• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
ברק.י אמר:
נו לא יביאו לפה שוער בפרופיל גבוה כשמריצים את כיוף.
יחכו לקיץ וימצאו שוער שני/שיכול להיות בתחרות על שוער ראשון אחר.

כרגע צריכים לקוות שלסובוי יסגור פה ולהחליט מה עושים עם דיא ועמדת הזר, אם בכלל.
כמובן, לצד בחינת עסקאות פוטנציאליות לקיץ.

אליאור דיבר על חייקין בהקשר לקיץ, לא לחלון הזה.
לא יביאו שום שוער בחלון הזה.

גם אז לא יביאו שוער בפרופיל גבוה.
רוצים לבנות את כיוף ואין סיבה להוריד אותו לספסל.
פשוט ימצאו שוער שני לגיטימי שכן ראוי לקבל דקות פה ושם ואולי להוות קצת תחרות לכיוף.

אני מאמין שבקיץ ינסו לתפוס שוער כבר מלכתחילה כמו שעשו עם משפתי ברמת העיקרון, איזה מישהו סטייל גד עמוס

KevinDurant אמר:
אני מאמין שבקיץ ינסו לתפוס שוער כבר מלכתחילה כמו שעשו עם משפתי ברמת העיקרון, איזה מישהו סטייל גד עמוס

עמוס חתום לעוד שנה בריינה.
אבל אני מסכים שהם לא ילכו על שוער בקליבר.
למרות שאני לא סומך על כיוף.

זה חייקין, זר או כיוף.
כיוף יכול להיות שוער טוב לנו אם ישתפר בכדורי הגובה. הוא צעיר ויכול להשתפר בזה הרבה לדעתי כי זה עניין של ניסיון וקבלת החלטות.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

יש יותר קליבר מגד עמוס בליגה?

אם אני מנתק את גלזר ודניאל פרץ אין משהו מיוחד, פשוט ינסו לסמן לדעתי שוער ישראלי עם עדיפות למישהו מנוסה ולהחתים אותו מוקדם ולא להיתקע כמו עם ניצן.

משפתי הרי לא יחזור לפה ולא אופציה, אז מי עוד נשאר? אם אתה לא מביא שוער זר

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

יש יותר קליבר מגד עמוס בליגה?

אם אני מנתק את גלזר ודניאל פרץ אין משהו מיוחד, פשוט ינסו לסמן לדעתי שוער ישראלי עם עדיפות למישהו מנוסה ולהחתים אותו מוקדם ולא להיתקע כמו עם ניצן.

משפתי הרי לא יחזור לפה ולא אופציה, אז מי עוד נשאר? אם אתה לא מביא שוער זר

טכנית בעונה הבאה יהיו מספר שוערים ישראליים על המדף.
מרציאנו וקליינמן ינסו למצוא קבוצה.
עמוס וג'רפי ייכנסו לשנת חוזה.
וגם עומר כץ יהיה חופשי בקיץ.

אחד מהם יהיה פה כנראה.

הכוונה היא שלא ינסו להביא את חייקין שהוא בהגדרה מעל כיוף.

רק עמוס וג'ראפי ראויים להיות פה שוערים שניים.
אני בכל אופן חושב שאם כיוף לא ישתפר בגובה צריך יהיה להביא שוער זר כדי להצליח גם באירופה. אני יודע שזו עמדת מיעוט פה ואני יכול להבין למה, אבל בעיניי כדי להשתדרג כקבוצה ברמה האירופית צריך שוער ברמה.

לא מבין איך עולה הדיון עם כיוף מתאים או לא כשוער ראשון, מצטער אבל דניאל פרץ לצורך העניין טעה הרבה יותר ממנו וגם סבל מחולשה רצינית בכדורי גבוה, ואלו דברים שהוא ישפר עם הזמן.
חבל מאוד שלא מעריכים פה שחקן לפי יכולות ולא תג מחיר או יחץ אם כיוף היה בנתניה חצי מהפורום היה צועק איך לא מביאים אותו עדיין.
לגבי שוער שני שייתנו כמה שקלים לכץ על גראפי זה מעל ומעבר לשוער שני ושאלו יהיו הבעיות שלנו..

בחיים לא מבזבז עמדה של זר על שוער, במיוחד שיש את כיוף בשער.
מסכים שצריך להביא מישהו אחר במקום הליצן. עדיפות לאיזה יהודי מרגש.

בוא נחכה שחלון ינואר ייסגר ואז נדבר על חלון הקיץ…

Shocking4U אמר:
לא מידיעה אבל נראה לי אפשר לקבל לסובוי.

התכוונת לקפל לסובוי
נפל הסיפור, כצפוי
עסקאות כאלה שהשחקן רוצה והמועדון רוצה אבל לא מסוגלות לקרות תוך שבוע לא יהיו מסוגלות לקרות גם תוך חודשיים

לא מפתיע אבל מבאס יש לי הרגשה שהוא היה יכול להיות בינגו ו דריבל שלו מאוד מאוד איכותי.
הסלב העלה לא מזמן את השם של ז’אן פול בוטייס כרגע הוא שחקן חופשי ומדובר על מישהו שהיה לפני עונה- עונה וחצי שחקן בונדסליגה הייתי שוקל להביא גם בגיל טוב..

אם העסקה לא נפלה אז נראה כמו רכש טוב.
אם העסקה נפלה זה ישמח אותי שלא התערבתי עם אפוק.
נראה לי השני עדיף.

Hulk אמר:
לא מפתיע אבל מבאס יש לי הרגשה שהוא היה יכול להיות בינגו ו דריבל שלו מאוד מאוד איכותי.
הסלב העלה לא מזמן את השם של ז’אן פול בוטייס כרגע הוא שחקן חופשי ומדובר על מישהו שהיה לפני עונה- עונה וחצי שחקן בונדסליגה הייתי שוקל להביא גם בגיל טוב..
שחקן מעולה שהוא כרגע חצי שנה בלי קבוצה ולא שיחק בגלל שגילו לו סרטן באשכים, בידיוק כמו שקרה להאלר מדורטמונד.
לא יודע אם הוא החלים אבל צריכים לבדוק טוב טוב את זה אם באמת חושבים להביא אותו

לא ידעתי לגבי הסרטן אבל לפי האינסטגרם שלו הניתוח בספטמבר עבר בהצלחה ומאז הוא כבר חזר להתאמן בצורה מלאה

Hulk אמר:
לא ידעתי לגבי הסרטן אבל לפי האינסטגרם שלו הניתוח בספטמבר עבר בהצלחה ומאז הוא כבר חזר להתאמן בצורה מלאה
https://www.ynet.co.il/sport/worldsoccer/article/sj9k111q11j

אם לא נוחת פה רכש עד סוף חלון ההעברות
אנחנו מועדון גמור

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה