• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המכבים - הפולונים: סיבוב שלישי מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מלחיץ מאוד המשחק הזה כי אנחנו לא יודעים לאיזו יריבה לצפות .

קשה לי לפחד מקבוצה שמביאה את עידו שחר הבינוני הזה כרכש, בכל מקרה הכל תלוי בנו ובאיך שנבוא, צריך לבוא לתת תוצאה גדולה ולא להיות אובר טקטיים. חשוב להוציא תוצאה טובה

מניח שהם החתימו עוד שחקנים. זה טיפשי לבחון על סמך רכש אחד.

גם אני מעדיף 4-3-3 עם אצילי בהרכב, אני מקווה שבכר יודע מה הוא עושה.
חייבים לנצח היום בהפרש של 2-3 שערים כדי למנוע הפתעות בגומלין.

צריך שער מהיר שיוריד את הלחץ ויוציא להם את האויר .
לדעתי הם בכלל יגיעו ללחוץ ולא להסתגר .

3 שערים... איזו הגזמה. אנחנו לא משחקים נגד הפועל ירושלים. תנו להם קצת כבוד

בין המשחקים הבודדים שאנחנו עולים לשחק נגד קבוצה שאין לנו שום מושג עליהם בשלב כזה

דין דוד בכנף

אם זה ככה אז בתכלס אין שום סיבה שאצילי לא פתח

קבוצה אפורה מאוד, גול אחד ישחרר אותם, צריך את שרי חד יותר

דין דוד הולך לאיבוד לגמרי

מה הטעם לפתוח איתו במצב הנוכחי באגף

אני מניח שדין משחק באגף רק בגלל שהוא שחקן יותר מחוייב הגנתית ובכר רוצה כנראה לשחק שמור יותר בידיעה שהחום והקצב יאנוס אותם ואצילי עולה מהספסל.

הקפריסאים לא נמושות כמו שתיארו כמובן. עומדים מאוד יפה ויכולים מאוד לסכן אותנו במתפרצות. כרגע המערך לא עובד וחזיזה וקורנו לא באים לביטוי באגפים

Shocking4U אמר:
הקפריסאים לא נמושות כמו שתיארו כמובן. עומדים מאוד יפה ויכולים מאוד לסכן אותנו במתפרצות. כרגע המערך לא עובד וחזיזה וקורנו לא באים לביטוי באגפים

הם לא מעבירים 4 פסים ברצף, בונקר של קורצקי, אין להם איכויות. גול אחד והבונקר מתפרק

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:

הם לא מעבירים 4 פסים ברצף, בונקר של קורצקי, אין להם איכויות. גול אחד והבונקר מתפרק
מנגד אם הם מצליחים להבקיע אתה לא מתקרב בכלל לשער שלהם

הם מביכים אותך במתפרצות וחושפים לך לגמרי את האגפים. אתה בכלל לא מצליח להביא לביטוי את האגפים שלך, דין דוד לא נוגע בכדור ועלי מוחמד נראה לי נגע בכדור פעמיים בערך כל המשחק

חזרה
למעלה