KevinDurant נשיא המועדון 2/8/23 #142 אני חושב שהייתי הולך עם סונדגרן בשמאל וקנדיל בימין אבל חזיזה בשמאל על הנייר זה לא אופציה רעה.
The real Tsepo תנו לו את הסרט 2/8/23 #145 רק מכבי אמר: יהיה עידוד לחץ להרחבה... לפי מה? חייב גם תופים, אחרת זה כמו בלי עידוד
ר רק מכבי חבר בבורד 2/8/23 #147 רדיו חיפה: זה ההרכב ניצן חזיזה שון סק סונדגרן עלי שרי סבע רפאלוב פיירו חלאילי
ר רק מכבי חבר בבורד 2/8/23 #150 כן, דגו נפל למקום הזה של אני אשחק התקפי, ומקסימום נודח, אבל יגידו שניסיתי. הרכב בזיוני. לא פחות. חזיזה כמגן, קשר אחורי אחד בלבד? חלאיילי פותח אחרי שהוא לא מתאמן סדיר בשבוע האחרון? מזכיר לי דברים של אלישע עם מוחמד כליבאת ובוא נזרוק כלים התקפיים למשחק, ונקווה לטוב.
כן, דגו נפל למקום הזה של אני אשחק התקפי, ומקסימום נודח, אבל יגידו שניסיתי. הרכב בזיוני. לא פחות. חזיזה כמגן, קשר אחורי אחד בלבד? חלאיילי פותח אחרי שהוא לא מתאמן סדיר בשבוע האחרון? מזכיר לי דברים של אלישע עם מוחמד כליבאת ובוא נזרוק כלים התקפיים למשחק, ונקווה לטוב.
H Hulk אלוף המדינה 2/8/23 #151 רפאלוב לא צריך לפתוח אלא דין וגם ג’אבר במקום שרי/סבע שמח לראות שהוא מרכיב את חלאילי
J Jerry מכונת תארים 2/8/23 #152 הרכב אש, יאללה חלאיילי סופסוף הוא פותח. אמרתי עוד בעונה שעברה שאפשר לשחק עם חזיזה נגד הקטנות, מבחינתי שריף זאת קבוצה קטנה וחלשה, לפרקקק
הרכב אש, יאללה חלאיילי סופסוף הוא פותח. אמרתי עוד בעונה שעברה שאפשר לשחק עם חזיזה נגד הקטנות, מבחינתי שריף זאת קבוצה קטנה וחלשה, לפרקקק
ר רק מכבי חבר בבורד 2/8/23 #154 הוא גם לא משאיר אף אחד על הספסל לחילוף במידה ומשהו לא מצליח לפי תכנית המשחק (דינדה זה לא הכוונה בזה)
Apoc יו״ר הבורד 2/8/23 #157 כרמליסט ירוק אמר: הכל טוב אבל גול שלהם פתאום ואפשר לקפל לחץ להרחבה... מה 'פתאום' בזה, ראית את ההרכב?
hezildo אגדת מועדון 2/8/23 #158 ההרכב של דגו דומה לשלי אבל הוא הגזים, רפאלוב לא יכול לגמור 90 דקות ואין באמת אופציה לחילוף התקפי.
ש שוער עולה שחקן החודש 2/8/23 #160 6 שחקני התקפה בהרכב, גם בעונה שעברה פתחנו בכמה משחקים עם 6 שחקני התקפה חלאיילי שחקן מפתח, יהיה חייב להיות נייד ולעשות תנועות טובות לעומק. לדעתי הוא לוקה בתנועה. יותר מתאים לו לשחק חלוץ. נקווה לטוב
6 שחקני התקפה בהרכב, גם בעונה שעברה פתחנו בכמה משחקים עם 6 שחקני התקפה חלאיילי שחקן מפתח, יהיה חייב להיות נייד ולעשות תנועות טובות לעומק. לדעתי הוא לוקה בתנועה. יותר מתאים לו לשחק חלוץ. נקווה לטוב