ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:אין לנו ברירה כי את טוקלומטי לא נביא. צריך ללכת על מדמון.
nk1230 אמר:אליאור אמר:אין לנו ברירה כי את טוקלומטי לא נביא. צריך ללכת על מדמון.
צריך לעבוד מהשכל ולא מהבולבול... הם רק עם בולבול.. אלברמן רק עם שכל. צריך קשר אמצע, אז מביאים, את השרון הכי גדול. יהיו צריכים בלם אז יביאו. חלוץ? שוראנוב חוזר אני מזכיר. יביאו זר שנה הבאה כנראה שפיירו ימכר, משקיעיםבמה שבאמת צריך ולא סתם.
ברק.י אמר:nk1230 אמר:אליאור אמר:אין לנו ברירה כי את טוקלומטי לא נביא. צריך ללכת על מדמון.
צריך לעבוד מהשכל ולא מהבולבול... הם רק עם בולבול.. אלברמן רק עם שכל. צריך קשר אמצע, אז מביאים, את השרון הכי גדול. יהיו צריכים בלם אז יביאו. חלוץ? שוראנוב חוזר אני מזכיר. יביאו זר שנה הבאה כנראה שפיירו ימכר, משקיעיםבמה שבאמת צריך ולא סתם.
בגדול, מסכים.
ספציפית, אנחנו לא יודעים איך שוראנוב יחזור ואיזה זר יסכים לבוא לארץ עם המלחמה.
nk1230 אמר:ברק.י אמר:nk1230 אמר:צריך לעבוד מהשכל ולא מהבולבול... הם רק עם בולבול.. אלברמן רק עם שכל. צריך קשר אמצע, אז מביאים, את השרון הכי גדול. יהיו צריכים בלם אז יביאו. חלוץ? שוראנוב חוזר אני מזכיר. יביאו זר שנה הבאה כנראה שפיירו ימכר, משקיעיםבמה שבאמת צריך ולא סתם.
בגדול, מסכים.
ספציפית, אנחנו לא יודעים איך שוראנוב יחזור ואיזה זר יסכים לבוא לארץ עם המלחמה.
מי הכיר את לוסבוי? מאמין שיש עוד רשימה ארוכה של פוטנציאלים יהודים
אין ישראלים טובים. הגדולות קופצות על כל שחקן צעיר שמחבר כמה משחקים טובים שאפשר להביא כי הם גם מפחדות מה יקרה עם הזרים עכשיו ובקיץ.The real Tsepo אמר:באמת ובתמים שבלי קשר לזה שהוא יחתום אצלם, אני חושב שההייפ סביבו מוגזם לגמרי.
אין שום אינדיקציה מעבר לכ10 משחקי ליגה טובים ו9 שערים (שחלקם גולים יפים מאוד אין מה לומר) שהוא שווה את הדיבור הזה עליו.
לא היה משהו מיוחד בנוער, ואגב, כבר שנים שלושה משחקים שהוא חלש יחסית.
יכול להיות שזו אחלה השקעה, אבל יש לי תחושה שהוא יהיה פלופ. אותו דבר טוקלומטי אגב, הייפ מוגזם.
אין עם זה שום בעיה, וזו אסטרטגיה נכונה.Shocking4U אמר:אין ישראלים טובים. הגדולות קופצות על כל שחקן צעיר שמחבר כמה משחקים טובים שאפשר להביא כי הם גם מפחדות מה יקרה עם הזרים עכשיו ובקיץ.The real Tsepo אמר:באמת ובתמים שבלי קשר לזה שהוא יחתום אצלם, אני חושב שההייפ סביבו מוגזם לגמרי.
אין שום אינדיקציה מעבר לכ10 משחקי ליגה טובים ו9 שערים (שחלקם גולים יפים מאוד אין מה לומר) שהוא שווה את הדיבור הזה עליו.
יכול להיות שזו אחלה השקעה, אבל יש לי תחושה שהוא יהיה פלופ. אותו דבר טוקלומטי אגב, הייפ מוגזם.
בולHulk אמר:זה השקעה ריסקית מידי על שחקן שנתן חודשיים טובים סך הכול, בניגוד לשועה לדוגמא שהיה פוטנציאל ענק בנוער והאופי הבעייתי היה מה שדפק אותו כאן דובר על שחקן שפרץ משום מקום.
להשקיע במדמון 2 מיליון מרגיש לי כמו להשקיע בביטקוין..
מסכים אבל מבחינת רכש הוא יותר נוצץ מקאסה בגלל המספרים. עיצבנו אותם עם קאסה אז הם עכשיו הולכים על המטרות שלנו. הרי יש להם זהבי שמשחק כמעט כל משחק 90 דקות ואת תורג׳מן ועכשיו הם החתימו את מלדה אז כמה חלוצים הם באמת צריכים? זה בעיקר החתמה של להראות למי יש גדול יותר, גאווה עצמית ולדפוק את מכבי חיפה.The real Tsepo אמר:אין עם זה שום בעיה, וזו אסטרטגיה נכונה.Shocking4U אמר:אין ישראלים טובים. הגדולות קופצות על כל שחקן צעיר שמחבר כמה משחקים טובים שאפשר להביא כי הם גם מפחדות מה יקרה עם הזרים עכשיו ובקיץ.The real Tsepo אמר:באמת ובתמים שבלי קשר לזה שהוא יחתום אצלם, אני חושב שההייפ סביבו מוגזם לגמרי.
מבחינתי אין שום אינדיקציה לזה שהוא יכול להצליח בקבוצה גדולה יותר מקאסה נניח. אצל שניהם רב הנסתר על הגלוי, אבל ההייפ התקשורתי סביבו כאילו מדובר בחלוץ מוכח הוא רחוק מהמציאות.
ואני חושב שזה שהוא נוצץ זה פיקציה. הבן אדם אשכרה נמכר בכמעט 2 מיליון יורו על פאקינג חודשיים של פורמה. כמו שאמרו פה לפני זה לא שחקן שהיה כוכב בנוער ומגשים את עצמו הבוגרים, כל האינדיקציה זה ה9 גולים האלה. זה יכול להיות הצלחה ויכול להיות שלא, אבל בעיניי ממש לא נוצץ.Shocking4U אמר:מסכים אבל מבחינת רכש הוא יותר נוצץ מקאסה בגלל המספרים. עיצבנו אותם עם קאסה אז הם עכשיו הולכים על המטרות שלנו. הרי יש להם זהבי שמשחק כמעט כל משחק 90 דקות ואת תורג׳מן ועכשיו הם החתימו את מלדה אז כמה חלוצים הם באמת צריכים? זה בעיקר החתמה של להראות למי יש גדול יותר, גאווה עצמית ולדפוק את מכבי חיפה.The real Tsepo אמר:אין עם זה שום בעיה, וזו אסטרטגיה נכונה.Shocking4U אמר:אין ישראלים טובים. הגדולות קופצות על כל שחקן צעיר שמחבר כמה משחקים טובים שאפשר להביא כי הם גם מפחדות מה יקרה עם הזרים עכשיו ובקיץ.
מבחינתי אין שום אינדיקציה לזה שהוא יכול להצליח בקבוצה גדולה יותר מקאסה נניח. אצל שניהם רב הנסתר על הגלוי, אבל ההייפ התקשורתי סביבו כאילו מדובר בחלוץ מוכח הוא רחוק מהמציאות.
The real Tsepo אמר:ואני חושב שזה שהוא נוצץ זה פיקציה. הבן אדם אשכרה נמכר בכמעט 2 מיליון יורו על פאקינג חודשיים של פורמה. כמו שאמרו פה לפני זה לא שחקן שהיה כוכב בנוער ומגשים את עצמו הבוגרים, כל האינדיקציה זה ה9 גולים האלה. זה יכול להיות הצלחה ויכול להיות שלא, אבל בעיניי ממש לא נוצץ.Shocking4U אמר:מסכים אבל מבחינת רכש הוא יותר נוצץ מקאסה בגלל המספרים. עיצבנו אותם עם קאסה אז הם עכשיו הולכים על המטרות שלנו. הרי יש להם זהבי שמשחק כמעט כל משחק 90 דקות ואת תורג׳מן ועכשיו הם החתימו את מלדה אז כמה חלוצים הם באמת צריכים? זה בעיקר החתמה של להראות למי יש גדול יותר, גאווה עצמית ולדפוק את מכבי חיפה.The real Tsepo אמר:אין עם זה שום בעיה, וזו אסטרטגיה נכונה.
מבחינתנו זה מצויין שהם פועלים בצורה קפריזית כזו ומתוך עצבים ולא מתוך מחשבה. יש להם דברים כל כך ברורים שהם צריכים יותר שמבחינתנו זה סימן טוב