• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המכבים - השריפים: סיבוב שני מוקדמות ליגת האלופות, גומלין

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תזכרו שלעלי מוחמד יש צהוב

כלומר מספיק הוא יותר מתפרצת אחת והוא בחוץ

Jerry אמר:
אליאור אמר:
קבוצה לא מאומנת.
כל מאמן יכול לשחק עם כולם בהתקפה. החוכמה היא לאמן תבניות התקפיות ולאזן עם ההגנה.
הביקורת היא גם על אלברמן כי עם קשר אחורי ומגן זה היה נראה אחרת לגמרי.
אם השוער או המאמן שלהם משחק אצלנו זה כבר גמור ממזמן.

בכל מקרה וצר לי שאני אומר את זה כי קיוויתי אחרת, אבל זו עונה שרשום עליה מקומות 3-6. כל המשחקים עד היום מזכירים מאוד את העשור השחור, להוציא מחצית אחת נגד בית"ר.

חח איזה 3-6 תסתכל על הליגה, המינימום זה לסיים מקום 3 ואתה תעשה גם עם בן פחוש וסלליך בהרכב
כן גרי זה לא אתה שאמרת שטוחנים את שריף לא? תרגיע קצת אתה מתחיל להישמע כמו טרול

מה עושים עם סבע? כששרי טוב הוא 10 רמות מעל כל גרסה שלו, ולא הביאו אותו כדי להיות מחליף, ויש גם את רפא כסופרסאב. הוא לא מסוגל לעשות בקו זה בעיה רצינית. אולי לשחק ביהלום או מערך עם שני קשרים התקפיים, לא יודע

המערך ההתקפי גורם לזה שאף שחקן התקפה שלנו לא בא לידי ביטוי. יש גם מיליון שחקני נתקפה ואיכשהו עדיין אין כמעט נוכחות ברחבה בכלל.

כמו במשחקים הקודמים, אין מחץ בהתקפה,
אין תבניות. הכל מקרי ותלוי ביכולת אישית.

רפאלוב צריך לצאת, דינדה פנימה.

Jerry אמר:
אליאור אמר:
קבוצה לא מאומנת.
כל מאמן יכול לשחק עם כולם בהתקפה. החוכמה היא לאמן תבניות התקפיות ולאזן עם ההגנה.
הביקורת היא גם על אלברמן כי עם קשר אחורי ומגן זה היה נראה אחרת לגמרי.
אם השוער או המאמן שלהם משחק אצלנו זה כבר גמור ממזמן.

בכל מקרה וצר לי שאני אומר את זה כי קיוויתי אחרת, אבל זו עונה שרשום עליה מקומות 3-6. כל המשחקים עד היום מזכירים מאוד את העשור השחור, להוציא מחצית אחת נגד בית"ר.

חח איזה 3-6 תסתכל על הליגה, המינימום זה לסיים מקום 3 ואתה תעשה גם עם בן פחוש וסלליך בהרכב

הליגה חלשה ומבחינת סגל אנחנו בטופ 3 לפחות, אבל כשהקבוצה לא מאומנת, לא יודעת להתקיף וסופגת בקלות יחסית, אתה מסתבך נגד הקטנות, נכנס לכדור שלג של חילופי מאמנים ובקלות מתנדנד בין המקומות שציינתי.

איך אין חילופים ואיך השחקנים עדיין כל-כך רחוקים, אנחנו נקבל עוד גול

הייתי שמח לחלוץ כמו האוסימן שלהם, עושה לחץ ועבודה בלי כדור פי אלף יותר טוב מפיירו ותמיד משחק לעומק

כל מה שהמאמן הזה צריך לעשות זה להכניס את דין ושוראנוב, להוציא את פיירו ורפאלוב, ואני מאמין שיהיה בסדר, כל עוד לא יבעטו לנו למסגרת.
אבל בשביל זה צריך מאמן על הקווים.

אין לדגו שום מושג איך לאמן נגד בונקר. אפס יכולת לייצר מהלכים מתוכננים בהתקפה

זה מצחיק שאוזן אומר "אנחנו יודעים שברגליים פיירו..."
כמה עלוב זה שיש לנו חלוץ שלא יודע להשתמש ברגליים

השער השני שלהם שיגמור סיפור עניין של זמן

אפילו בבעיטה הזאת רואים איזה צלם איתמר ניצן
בושה
לך

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה