבוצה תהיה הרבה יותר משמעות.

אי אפשר לנצח הכל. ושחקנים טובים בחלקם גם יילכו לשם. ככה זה.
בסופו של דבר זה תלוי בהצעה שתציע.

שהולכים על שחקנים צעירים בגילאים האלה אין את העניין של שכר עתק שבדרך כלל היה מרחיק את יענקל'ה מעסקאות אלא על דמי העברה שיענקל'ה הראה שהוא מוכן לשלם כשמדובר בכישרונות ושחקנים צעירים.

ברוב המקרים שבאמת נרצה שחקן ונייעד לו תפקיד משמעותי בקבוצה ונגיש את ההצעה הרצויה (לדוגמה במקרה של חדרה מדברים על 1.5 מיליון יורו ובן דור רשם שהמועדון "מסתפק" במיליון יורו, ברור שאם מכבי ת''א תציע את ה1.5 ואנחנו נציע 1 חדרה תסרב), אז הוא יהיה פה לדעתי בסוף.

ושוב, ברגע שחדרה מסכימה על הצעות, לשחקן יש שיקול דעת מרכזי ושהוא רואה שטאלנט גדול כמו תורג'מן בקושי משותף ומקבל דקות בשפיץ וזורקים אותו בכנף וכאלה, זה נראה אחרת.

מי הסוכן שם אגב?

הסוכנים - רועי דניאל וירדן פארין

רק מכבי אמר:
יהיה שם שחקן מוביל בקבוצה מצוינת שמתפתחת, וגם עושה דברים יפים באירופה. הם משחקים כדורגל מאוד מודרני והתקפי. ובריסל עיר שקטה וטובה.
הליגה הבלגית היא עם חשיפה אדירה, רק בחלון הזה גנט מכרה 2 שחקנים לליון בשווי של 30 מ' יורו (ביחד).

לפי בן דור הסעיף שחרור שלו לא תקף לא עכשיו ולא בקיץ.

עכשיו כמובן אני לא משחרר וגם במקומו אני לא הולך, קשה להשתלב בינואר במקומות כאלה.

ברמת העיקרון אם אני במצב שלו אני נשאר במכבי חיפה גם את העונה הבאה אלא אם מגיעה באמת הצעה אדירה והכל מרגיש לי ממש 100% בהצעה (קבוצה, מאמן, ליגה, תפקיד) וכו'

הוא עוד צעיר ומשחק פה המון ומתבשל וזה לא ברור מאליו

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

לפי בן דור הסעיף שחרור שלו לא תקף לא עכשיו ולא בקיץ.

עכשיו כמובן אני לא משחרר וגם במקומו אני לא הולך, קשה להשתלב בינואר במקומות כאלה.

ברמת העיקרון אם אני במצב שלו אני נשאר במכבי חיפה גם את העונה הבאה אלא אם מגיעה באמת הצעה אדירה והכל מרגיש לי ממש 100% בהצעה (קבוצה, מאמן, ליגה, תפקיד) וכו'

הוא עוד צעיר ומשחק פה המון ומתבשל וזה לא ברור מאליו

ברור שמבחינתו המטרה צריכה להיות למכור אותו בקיץ הבא. מעבר לזה יהיה קשה להשאיר אותו, והוא גם לא יישאר. שנתיים בוגרים במכבי חיפה זה זמן התבשלות מספיק, אוסקר היה פחות מזה.
אבל בכדורגל של היום, יש משמעות גדולה לטיימינג, ואחרי האולימפיאדה שתהיה בקיץ, אני בכלל לא בטוח שחלאיילי יישאר פה. כי טורניר טוב שלו שם והצעות גדולות יגיעו כבר בקיץ.

אם תהיה הזדמנות לעשות מהלך על אצילי בקיץ אני אהיה שלם עם עזיבה של חלאיילי (בקיץ)

לפי בן דור הקבוצה תכנס למו״מ מייידי עם הקבוצה הבלגית.

ואגב הם ממש לא קבוצה נידחת. זה קבוצת טופ בבלגיה בשנים האחרונות והקבוצת בעלים שלה היא גם הבעלים של ברייטון והשחקנים שמשחקים שם הרבה פעמים עוברים אחר כך לשחק שם בפריימירליג

לא ימכרו אותו בשלב הזה אלא אם כן תגיע הצעה שלא הייתה כמותה בכדורגל הישראלי

Apoc אמר:
לא ימכרו אותו בשלב הזה אלא אם כן תגיע הצעה שלא הייתה כמותה בכדורגל הישראלי
בוא נראה. ב4 מיליון לא ימכרו? אני אומר ימכרו כמו גדולים.

חלאיילי לא ימכר עכשיו בעד שום סכום.
שידברו איתנו בקיץ.
הלאה.

לא ימכרו אותו עכשיו.
גם אם זה יהיה 4 מיליון יורו. הרי זה הסעיף שלו עוד שנה וחצי.

בכלל, אבא שלו דיבר כמה פעמים שהוא לא רוצה להוציא אותו מוקדם.

כבר היינו בסרט הזה. היו דיבורים על זלצבורג, אודינזה, יאנג בויז, וולפסבורג, עכשיו הגיעה סן ז'ילואז'.

לא מתרגש.

רק מכבי אמר:
לא ימכרו אותו עכשיו.

כבר היינו בסרט הזה. היו דיבורים על זלצבורג, אודינזה, יאנג בויז, וולפסבורג, עכשיו הגיעה סן ז'ילואז'.

לא מתרגש.
אבא שלו מדבר הרבה ואומר הרבה שטויות

אני משוכנע שאלו המשחקים האחרונים של ענאן במכבי. בין אם יעבור עכשיו (מה שפחות נראה לי) לבין מעבר בקיץ שזאת אופציה ריאלית יותר. כך או כך עונה הבאה הוא כבר לא פה.
ולכן אני מקווה שבבורד מפנימים את זה ונערכים לכך בהתאם וחושבים על חלופות טובות, כן, גם היום.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
לא ימכרו אותו עכשיו.

לא מתרגש.
אבא שלו מדבר הרבה ואומר הרבה שטויות

בינתיים כולכם חשבתם שימכרו אותו בקיץ עם הסעיף שחרור של מיליון יורו, והאבא אמר לאורך כל הדרך, ענאן לא יעזוב. וכולם יודעים מה קרה.

אולי הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל בכל מה שקשור לתפיסת העולם שלו סביב חלאיילי, ומה הוא היה רוצה להיות, הוא אמר לאורך כל הדרך קו ברור, וזה גם מה שקורה בפועל.

בקיץ אין לי בעיה שילך. אבל לא עכשיו אחרי העזיבה גם של שרי. זה מוגזם ובאמת כבר מכה אחת יותר מדי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה