lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
מבינים. הכל מכוון.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Rmc אמר:ירוק זה אני אמר:מאמן הזוי ברמות ומסתמן כלא יציב בעליל.
פותח עם אמצע כאילו אנחנו הולכים לשחק נגד ברצלונה שתשלוט בכדור, ועם סוף שעד לפני 5 דקות הוא נתן אישור לשחרר אותו.
מה נסגר? מאיפה נפל עלינו כל החרא הזה?
הכי גרוע שהיה פה בפער. תעיפו אותו כבר.
ממש הזוי. מעניין אותי אם במועדון מבינים בכלל כמה נפלנו איתו
hezildo אמר:חלאס עם רוני לוי. הוא לא מטומטם ולא יחתום כאן עם סגל כזה.
hezildo אמר:ואני לא בא להגן על אלפחורס, רחוק מזה, אבל אתם בטוחים שנהואל כשיר ומסוגל לשחק 90 דקות?
גם אם יהיה 5 הוא לא יפוטרApoc אמר:אם הוא מקבל 3-0 הוא מפוטר היום לדעתכם?
לדעתי יש מצב. ו4-0 בכלל.
benrey אמר:גם אם יהיה 5 הוא לא יפוטרApoc אמר:אם הוא מקבל 3-0 הוא מפוטר היום לדעתכם?
לדעתי יש מצב. ו4-0 בכלל.
לא שמעת את הראיון של יענקלה? כל הדיבורים על סבלנות
ירוק זה אני אמר:איך אחרי 6 משחקים מהגיהנום עם המאמן הזה, עדיין לא נדלקה נורה אדומה לאף אחד שם?
הרכבים הזויים, אפס הכנה למשחקים, אפס בטקטיקה, אפס בניהול משחק, אפס בלהגיב תוך כדי משחק.
מאמן כלום ושום דבר.
מישהו פה ראה טד לאסו…lemmacantor אמר:ירוק זה אני אמר:איך אחרי 6 משחקים מהגיהנום עם המאמן הזה, עדיין לא נדלקה נורה אדומה לאף אחד שם?
הרכבים הזויים, אפס הכנה למשחקים, אפס בטקטיקה, אפס בניהול משחק, אפס בלהגיב תוך כדי משחק.
מאמן כלום ושום דבר.
מתי תבין שהכל נעשה דווקא. לא מינו אותו בשביל שיצליח. וכך גם המעטפת פועלת מסביב, כשמעיפה לו שחקנים ללא תחליף.
benrey אמר:מישהו פה ראה טד לאסו…lemmacantor אמר:ירוק זה אני אמר:איך אחרי 6 משחקים מהגיהנום עם המאמן הזה, עדיין לא נדלקה נורה אדומה לאף אחד שם?
מאמן כלום ושום דבר.
מתי תבין שהכל נעשה דווקא. לא מינו אותו בשביל שיצליח. וכך גם המעטפת פועלת מסביב, כשמעיפה לו שחקנים ללא תחליף.
https://m.imdb.com/title/tt10986410/?ref_=ext_shr_lnk