• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המכבים - היוונים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אופטימי מאוד לגביי פיירו, נראה הרבה יותר טוב והרבה יותר יעיל. רק שיצבור ביטחון.
סונדגרן שחקן מעולה, קרונו גם היה סך הכל סבבה. אבו פאני צריך להתעורר אם הוא נשאר פה, נראה לא מחובר.
ואיזה שוט של שרי, חלום אם זה היה נכנס.

למרות שאני יורד עליו בינתיים פיירו נראה שחקן
במשחק הזה באמת ראינו ממנו קצת בניגוד למשחק מול ב"ש
חבל שאין לנו את גביע השוקו שיתן לו קצת להיכנס לעונה הזו בלי לחץ

איך התרשמתם מהכושר של היוונים?

אני בתחושות מעורבות .
מצד אחד, מאמין שאם היה לנו חלוץ נורמלי אנחנו מסיימים את המשחק עם עוד שער שניים לפחות .
מצד שני, זה נראה כאילו באמת נתנו הכל וזה המקסימום שאנחנו יכולים והם פשוט 2 רמות מעל .
הקישור שלהם עוצמתי מאוד ואני מאמין שבבית הם יגיעו לשחק פתוח וילחצו .
בכר יצטרך לעבוד הרבה השבוע על המתפרצות .

NOSFERATU ZODD אמר:
דלפ- לא יודע אם אצילי צריך לפתוח בגומלין.
אין לו את זה באירופה.

הוא לא יכול לשחק כנף נגד קבוצות עם שחקני הגנה ברמה הזאת, אין לו מה להציע באגף חוץ ממלחמה, הוא לא מספיק מהיר.
רק כחלוץ שני או כ10 אבל יש לנו את שרי.
בכל מקרה לדעתי הפציעה השפיעה היום. נקווה שיהיה בריא.

לא להאמין שלא ניצחנו את זה, נאיביות של ישראלים שנותנים יותר מדי כבוד, תקראו לאולימפיאקוס בני יהודה ונותנים להם 3 עד דקה 30 נטו בגלל שהתחילו מהוססים כאילו עולים לשחק מול ארסנל. בחוץ חייב לעלות כדי לנצח מההתחלה

NOSFERATU ZODD אמר:
אין לו את זה באירופה.

אני איתך.
לדעתי צריך לפתוח בהרכב שסיים את המשחק ואולי לעלות עם קישור מעובה שכולל את נטע, פאני שרי ומוחמד

משחק טוב של הקבוצה והגיע לשחקנים פה שיזכרו את המשחק עם תוצאה אחרת. רק צריכים ששחקנים יכנסו לעניינים ויהיו יותר חדים (גם בהתקפה וגם בהגנה) כדי שהדברים ילכו כמו שצריך.

אגב, צריך לציין לטובה גם את העלייה של השחקנים מהספסל.

Smile אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אין לו את זה באירופה.

אני איתך.
לדעתי צריך לפתוח בהרכב שסיים את המשחק ואולי לעלות עם קישור מעובה שכולל את נטע, פאני שרי ומוחמד

ההרכב שסיים את המשחק זה 2 חלוצים, לא יעלו מולם עם 2 חלוצים.

Apoc אמר:
Smile אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אין לו את זה באירופה.

אני איתך.

משחק הבא יהיה שונה לגמרי.
נצטרך לסגור ולצאת להתפרצות.
דווקא שם דין דוד יהיה יותר אפקטיבי עם המהירות שלו.

לא יעלו במשחק חוץ עם שני חלוצים.

פותח אותו הדבר כמו היום מלבד רוקאביציה במקום אצילי.

אצילי לא היה במשחק כי לא שיחקנו בכלל על צד ימין. הכל הלך דרך הבלמים ששלחו כדורים ארוכים לחזיזה בשמאל.

פיירו- החמצה מזעזעת אבל הראה ניצוצות ומראה שמוריד חלודה. נקווה שזה התחלה של מגמה שרק תמשיך

מחצית שנייה טובה, במיוחד מהרגע שעברנו לשחק עם שני חלוצים.
פיספסנו כאן הזדמנות לנצח, אבל בהתחשב בפערים ביחסי הכוחות זה בסדר.
נקווה שבחוץ נצליח לעקוץ במתפרצות כי הם ישבו עלינו חזק.

דל"פ או לא דל"פ - מבין כל המפגשים מול הישראליות, זו אולימפיאקוס הכי טובה ועם המאמן הכי טוב, לא סתם הוא שבר כבר שיא ניהול משחקים במועדון.

Apoc אמר:
Smile אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אין לו את זה באירופה.

אני איתך.

לכן כתבתי אולי לפתוח עם קישור מעובה (על חשבון אחד החלוצים)

Shocking4U אמר:
אצילי לא היה במשחק כי לא שיחקנו בכלל על צד ימין. הכל הלך דרך הבלמים ששלחו כדורים ארוכים לחזיזה בשמאל.

פיירו- החמצה מזעזעת אבל הראה ניצוצות ומראה שמוריד חלודה. נקווה שזה התחלה של מגמה שרק תמשיך

אצילי נגע הרבה בכדור.
פשוט ראית בכל נגיעה כמה המחשבה שלו איטית לעומת שרי.
לא מתאים, גם שנה שעברה ראינו את זה.

lemmacantor אמר:
דל"פ או לא דל"פ - מבין כל המפגשים מול הישראליות, זו אולימפיאקוס הכי טובה ועם המאמן הכי טוב, לא סתם הוא שבר כבר שיא ניהול משחקים במועדון.
אם זאת הגרסה הכי טובה שלהם אז כנראה שזאת באמת בני יהודה באדום לבן, הקבוצה הכי חלשה שהייתה בסמי מאז אשדוד ב6-0

מבחינת סגל וכאמור מאמן לדעתי טובים יותר. הם לא נתנו משחק טוב, זה עדיין לא סותר.

Jerry אמר:
lemmacantor אמר:
אם זאת הגרסה הכי טובה שלהם אז כנראה שזאת באמת בני יהודה באדום לבן, הקבוצה הכי חלשה שהייתה בסמי מאז אשדוד ב6-0

דיי נו. זה היה ברור שנהיה יותר טובים מהם בבית (בגלל זה אני מאוכזב מהתוצאה כל כך) כמו שזה ברור שבחוץ הם כמה רמות מעלינו.
אולימפיאקוס קבוצת חוץ גרועה מאוד. כמו כל יוון.

לא מכיר את הסגל שלהם, ראיתי הרבה אפריקאים בלי מושג, מזכירים לי את האפריקאים של סכנין וחדרה. זוכר שגם מרוסטוב עשו קבוצה גדולה ובסוף עשינו מהם קציצות, אותו דבר לגבי שטרסבורג, כמו שאני מפמפם לאורך כל השבוע ביולי הפערים מצטמצמים עוד יותר ובכל מקרה הם לא כמה רמות מעלינו כמו שאתם חושבים

חזרה
למעלה