רק מכבי אמר:אליאור אמר:לא סומך על שום מילה שצנציפר כותב
גם גולדשטיין העלה בספורט 5 כתבה שהוא בדרך לשם.
מנספורד מאוד נחוש.
כן כן
ערכתי גם את ההודעה
לדעתי אסור לפספס אותו. חלוץ ישראלי טוב זה משהו שגדל פה פעם ב-10 שנים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:אליאור אמר:לא סומך על שום מילה שצנציפר כותב
גם גולדשטיין העלה בספורט 5 כתבה שהוא בדרך לשם.
מנספורד מאוד נחוש.
Apoc אמר:אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
אם אלה באמת הסכומים המדוברים אז הוא בת"א
בהצלחה עם להיות הסייד קיק של זהבי
אליאור אמר:Apoc אמר:אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
אז מה עדיף? לשבור את שיא ההעברות על חלוץ זר שאתה לא יודע מה תקבל ממנו ובסוף יכניס לך אחד מארבעה פנדלים ולא ידע לבעוט כדור לשער?
אתה צריך לזכור אבל בשיקולים שלך כמה דברים לגבי זר:Hulk אמר:מאוד רציתי את מדמון כשהסכומים היו עד 1-1.5 מיליון כשהדיבור הוא 2 וצפונה לדעתי זה לא כדאי והימור גדול מידי.
הוא לא 9 קלאסי אלא יותר שחקן קו, בסכום הזה אפשר להביא פרוספקט רציני מחול
Daniel123 אמר:https://sports.walla.co.il/item/3640472
רוצים לצרף 7 שחקנים עד סוף החלון, לא פחות ולא יותר.
הם ממש בפאניקה שם.
היו בטוחים שהאליפות בכיס שלהם כשהיו ב 10 פור ופתאום שחזרנו לעניינים הם לא יודעים איפה לקבור את עצמם מהלחץ שחלילה ניקח אליפות רביעית ברציפות על הראש שלהם.
הם לא יעמדו בזה.
GreenGlory אמר:אתה צריך לזכור אבל בשיקולים שלך כמה דברים לגבי זר:Hulk אמר:מאוד רציתי את מדמון כשהסכומים היו עד 1-1.5 מיליון כשהדיבור הוא 2 וצפונה לדעתי זה לא כדאי והימור גדול מידי.
הוא לא 9 קלאסי אלא יותר שחקן קו, בסכום הזה אפשר להביא פרוספקט רציני מחול
1.אתה כרגע במצב מלחמה וכנראה זה ימשיך לקיץ מה שיצמצם את האפשרויות מלחתחילה.
2. פעם אחרונה שהשקעת משהו קרוב לסכום הזה על חלוץ זר הבאת את פיירו שהוא לא קשור למקצוע, אז במצב שהוא לא מלחמה הנחיתו בסכומים האלה את פיירו, מה אתה חושב יהיה בזמן מלחמה.
כשאני לוקח את שני הדברים האלה בחשבון בנוסף לעובדה שאני לא רואה חשבון של הקבוצה ואני רוצה שבקבוצה יהיו את השחקנים הכי טובים אז כן, אני כן הייתי משלם את הסכומים האלה על מדמון, במיוחד כשיש מישהו אחר שכן מוכן לשלם אותם וגם לאור העובדה שאם נהמר על חלוץ זר בקיץ במקום פיירו (חלום שלי שהוא ילך מפה בקיץ) בזמן מלחמה זה סיכון גדול מידיי, ובפעמים האחרונות שאלברמן נכנס להימורים האלה סיימנו עם ברירות מחדל אופציות ג או ד, איתמר ניצן ושואו, מעדיף שלא.
חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:https://sports.walla.co.il/item/3640472
רוצים לצרף 7 שחקנים עד סוף החלון, לא פחות ולא יותר.
הם ממש בפאניקה שם.
היו בטוחים שהאליפות בכיס שלהם כשהיו ב 10 פור ופתאום שחזרנו לעניינים הם לא יודעים איפה לקבור את עצמם מהלחץ שחלילה ניקח אליפות רביעית ברציפות על הראש שלהם.
הם לא יעמדו בזה.
אני חושב שהסיפור עם קאסה באמת שיבש אותם יותר מהכל
Apoc אמר:אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
ברק.י אמר:אמביוולנטי לגבי מדמון.
מצד אחד, אני רוצה מאד שיהיה אצלנו, בטח כשאם הוא לא יהיה אצלנו הוא יהיה אצל אחרות.
אני גם חושב שצריך לרכוש אותו בהקדם כי סביר שהמחיר שלו יהיה יותר גבוה בהמשך.
מצד שני, לשלם על שחקן שעשה חצי עונה טובה מאד באזור ה-2 מיליון זה כנראה מוגזם וראינו כבר חלוצים בליגה שפרצו ואז הרמה שלהם צנחה אחרי חצי עונה-עונה (אוסאמה חלאיילה, קייס גאנם, איתמר שבירו ועוד).
אף אחד לא מבטיח שהוא ישמור על הרמה הזו ובהתחשב בזה שמדברים על האופי שלו יותר לשלילה, זה גם עלול להתברר כנכון.
בנוסף, זה גם תלוי בהרבה בתכנית האסטרטגית לעמדה - יש סימני שאלה סביב פיירו, חמד, שוראנוב ודהן מהנוער.
מוקדם לדעת מי יהיה פה בעונה הבאה ומה תהיה הרמה של כל אחד מהם.
Daniel123 אמר:Apoc אמר:אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
יש מצב שזו העונה האחרונה של זהבי.
מסתובב בכל משחק עם צלמים צמודים אליו כנראה לסרט דוקומנטרי לעונת פרישה.