• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המכבים - השריפים: סיבוב שני מוקדמות ליגת האלופות, גומלין

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
dyarok אמר:
Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
הקופים מתכננים להדליק מחר אבוקות. שיהיה בהצלחה לכולנו.
אוי אוי אוי אבוקות
אני לא בעד אבל איך שכל הקהלים בארץ בולעים את הספין של התקשורת וההתאחדות שפירו זה אסון שחייב לגנות זה משהו מדהים
אז האשמדאי העונה יכניס רק 15 מיליון שקל מהמוקדמות באירופה ולא 17, לא מעניין ואין שום סיבה להתרגש מפירו כל עוד לא עושים את זה בצורה מופגנת של להרוס בכוונה כמו שאוהדי הפולע ת"א עושים בדרבי
אז נזרוק אחת או שתיים לדשא.
ולקינוח כמה מצתים וכמה כוסות.
אפשר גם לרדת לדשא ולאיים על שחקן או שניים של שריף.
אפ כבר- אז כמו שצריך

אחכ כשיפסיקו משחק ונודח כולם יצעקו אנטישמיים.
מי שרוצה להדליק אבוקות שישכנע קודם את המוסדות המארגנים.
אחלה הסקת מסקנות כבודו. אבוקות ביציע זה יפה נותן צבע ואחלה של דבר. אמרתי צריך להיות בבון חסר מוח כדי לזרוק לדשא או להגדיל ולהרוס את המשחק במכוון כמו אוהדי הפועל ת"א בדרבי שלהם
כל עוד זה לא קורה מה הבעיה בעצם? החלטת שזאת בעיה כי ככה אמרו לך ביציע העיתונות או בגלל שאתה דואג לכיס של האשמדאי?
קודם לשכנע את המוסדות המארגנים? מצחיק. אבוקות לא מסוכנות ואין שום בעיה איתם, הבעיה המרכזית של המשטרה זה שמבחינתם אבוקות זה אצבע משולשת, זה יותר פגיעה בכבוד השברירי שלהם מאשר דאגה לשלום הציבור

גארי אתה אומר הבעיה זה שזורקים אבוקות לא שמדליקים אותן
אני מסכים
הבעיה שיזרקו אבוקות כמו שקרה במשחקים האחרונים, ומזה דוד חושש. אז מה אתה רוצה חוץ מתסלח לי לזיין במוח?

הם יזרקו כאות מחאה נגד המשטרה
יזיינו את כולנו בסוף.
זה יגיע גם ללא קהל במשחקי בית ואז מה?

Apoc אמר:
אני מסכים
הבעיה שיזרקו אבוקות כמו שקרה במשחקים האחרונים, ומזה דוד חושש. אז מה אתה רוצה חוץ מתסלח לי לזיין במוח?
הוא אמר מדליקים לא זורקים. גם אני לא אוהב שזורקים, אין בזה שום תועלת. מה אני רוצה? אני רואה איך העונשים המחמירים של ההתאחדות והרעש של התקשורת מתחילים לחלחל, אני כאן רק כדי להזכיר שמדובר במלחמת אגו של המשטרה וההתאחדות שאף פעם לא יקחו אחריות על המחדלים שלהם ושמי שחושב שאסור להדליק פירו בעצם לוקח את הצד של הרעים. זה הכל

SaTla אמר:
יזיינו את כולנו בסוף.
לא מאמין שיקרה, נגד בית"ר זרקו בגלל המשטרה שעלו ליציע, אם זה לא יקרה שוב אז אין שום סיבה לבלאגן. אולי אני טועה, נחכה למחר ונקווה שלא

Jerry אמר:
Apoc אמר:
אני מסכים
הוא אמר מדליקים לא זורקים. גם אני לא אוהב שזורקים, אין בזה שום תועלת. מה אני רוצה? אני רואה איך העונשים המחמירים של ההתאחדות והרעש של התקשורת מתחילים לחלחל, אני כאן רק כדי להזכיר שמדובר במלחמת אגו של המשטרה וההתאחדות שאף פעם לא יקחו אחריות על המחדלים שלהם ושמי שחושב שאסור להדליק פירו בעצם לוקח את הצד של הרעים. זה הכל

יופי שאמר, הוא התכוון זורקים. תאמין לי.
זה שהעונשים של אופא וההתאחדות וכל העולם לא נאים לנו ולא מתאימים לנו זה טוב ויפה אבל זה המצב הקיים. מי שזורק צריך לתפוס אותו ולהעיף לקיבינימט לכל החיים.

Jerry אמר:
SaTla אמר:
יזיינו את כולנו בסוף.
לא מאמין שיקרה, נגד בית"ר זרקו בגלל המשטרה שעלו ליציע, אם זה לא יקרה שוב אז אין שום סיבה לבלאגן. אולי אני טועה, נחכה למחר ונקווה שלא

וואלה לא נראה לך מגניב איך תמיד יש להם תירוץ ללמה זרקו

פעם זה כי אנטישמים פעם זה כי משטרה פעם זה ככה פעם זה ככה. מדהים איך הכל קורה להם והם אף פעם לא אשמים בכלום.

Apoc אמר:
Jerry אמר:
Apoc אמר:
אני מסכים

זה שהעונשים של אופא וההתאחדות וכל העולם לא נאים לנו ולא מתאימים לנו זה טוב ויפה אבל זה המצב הקיים. מי שזורק צריך לתפוס אותו ולהעיף לקיבינימט לכל החיים.
אופא זה דוגמה למה בדיוק? מבחינתם שהאצטדיונים יהיו מלאים בתיירים הודים בקהל עם כיסים מלאים ומצלמה דולקת 90 דקות. אם מישהו יצליח להרוס את הפופולריות של הכדורגל זה רק הם
צריך לשמר את תרבות האולטראס בישראל, זה אחת מהסיבות המרכזיות שהכדורגל כאן עדיין חי ובועט, הסיבה להתלהטות מאז החזרה של הקהלים זה בגלל המשטרה וההתאחדות שהולכות ראש בראש עם הארגונים ואני לא אקח את הצד שלהם

Apoc אמר:
Jerry אמר:
SaTla אמר:
יזיינו את כולנו בסוף.

פעם זה כי אנטישמים פעם זה כי משטרה פעם זה ככה פעם זה ככה. מדהים איך הכל קורה להם והם אף פעם לא אשמים בכלום.
אבן שטיפש אחד זורק לבאר גם אלף חכמים לא יוכלו להוציא, יש בבונים שעושים טעויות כמו במלטה, קורה. בשורה התחתונה בעונה שעברה הדליקו אבוקות בכל משחק שני וזה נשאר ביציע, כל עוד זה ככה אין מה להעביר ביקורת

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

אופא זה דוגמה למה בדיוק? מבחינתם שהאצטדיונים יהיו מלאים בתיירים הודים בקהל עם כיסים מלאים ומצלמה דולקת 90 דקות. אם מישהו יצליח להרוס את הפופולריות של הכדורגל זה רק הם
צריך לשמר את תרבות האולטראס בישראל, זה אחת מהסיבות המרכזיות שהכדורגל כאן עדיין חי ובועט, הסיבה להתלהטות מאז החזרה של הקהלים זה בגלל המשטרה וההתאחדות שהולכות ראש בראש עם הארגונים ואני לא אקח את הצד שלהם

מי דיבר על דוגמה ולמי איכפת מהמניפסט שרשמת פה על אופא, את מי זה מעניין? יש מצב נתון, אתה רוצה שיענישו את הקבוצה שאתה לכאורה אוהד תזרוק אבוקות לדשא ועל אוהדים של היריבה.

אם יש לך אישוז עם ללכת נגד המערכת וללכת ראש בקיר עם גופים כאלה ואחרים תעשה את זה כשיש לזה השפעה רק עליך, לא על קבוצה שמאות אלפים אוהדים.
דיי לזיין תמוח.

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

אבן שטיפש אחד זורק לבאר גם אלף חכמים לא יוכלו להוציא, יש בבונים שעושים טעויות כמו במלטה, קורה. בשורה התחתונה בעונה שעברה הדליקו אבוקות בכל משחק שני וזה נשאר ביציע, כל עוד זה ככה אין מה להעביר ביקורת

ובמשחקים האחרונים זה לא ככה ולכן יש מקום להעביר ביקורת. אתה מצד אחד אומר שזה צודק לבקר את מי שזורק אבוקות ומצד שני מתבכיין פה שמבקרים בדיוק את זה.

לא יהיה מחר שום פירו חברים, נקווה שתהיה במה ותופים.

חבל שצריך להתעסק בזה במקום המשחק הסופר חשוב שיש לנו מחר.
אם במידה והקופים יפגעו במשחק מחר ובקהל העונה הזאת תלך לכיוונים ממש לא טובים וחבל מאוד
באמת שדווקא בשנתיים שלוש האחרונות הם הרימו את הרמה וחבל מאוד להרוס את זה

זוכרים שאם קורנו מקבל צהוב הוא לא משחק במשחק הבא?

מקווה מאוד שדגו לא יפול למלכודת הפפ (שהוא כל כך מעריך) וינסה להמציא דברים שלא קיימים מחר עם מערכים לא ברורים וציוותים שהשחקנים לא מכירים.
צריך לשחק פשוט, לנצל את היתרונות שלנו וללחוץ אותם מהפתיחה.

שוער עולה אמר:
דגו כצפוי עושה בכר
מוחמד בודד באמצע. ככה זה כשאין אומץ לספסל את שרי

ככה זה כשאתה לא יכול להעמיד קישור אגרסיבי שלוקח כל כדור ודוחף קדימה.

מוחמד בודד באמצע זה משהו שגם בכר לא עשה
מוחמד כ6 אחרון הוא לא אחראי וכל משחק עושה לפחות פעם אחת את הקטע הזה שהוא מנסה להחלץ מלחץ ברחבה או קרוב אליה עם דריבל ומאבד וזה יוצר מצב של 90% גול ליריבה

היום המבחן האמיתי של דגו להראות שהוא כן שייך למועדון ברמה שלנו. הוא צריך להראות שהוא חושב מחוץ לקופסה, יודע להרים ולדחוף את השחקנים ולנהל משחק מושלם. כל תוצאה חוץ מניצחון פה והראש שלו על הגריל.

Apoc אמר:
מוחמד בודד באמצע זה משהו שגם בכר לא עשה
מוחמד כ6 אחרון הוא לא אחראי וכל משחק עושה לפחות פעם אחת את הקטע הזה שהוא מנסה להחלץ מלחץ ברחבה או קרוב אליה עם דריבל ומאבד וזה יוצר מצב של 90% גול ליריבה
אם אבו פאני היה מחסיר משחקים במאניטיים גם בכר היה עולה ככה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה