• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק המגן מזמן קיבל סחרחורת vs המנכל מזמן קיבל סחרחורת

• יוצר הנושא יוצר הנושא GKagelmacher
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מבאס שאין לנו קישור איך הגענו למצב הזה. זה הכי שקוף שג׳אבר הוא פריכית

greenguy אמר:
אנחנו נראים מביך. גוני זה פשוט לא

יש להם יתרון מספרי בקישור ואתה עם שחקן וחצי שם. לא פייר להפיל על גוני. מה גם שהוא הקשר השלישי שלנו בהיררכיה שם אז יחסית לזה הוא ברמה.

אליאור אמר:
תיקו והולכים לפנדלים או הארכה?

כן בדקתי ובתום 90 דקות ותוספת זמן רגילה הולכים ישירות לפנדלים בלי הארכה

תיקו זה פנדלים חברים.
חייב שינוי בקישור במחצית או לשנות שיטה.
בלי תורגמן ומילסון אין להם מה למכור חוץ מהבלחות פה ושם.

קיצר עדיין צריכים קשר 6. היה טעות לא ללכת על קארצב

תוכנית המשחק היום: תנו לחלאיילי ושירוץ מהר

חילופים דחוף

מה שמעודד אותי במשחק הוא שאין למכבי תל אביב שום דבר להציע במשחק ההתקפה שלה (חוץ מתורג'מן ומילסון כמו שכתבו פה וגם אותם ילמדו אם הם יסתמכו רק על יכולת אישית)
לא מפריע לי שהם שולטים נגדנו כי אין לנו קישור, ונגד הקבוצות הקטנות ששם לוקחים את רוב הנקודות ברור שזו לא תהיה בעיה ושנשלוט. מנגד מכבי תל אביב במשחק שהיא שולטת בו ואחרי העשר דקות הראשונות לא הגיעה לשום מצב. קבוצה מאוד שבלונית שתתקשה מול הקטנות.

Shocking4U אמר:

לא צריך קשר 6. ג'אבר מספיק טוב ושואו עוד לא קיבל לדעתי מספיק הזדמנויות כדי להראות את עצמו. מה גם שמחליף הוא יכול להיות. אנחנו כרגע עם ה-6 השלישי שלנו בסגל שמשחק עם סונדגרן שהוא בכלל מגן.

אליאור אמר:
מה שמעודד אותי במשחק הוא שאין למכבי תל אביב שום דבר להציע במשחק ההתקפה שלה (חוץ מתורג'מן ומילסון כמו שכתבו פה)
לא מפריע לי שהם שולטים נגדנו כי אין לנו קישור, ונגד הקבוצות הקטנות ששם לוקחים את רוב הנקודות ברור שזו לא תהיה בעיה ושנשלוט. מנגד מכבי תל אביב במשחק שהיא שולטת בו ואחרי העשר דקות הראשונות לא הגיעה לשום מצב. קבוצה מאוד שבלונית שתתקשה מול הקטנות.

אני הייתי מסכים איתך אם הייתה אינדיקציה שבשלב יותר מאוחר העונה כן יהיה לנו קישור

Apoc אמר:
אליאור אמר:
מה שמעודד אותי במשחק הוא שאין למכבי תל אביב שום דבר להציע במשחק ההתקפה שלה (חוץ מתורג'מן ומילסון כמו שכתבו פה)

אני הייתי מסכים איתך אם הייתה אינדיקציה שבשלב יותר מאוחר העונה כן יהיה לנו קישור

שואו, ג'אבר ומוחמד זו לא אינדיקציה? לדעתי שלוש אינדיקציות

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

לא צריך קשר 6. ג'אבר מספיק טוב ושואו עוד לא קיבל לדעתי מספיק הזדמנויות כדי להראות את עצמו. מה גם שמחליף הוא יכול להיות. אנחנו כרגע עם ה-6 השלישי שלנו בסגל שמשחק עם סונדגרן שהוא בכלל מגן.
ומי שמך שג׳אבר חוזר בקרוב? חזיזה זוכר? חגג?

