• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בכל מקרה שאפו למחלקת הסקאוטינג שהצליחו לאתר את השורשים היהודים שלו.
נקווה שהוא יהיה גם אש ברמה המקצועית

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
מה אמרנו הקשר של לסובוי לישראל? חמותו ישראלית? איך בדיוק הוא זכאי לאזרחות?
אשתו ישראלית, היא והמשפחה שלה מבת ים
מעניין. אשתו מפרסמת פוסטים עם שרשרת של צלב באהלן אהלן. מי שם יהודי במשפחה שהם גדלו בישראל?

Shocking4U אמר:
GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
מעניין. אשתו מפרסמת פוסטים עם שרשרת של צלב באהלן אהלן. מי שם יהודי במשפחה שהם גדלו בישראל?

חחחח כאילו אתה לא מהארץ ולא מכיר את התופעה
הסבתא כנראה או משהו

Shocking4U אמר:
GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
יהדות זה לפי האימא ונצרות זה לפי האבא, מנחש שזה מהצד של אימא שלה.
הוסיף סיפור מצחיק ופופולרי בקרב רוסים שמשרתים או שירתו בצבא בנושא הזה (בתור אחד כזה):
זה דבר מאוד מקובל אצל רוסים בצבא להשתמש בזה, אומר לך את זה בתור רוסי ששירת שלוש שנים בצבא (עוד כשהיה שלוש שנים שירות) וטען כמו כל הרוסים איתי בבסיס שהאימא יהודיה (שזה נכון כל עוד בצד המשפחה שלה יש מישהו יהודי, מה שהופך את כולם ליהודים לפי היהדות כל עוד זה מצד האימא) והאבא נוצרי, לאף אחד בצבא אין באמת כוח לבדוק לעומק את העניין של האבא הנוצרי אז יצא שהייתי יוצא לכל החגים האפשריים, היה לי חופשה של שבוע וקצת בכריסמס והנובי גוד וככה לכל הרוסים בבסיס שלי, זה מה שהרוב עושים. ככה אתה עוקץ את המקסימום חופש מהצבא.

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
GreenGlory אמר:
יהדות זה לפי האימא ונצרות זה לפי האבא, מנחש שזה מהצד של אימא שלה.
הוסיף סיפור מצחיק ופופולרי בקרב רוסים שמשרתים או שירתו בצבא בנושא הזה (בתור אחד כזה):
זה דבר מאוד מקובל אצל רוסים בצבא להשתמש בזה, אומר לך את זה בתור רוסי ששירת שלוש שנים בצבא (עוד כשהיה שלוש שנים שירות) וטען כמו כל הרוסים איתי בבסיס שהאימא יהודיה (שזה נכון כל עוד בצד המשפחה שלה יש מישהו יהודי, מה שהופך את כולם ליהודים לפי היהדות כל עוד זה מצד האימא) והאבא נוצרי, לאף אחד בצבא אין באמת כוח לבדוק לעומק את העניין של האבא הנוצרי אז יצא שהייתי יוצא לכל החגים האפשריים, היה לי חופשה של שבוע וקצת בכריסמס והנובי גוד וככה לכל הרוסים בבסיס שלי, זה מה שהרוב עושים. ככה אתה עוקץ את המקסימום חופש מהצבא.
תותח. העיקר שנהנית.

בהמשך לדיון שהיה פה השבוע, עוד משחק טוב של עומר כץ היום שכפי שציינתי מסיים חוזה בקיץ.
הייתי הולך עליו לקראת העונה הבאה.
יופי של שוער שני.

מתוך חמש הרכישות המסתמנות כמה שהבנתי לצמד המשחקים מול גנט (ובכלל להמשך הדרך באירופה) צריך לוותר על שניים.

אז אם נגיד שהבאנו בחלון הזה: חמד, קאסה, לוסובוי, קינדה וסייף אני מוותר על חמד כי יש שני חלוצים וקינדה כי יש את ליאור לעמדת ה 10.

מקור:

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/024e-0e9960c4c766-21ef2df7ed44-1000--can-january-signings-play-in-the-champions-league-europa-/

אחרי הפלייאוף אם נעפיל נוכל לרשום עוד שחקן אם אני לא טועה.
משאיר את חמד ולוסובוי בחוץ.

משאיר בחוץ את קאסה וחמד.
שואו נתן את ההופעות הכי טובות שלו בקבוצה במשחקים באירופה וחוזר בכושר טוב מאליפות אפריקה.

רק אציין שגולדשטיין בידיוק הוציא על זה כתבה בספורט 5 והציג כאילו ההתלבטות למי שישאר בחוץ הוא בין קאסה לקני סייף.
אין התלבטות לגבי קני סייף ולא תהיה, הוא ירשם, כי מה שאדון גולדשטיין החובבן שכח לבדוק בחמש דקות לפני שהוא מוציא את הכתבה הזאת הוא שקני סייף יהיה בהרכב במשחק הראשון בוודאות כי קורנו מורחק בגלל צהובים מהמשחק הראשון נגד גנט וקני סייף היחיד שיכול להחליף אותו אז קני סייף ירשם בוודאות.
גם בלי העניין הזה אין ספק שדגו לא היה מוותר על סייף בשום מצב.

דברו על זה בנושא של מכבי חיפה בקונפרנס.
תשאירו את הנושא הזה לענייני רכש.

רק מכבי אמר:
https://twitter.com/NZenziper/status/1752654465860067727?t=EbhUiMuMtFofVd9n_NJw6Q&s=19

צריך להשוות את ההצעה. לא לתת לכישרון מוביל לברוח לשם

לא סומך על שום מילה שצנציפר כותב

עריכה: התפרסם גם בספורט 5. אם זה נכון אז חייב להשוות ולקחת אותו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה