• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק המכבים - הבויז: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
לא מסכים.
צפיתי בכל המשחקים שלהם העונה.
ליריבות היו המון שטחים. רוב השערים שהם ספגו (צריך גם לציין את העובדה שהם ספגו הרבה שערים בתחילת העונה, וההגנה שלהם נראית פחות טוב מהעונה שעברה) היו ממקומות שהיו שטחים ליריבה בגלל שהם משחקים גבוה ולוחצים.
מה גם שיש להם בעיה בעמדת השוער, השוער הראשי פצוע, ומשחק המחליף שהוא פחות טוב, ככה שאתה צריך כמה שיותר שחקנים שיודעים לבעוט מרחוק.
כך שלדעתי ההחלטה לפתוח עם סבע לצד פיירו נכונה במקרה הזה.

אני לא מתכוון לשטחים מאחורי ההגנה ששחקן התקפה יכול לנוע אליהם מאחורי קו הלחץ, אלא לזה שהם מתנפלים מאוד באגרסיביות על מובילי הכדור ועל השחקנים בכנף.
זאת אומרת שלסבע ושרי יהיה מעט מאוד שטח לנוע עם הכדור (בשונה ממה שהיה מול סלובן, והרבה יותר דומה למה שקרה מול שריף). אז שרי עוד עשוי להסתדר איכשהו על שטח קטן ובפעולות מהירות, אבל שרי + סבע לדעתי זה מתכון לבעיות.

ולכן הייתי הולך עם דוד, שיודע לנוע לעומק ולנצל שטחים מאחורי ההגנה.

הם כנראה לא הולכים להתנפל.
המאמן שלהם דיבר על זה, ואמר שהם יבואו לשחק בסגנון שונה, ומעט אחורה יותר ממה שהם רגילים.
אני מאמין שלא נראה את הלחץ שהם משחקים אותו בד"כ בליגה.

אני לא מייחס הרבה אמינות למה שהמאמן שלהם אומר במסיבת עיתונאים, עם כל הכבוד סמנופף
מניח שנוח לו מאוד שאנחנו נבוא לשחק את המשחק הרגיל שלנו בתחושה שיהיו שטחים.

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
Judokan אמר:
אני לא מתכוון לשטחים מאחורי ההגנה ששחקן התקפה יכול לנוע אליהם מאחורי קו הלחץ, אלא לזה שהם מתנפלים מאוד באגרסיביות על מובילי הכדור ועל השחקנים בכנף.
זאת אומרת שלסבע ושרי יהיה מעט מאוד שטח לנוע עם הכדור (בשונה ממה שהיה מול סלובן, והרבה יותר דומה למה שקרה מול שריף). אז שרי עוד עשוי להסתדר איכשהו על שטח קטן ובפעולות מהירות, אבל שרי + סבע לדעתי זה מתכון לבעיות.

ולכן הייתי הולך עם דוד, שיודע לנוע לעומק ולנצל שטחים מאחורי ההגנה.

הם כנראה לא הולכים להתנפל.
המאמן שלהם דיבר על זה, ואמר שהם יבואו לשחק בסגנון שונה, ומעט אחורה יותר ממה שהם רגילים.
אני מאמין שלא נראה את הלחץ שהם משחקים אותו בד"כ בליגה.

אני לא מייחס הרבה אמינות למה שהמאמן שלהם אומר במסיבת עיתונאים, עם כל הכבוד סמנופף
מניח שנוח לו מאוד שאנחנו נבוא לשחק את המשחק הרגיל שלנו בתחושה שיהיו שטחים.

נחזור לזה מחר.
הם יחפשו לעשות פה תוצאה טובה, ולהעביר אליהם את ההכרעה. הם יודעים שיש עניין מיוחד בסמי עופר.
הוא לא יבוא ללחוץ כמו שהוא משחק בליגה.
אני בטוח בזה.

מראה מה יהיה במשחק.
המאמן שלהם ייצא טיפש מאוד אם יבוא לשחק על תוצאה ובהתאם יוותר על צורת המשחק הרגילה שלו שמותאמת בצורה נהדרת להרוס את היתרון המרכזי שלנו.

אנחנו שווים גול חובה בכל משחק ועם ההתקפה שלהם יש מצב שאפילו 2. המשחק יוכרע על אם כמו מול הכוכב בשנה שעברה נדע להתעלות ולעשות את המהפך. צריך לצאת עם יתרון או במקרה הרע תיקו למשחק חוץ ובשום פנים ואופן לא הפסד.

פחד אלוהים לשחק נגד קבוצה של שחקנים גבוהים ופיזיים שמתמחה בנייחים עם איתמר ניצן הפאניקר בשער בכדורי גובה שמפחד לזוז מהקו שלו

חבל שדגו לא מספיק אמיץ כדי לפתוח עם כיוף, מאוד מקווה שלא נבכה בגלל טעויות של ניצן הערב.

Hulk אמר:
חבל שדגו לא מספיק אמיץ כדי לפתוח עם כיוף, מאוד מקווה שלא נבכה בגלל טעויות של ניצן הערב.

רעדו לכיוף הרגליים ממשחק גביע הטוטו חסר חשיבות נגד מכבי פ''ת במושבה.

אתה באמת חושב שזה ריאלי לעלות אותו להופעת בכורה אירופית מול סמי עופר מלא בפאקינג פלייאוף ליגת האלופות?
זה שחקן שאין לו הופעה אחת בליגת על.
זה מתכון בטוח להתאבדות.

לא מחסידיו של ניצן, אבל ברגע שהחליטו ללכת איתו. אז הולכים איתו כרגע.

לשנות שוער לפני משחק כזה זה ירייה ברגל.

רק מכבי אמר:
Hulk אמר:

רעדו לכיוף הרגליים ממשחק גביע הטוטו חסר חשיבות נגד מכבי פ''ת במושבה.

אתה באמת חושב שזה ריאלי לעלות אותו להופעת בכורה אירופית מול סמי עופר מלא בפאקינג פלייאוף ליגת האלופות?
זה שחקן שאין לו הופעה אחת בליגת על.
זה מתכון בטוח להתאבדות.

לא מחסידיו של ניצן, אבל ברגע שהחליטו ללכת איתו. אז הולכים איתו כרגע.

לשנות שוער לפני משחק כזה זה ירייה ברגל.
אני לא יודע עם שמת לב אבל ניצן מבוהל ברמות אחרות הרבה יותר מכיוף, לא ראיתי שכיוף נלחץ יותר מידי חוץ מאולי משחק הרגל שלו שהיה פחות טוב מהרגיל.
מצטער אבל כל קרן היום זה חצי גול בהתחשב בהפרשי הגבוה והחולשה העיקרית של ניצן היא בגובה.

כמה אתה מודאג שלא יהיה את סמי עופר לתקן, אלא המשחק השני בחוץ?
"אמרתי לשחקנים שאלו שני משחקים, זו הפעם הראשונה העונה שאנחנו מתחילים בבית. לא נתאבד על המשחק מהרגע הראשון כאילו אין עוד משחק בשווייץ, אבל מאוד חשוב שנהיה דומיננטיים. אנחנו פוגשים קבוצה חזקה, אבל זה הבית שלנו ואני שמח שאנחנו מתחילים פה, עם הקהל שלנו. אני מקווה שנצא לשם עם תוצאה טובה".

דגו.

Shocking4U אמר:
כמה אתה מודאג שלא יהיה את סמי עופר לתקן, אלא המשחק השני בחוץ?
"אמרתי לשחקנים שאלו שני משחקים, זו הפעם הראשונה העונה שאנחנו מתחילים בבית. לא נתאבד על המשחק מהרגע הראשון כאילו אין עוד משחק בשווייץ, אבל מאוד חשוב שנהיה דומיננטיים. אנחנו פוגשים קבוצה חזקה, אבל זה הבית שלנו ואני שמח שאנחנו מתחילים פה, עם הקהל שלנו. אני מקווה שנצא לשם עם תוצאה טובה".

דגו.

הוא צודק בתאוריה.
כלומר, לא צריך לפתוח פה בהפקרות, לקבל גול, ואז לרדוף אחריהם, ומקסימום להשוות.

מזכיר כבר שנקלענו לפיגור במחצית הראשונה בארבעה משחקים ברצף העונה. האמרון חוץ, שריף בית וחוץ, וביתר באלוף האלופים.

כל העיתונאים המאנייק מדליפים את התפאורה

איתמר ניצן, דולב חזיזה, דניאל סונדגרן, עבדולאי סק, שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, מחמוד ג’אבר, צ’ירון שרי, דיא סבע ופרנזי פיירו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה