NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
Daniel123 אמר:מהראיון שלו אפשר להבין שהוא מעביר ביקורת על הסגל
הוא לא טועה.
שמע היום זה בלט שהוא פשוט אמר נשחק על כדורים ארוכים כי אין לי קישור.
צריך לשאול שאלות קשות מי ואיך בנה את הסגל הזה.
בטוח שזה לא המאמן.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:מהראיון שלו אפשר להבין שהוא מעביר ביקורת על הסגל
ככה עובד הכדורגל.ירוק זה אני אמר:אני לא מבין את ההגנה עליו והטענות שאין לנו מספיק שחקנים יצירתיים(שזה נכון אבל לא תירוץ)
אם היו לנו שחקנים יצירתיים ובזכות זה היינו מגיעים ליותר מצבים, זה היה הופך אותו למאמן טוב?
כל התפקיד של המאמן זה לקחת את הקיים ולהוציא ממנו את המיטב.
כשאנחנו לא מצליחים מתחילת העונה לייצר מהלכי כדורגל ראויים ומתוכננים, הבעיה היא רק במאמן.
אם אנחנו רוצים להסתמך רק על האיכות והיצירתיות של השחקנים, אז אנחנו לא צריכים מאמן בכלל.
KevinDurant אמר:ככה עובד הכדורגל.ירוק זה אני אמר:אני לא מבין את ההגנה עליו והטענות שאין לנו מספיק שחקנים יצירתיים(שזה נכון אבל לא תירוץ)
אם היו לנו שחקנים יצירתיים ובזכות זה היינו מגיעים ליותר מצבים, זה היה הופך אותו למאמן טוב?
כשאנחנו לא מצליחים מתחילת העונה לייצר מהלכי כדורגל ראויים ומתוכננים, הבעיה היא רק במאמן.
אם אנחנו רוצים להסתמך רק על האיכות והיצירתיות של השחקנים, אז אנחנו לא צריכים מאמן בכלל.
כדי להבקיע צריך שחקנים מוכשרים ואיכותיים שייצרו יתרון מספרי ב1 על 1 ויעשו את ההבדל.
שבכר היה צריך קסמים של אצילי ושרי וסבע לא כתבת פה על האימון שלו והתבניות.
איזה תבניות ורעיונות התקפיים היום שנה שעברה חוץ מלתת כדורגל לסבע ולהתפלל?
כמה פעמים אתמול סוף, חזיזה, נהואל, סייף ואזולאי קיבלו כדור עם יתרון מספרי באגפים או באחד על אחד ולא הצליחו לייצר כלום חוץ מבעיטות לשמיים וקבלת החלטות לא נכונה? זה חלק מהמשחק בסוף.
בשביל לאמן התקפה צריך שחקני התקפה.ירוק זה אני אמר:KevinDurant אמר:ככה עובד הכדורגל.ירוק זה אני אמר:אני לא מבין את ההגנה עליו והטענות שאין לנו מספיק שחקנים יצירתיים(שזה נכון אבל לא תירוץ)
כדי להבקיע צריך שחקנים מוכשרים ואיכותיים שייצרו יתרון מספרי ב1 על 1 ויעשו את ההבדל.
כמה פעמים אתמול סוף, חזיזה, נהואל, סייף ואזולאי קיבלו כדור עם יתרון מספרי באגפים או באחד על אחד ולא הצליחו לייצר כלום חוץ מבעיטות לשמיים וקבלת החלטות לא נכונה? זה חלק מהמשחק בסוף.
אחי, התפקיד של מאמן זה להוציא את המקסימום מהחומר שיש לו, ולשפר את השחקנים.
אין פה איכות של שרי ואצילי, אבל אי אפשר להגיד בחיים שהוא מוציא את המקסימום מהקבוצה, אפילו לא 50%. אני מדבר על התקפה נטו.
בכר עשה את זה בהעפלה לליגת האלופות, הוא עשה מהלכים ששיפרו את הקבוצה והצליח.
דגו לא שיפר את הקבוצה אבל הוא עשה מה שצריך לעשות בלי לקחת סיכונים. היה לא חלב לא בשר.
אז אולי פלורס לא חסר מושג לחלוטין כמו שהצטייר מהמשחקים באירופה, אבל הוא לחלוטין לא מאמן ברמה שמספיק למכבי חיפה כמעט בכל אספקט של אימון, לרבות חוסר ברור של יכולות אימון התקפה.
מאמן חלש.
KevinDurant אמר:בשביל לאמן התקפה צריך שחקני התקפה.ירוק זה אני אמר:KevinDurant אמר:ככה עובד הכדורגל.
אחי, התפקיד של מאמן זה להוציא את המקסימום מהחומר שיש לו, ולשפר את השחקנים.
אין פה איכות של שרי ואצילי, אבל אי אפשר להגיד בחיים שהוא מוציא את המקסימום מהקבוצה, אפילו לא 50%. אני מדבר על התקפה נטו.
דגו לא שיפר את הקבוצה אבל הוא עשה מה שצריך לעשות בלי לקחת סיכונים. היה לא חלב לא בשר.
אז אולי פלורס לא חסר מושג לחלוטין כמו שהצטייר מהמשחקים באירופה, אבל הוא לחלוטין לא מאמן ברמה שמספיק למכבי חיפה כמעט בכל אספקט של אימון, לרבות חוסר ברור של יכולות אימון התקפה.
מאמן חלש.
לכמעט כל קבוצה בליגה היום יש שחקן התקפה יותר טוב מהשחקן התקפה הכי טוב שלנו ושחקן שאתה יכול להגיד שיתן יותר מספרים מהם.
אפילו שחקן בינוני כמו ספר היה פה באנקר בהרכב.
תוסיף לזה שגם אין פה קשר אמצע שמזיז כדור כמו שצריך ואין אף שחקן בהתקפה שיודע לייצר יתרון מספרי ואתה תראה קבוצת התקפה תקועה.
בלי מרכז שדה אין לנו דרך למדוד באמת את איכות שחקני ההתקפה שלנוAdi81 אמר:KevinDurant אמר:בשביל לאמן התקפה צריך שחקני התקפה.ירוק זה אני אמר:אחי, התפקיד של מאמן זה להוציא את המקסימום מהחומר שיש לו, ולשפר את השחקנים.
מאמן חלש.
לכמעט כל קבוצה בליגה היום יש שחקן התקפה יותר טוב מהשחקן התקפה הכי טוב שלנו ושחקן שאתה יכול להגיד שיתן יותר מספרים מהם.
אפילו שחקן בינוני כמו ספר היה פה באנקר בהרכב.
תוסיף לזה שגם אין פה קשר אמצע שמזיז כדור כמו שצריך ואין אף שחקן בהתקפה שיודע לייצר יתרון מספרי ואתה תראה קבוצת התקפה תקועה.
אני לא חושב שאין לנו שחקני התקפה בכלל. אין לנו שחקני התקפה ברמה מתאימה למכבי חיפה.