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

אף אחד לא מבטיח לי כלום אבל הפציעה של חזיזה וחג'ג' הן הרבה יותר אמורפיות בעיניי מאשר זו של ג'אבר. חוץ מזה עדיין לא השתכנעתי ששואו לא ברמה. לפני המלחמה הוא נתן רצף משחקים טוב.

אומרים שרפאלוב לא היה בחימום בכלל לפני המשחק וגם לא עכשיו. הוא לא כשיר.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

תגיד עוד לא הבנת שג׳אבר לא כשיר להיות שחקן כדורגל לגיטימי? אי אפשר לבנות עליו עם כל האהבה הבן אדם פציע זה לא רציני.

הגרמנים חסרי איכות. חוץ מזהבי מילסון ותורג׳מן אין להם הרבה. ובכל זאת היום ינצחו כי אין לנו קישור

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
אליאור אמר:

אף אחד לא מבטיח לי כלום אבל הפציעה של חזיזה וחג'ג' הן הרבה יותר אמורפיות בעיניי מאשר זו של ג'אבר. חוץ מזה עדיין לא השתכנעתי ששואו לא ברמה. לפני המלחמה הוא נתן רצף משחקים טוב.
נתן משחק וחצי סבירים. וגם יום סביר שלו זה יום שהוא שחקן פרווה לחלוטין.

בחצי שעה הראשונה דגו שיחק במערך מאוד מוזר שגרם לנו להיות מרוחקים מכל הזדמנות לשחק כדורגל
אחרי שעבר ל 4-3-3 קלאסי זה היה נראה יותר טוב.

בכל מקרה, אי אפשר לשחק עם האמצע הזה כדורגל. הם לא יודעים לשבור לחץ ולא מפתחים את המשחק.
בכלל נאור ודניאל די חלשים.

מחצית ענקית של שימיץ'. מנטרל את זהבי לחלוטין. אל תזלזלו במה שהוא עושה משחק שני נגדו.

אם ממשיכים בקצב הזה, הייתי מכניס את פיירו, לפחות שיהיה על מי להוריד כדור כשאנחנו מעיפים למעלה.

אין לנו 8 חוץ מקאסה. ביום רגיל הייתי מכניס אותו. לא יודע עד כמה זה בריא מבחינתו להיכנס.

שרי חייב לרדת הרבה יותר נמוך

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

נתן משחק וחצי סבירים. וגם יום סביר שלו זה יום שהוא שחקן פרווה לחלוטין.

זה יספיק מול רוב הקבוצות בליגה. נקווה שג'אבר לא יעדר יותר מחודש וחצי.

רק מכבי אמר:
בחצי שעה הראשונה דגו שיחק במערך מאוד מוזר שגרם לנו להיות מרוחקים מכל הזדמנות לשחק כדורגל
אחרי שעבר ל 4-3-3 קלאסי זה היה נראה יותר טוב.

בכל מקרה, אי אפשר לשחק עם האמצע הזה כדורגל. הם לא יודעים לשבור לחץ ולא מפתחים את המשחק.
בכלל נאור ודניאל די חלשים.

מחצית ענקית של שימיץ'. מנטרל את זהבי לחלוטין. אל תזלזלו במה שהוא עושה משחק שני נגדו.

אם ממשיכים בקצב הזה, הייתי מכניס את פיירו, לפחות שיהיה על מי להוריד כדור כשאנחנו מעיפים למעלה.

אין לנו 8 חוץ מקאסה. ביום רגיל הייתי מכניס אותו. לא יודע עד כמה זה בריא מבחינתו להיכנס.

שרי חייב לרדת הרבה יותר נמוך

הבעיה ב-4-3-3 היא שקורנו וסייף דורכים אחד על השני, אנחנו צריכים עוד כנף שמאל עם רגל ימין לסגל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה