• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המלחמה עם איראן - אמריקה תצטרף?

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

האם אמריקה תצטרף?

• כן

הצבעות: 7 53.8%
  • לא

הצבעות: 6 46.2%

• סך המצביעים
    13

DelPiero

מכונת תארים
קודם כל ריספקט לכל הגורמים בצבא על ההכנה האסטרטגית המטורפת. זה באמת בלתי נתפש הפער העצום בין המערכות של הצבא לכל העבודה הפוליטית מדינית שהיא בזיונית.

לפי מה שאני מבין, כדי לפגוע במתקנים בתת קרקעיים צריך את הפצצות שרק לאמריקאים יש (למרות ששמעתי שגם לנו יש כאלה)

יש המון דיבור בתקשורת הישראלית על מתי האמריקאים יצטרפו או אם יצטרפו ובתור מישהו שעוקב אחרי הפוליטיקה הפנימית שלהם זה נראה לי הזוי מבחינתם להשתתף כי איראן לא מהווה עליהם איום אמיתי ואין תאבון שם בכלל להגרר לתוך זה.

בראש שלי הסנריו היחידי שאני יכול לדמיין אותם משתתפים בו זה אם הקטישה תמשך בקצב הזה לאיראנים לא ישאר כח להגיב, כמו שהיה לחזבאללה והאמריקאים רק יתנו את אקורד הסיום על המתקנים התת קרקעיים, אבל קשה לי באמת לראות אותם מצטרפים.

צחי הנגבי אמר אגב בערוץ 12 שהכל תוכנן כחול לבן על מלא ושהם לא מתכוונים בכלל לבקש מהאמריקאים משהו שלא מתכתב עם מדיניות החוץ שלהם - שזה נשמע לי כמו תשובה הגיונית מאוד.

אז מה אומרים ?

מה אומרים בפולימרקט? כי ברגע שראיתי את ההימורים על תקיפה ישראלית חוצים את החמישים אחוז מכרתי את כל התיק מניות ועברתי לשורט

Apoc אמר:
מה אומרים בפולימרקט? כי ברגע שראיתי את ההימורים על תקיפה ישראלית חוצים את החמישים אחוז מכרתי את כל התיק מניות ועברתי לשורט

33 אחוז לתקיפה לפני יולי

באיזה יום לחימה יפרסמו מכתב תודה מפלורס עם יום בשבוע שלא יתאים לתאריך?

אם איראן תעשה את הטעות ותתקוף בסיסים אמריקאים או תתקוף מדינות במפרץ, האמריקאים יתערבו.
גם יכול להיות שהם יבואו רק בסוף כדי לסגור עניין עם הפצצות שאין לנו.

lemmacantor אמר:
באיזה יום לחימה יפרסמו מכתב תודה מפלורס עם יום בשבוע שלא יתאים לתאריך?

ואחר כך יקשיבו להמלצות שלו כמו שהיה עם טוני?

כמה תסריטים שאני רואה אותה מתערבת:
1. כמובן אם איראן תתקוף אותה
2. אם איראן תערב חברים
3. אם איראן תפתיע אותנו בתגובה שוברת שוויון
4. אם זה יתפתח לכדי מלחמת אזרחים באיראן

DelPiero אמר:
Apoc אמר:

33 אחוז לתקיפה לפני יולי

עכשיו עלה ל67% אז אפשר להגיד שתהיה תקיפה אמריקאית

פולימרקט זה חרטא. כמו שכמעט אף פעם המאמן שנמצא בראש טבלת הימורי המפוטר הבא בפרמייר ליג, לא באמת המפוטר הבא.

Apoc אמר:
DelPiero אמר:
Apoc אמר:

33 אחוז לתקיפה לפני יולי

עכשיו עלה ל67% אז אפשר להגיד שתהיה תקיפה אמריקאית

זה בטח בגלל שהוא קרא לאזרחי טהרן לעזוב - מיד אחר כך כל היוטיוב אמר שהם הולכים לתקוף
לדעתי הם לא יצטרפו

לפי כמות הטיזינג המכוון שטראמפ והסביבה שלו עושים לתקיפה אמריקאית הייתי אומר שגם הוא מושקע בפולימרקט

Apoc אמר:
לפי כמות הטיזינג המכוון שטראמפ והסביבה שלו עושים לתקיפה אמריקאית הייתי אומר שגם הוא מושקע בפולימרקט

תכלס מתאים לו

לא צריך להתייחס ברצינות לציוציו. הוא אדם שלא נכנס לעובי הקורה ומשנה דעה לפי גחמות מספר פעמים ביום.

הם מתחילים להעביר לכאן עוד כוחות, כנראה שהצטרפות שלהם למערכה זה רק עניין של זמן.

77 אחוז בפולימרקט לתקיפה של ארהב באיראן
זמן לקנות מניות של חברות נשק אמריקאיות

יאללה שיצטרפו כבר ובוא נסיים עם זה. יש עונת כדורגל שצריך להתכונן אליה.

מורחים את זה כאילו זה משא ומתן על קורנו

Apoc אמר:

חחחחח אחד לאחד. מקווה שזה לא יגמר כמו עם נהואל :)

Kandaurov אמר:
Apoc אמר:

חחחחח אחד לאחד. מקווה שזה לא יגמר כמו עם נהואל :)

שזה בסוף כן יקרה אבל יהיה אכזבה מטורפת?

חזרה
למעלה