הרכב: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, בוגדן פלאניץ', שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, נטע לביא, צ'ירון שרי, דין דוד, דולב חזיזה ופרנזי פיירו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:על הפנים שאין תפאורה בכל האיצטדיון
אני בפנים יש רק שלט “don’t help them bury the light” שום תפאורה שום פלקטים כלום.Daniel123 אמר:Smurk אמר:על הפנים שאין תפאורה בכל האיצטדיון
זה בטוח ?
בושות אם כן, כולם מצפים לתפאורה חלומית גם בתקשורת ופתאום יראו רק איזה פלקטים עלובים ביציע הצפוני ?
הזוי .
לא מבין את הארגון הזה .
עריכה: לא רואה פלקטים/דגלים על המושבים .
מביך .
Shocking4U אמר:הרכב: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, בוגדן פלאניץ', שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, נטע לביא, צ'ירון שרי, דין דוד, דולב חזיזה ופרנזי פיירו
Smile אמר:Shocking4U אמר:הרכב: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, בוגדן פלאניץ', שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, נטע לביא, צ'ירון שרי, דין דוד, דולב חזיזה ופרנזי פיירו
הרכב טוב
רק למה דוד שוב באגף, מעדיף את חזיזה בשמאל ואצילי בימין
greenguy אמר:בטח יהיה פירו
Shocking4U אמר:יש דיבור שאין היום תפאורה מיוחדת. אם זה נכון אז הקופים מאכזבים בטירוף. מה אתם שורפים תפאורה על משחק באלוף האלופים נגד ב״ש ולא עושים כלום בפלייאוף ליגת האלופות? הזייה
יכול להיות. אני בדרומי ומפה לא רואים שיש שום דבר מיוחד בצפוני חוץ מהשלט ובדרך כלל שיש תפאורה אפשר לראות.ירוק זה אני אמר:Shocking4U אמר:יש דיבור שאין היום תפאורה מיוחדת. אם זה נכון אז הקופים מאכזבים בטירוף. מה אתם שורפים תפאורה על משחק באלוף האלופים נגד ב״ש ולא עושים כלום בפלייאוף ליגת האלופות? הזייה
אין פלקטים.
יש דגלונים על הכיסאות
ירוק זה אני אמר:Shocking4U אמר:יש דיבור שאין היום תפאורה מיוחדת. אם זה נכון אז הקופים מאכזבים בטירוף. מה אתם שורפים תפאורה על משחק באלוף האלופים נגד ב״ש ולא עושים כלום בפלייאוף ליגת האלופות? הזייה
אין פלקטים.
יש דגלונים על הכיסאות