הם לא ניסו ממש לאיים. הם שיחקו על תיקו ועדיין היו יותר קרובים לגול ממךSmile אמר:גם הם לא איימו עלינו
בסוף אם אני לא טועה המשחק נגמר 8-8 באיומים
מאמן עם יותר ניסיון וביצים היה יכול להוציא פה יותר מתיקו
נקווה לנס גדול בשבוע הבא
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הם לא ניסו ממש לאיים. הם שיחקו על תיקו ועדיין היו יותר קרובים לגול ממךSmile אמר:גם הם לא איימו עלינו
נקווה לנס גדול בשבוע הבא
benrey אמר:מזל שיש מגן שמאלי
לא עשו כלוםShocking4U אמר:הם לא ניסו ממש לאיים. הם שיחקו על תיקו ועדיין היו יותר קרובים לגול ממךSmile אמר:גם הם לא איימו עלינו
נקווה לנס גדול בשבוע הבא
כרמליסט ירוק אמר:לא מאשים את מסאיי, ההדחה פה תהיה על אלברמן
Apoc אמר:benrey אמר:מזל שיש מגן שמאלי
בהנחה שיש את בלטקסה בסגל הרחב במשך חודשיים עכשיו:
האם אני עולה איתו בגומלין? לא, מה השתגעתי? הוא לא ברמה, מעדיף לתקוע שם את חזיזה ולעלות עם קנדיל צד שני, או לעלות שם עם סוף/שיבלי.
אז מה זה משנה?
Shocking4U אמר:הוא יכניס את שימיץ כבלם שלישי ויזיז את חזיזה שמאל בגלל שקורנו חסר
רק מכבי אמר:הדבר היחיד החיובי שאולי בגומלין יהיו שטחים. הם ישחקו יותר התקפי וינסו ליזום.
מה ההשוואה בכלל לכוכב? הם נתנו לנו להגיע פה בסמי לעשר מצבים מולם. פה היום לא הצלחנו להתקרב לשער.
לא אופתע אם דגו ינסה להגיע לפנדלים.
אליאור אמר:אנחנו נשחק על מתפרצות בגומלין ועדיין פיירו יפתח בהרכב. מאמן חסר מושג.
ברק.י אמר:אליאור אמר:אנחנו נשחק על מתפרצות בגומלין ועדיין פיירו יפתח בהרכב. מאמן חסר מושג.
רבים מהגולים שלך בקמפיין המוקדמות הקודם היו במעברים כשפיירו בחוד. מעבר לזה, הם גם יותר פיזיים מהקבוצות ששיחקנו מולם.
אליאור אמר:הרכב למשחק הבא:
ניצן
גולדברג סק שימיץ'
חזיזה סונדגרן
מוחמד ג'אבר
שרי
דין שוראנוב
דין דוד = לשחק 12 נגד 10.אליאור אמר:הרכב למשחק הבא:
ניצן
גולדברג סק שימיץ'
חזיזה סונדגרן
מוחמד ג'אבר