• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
silvas אמר:
Apoc אמר:
מאמן זה הגורם הכי משפיע בקבוצת כדורגל

אז רוני לוי מאמן גדול, לא? למה שרים לו אליפות בלי מאמן?
אז ברק בכר אשם בעונה האחרונה בלעדית, אם מאמן הוא הגורם הכי משפיע?
אז אלישע לוי גם מאמן ענק, הביא 2.5 אליפויות...

אני אישית חושב שברמות הגבוהות ביותר, מאמן טוב משפיע (כי שם הסגלים מפלצתיים),
אבל בכדורגל שלנו, מספיק שיש לך את הסגל הטוב ביותר, ואתה לוקח אליפות.
המאמן בכדורגל הישראלי צריך להיות בעיקר פסיכולוג טוב, לצערי טקטיקה בכדורגל שלנו חסרת משמעות.

זה שמאמן זה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל לא סותר את זה שאפשר לקחת אליפויות גם עם מאמנים בינוניים בהנתן סגל מספיק חזק או לחלופין תחרות מספיק חלשה.
איך אפשר לחשוב שלמאמן אין השפעה מכריעה על משחק כדורגל? הוא מעביר את האימונים, הוא מתווה את השיטה, הוא עושה את החילופים.
אתה בעצם אומר שפפ גווארדיולה וכאלה סתם מקבלים כסף.

לא, אני אמרתי שברמות הגבוהות יש השפעה למאמנים הגדולים. חבל שאתה לא קורא מה אני רושם לפני שאתה מגיב.
פפ בעצמו אמר שבלי סגל חזק הוא לא יכול לעשות כלום. לא אני אמרתי.
סגל חזק זה לפני הכל. מאמן הוא הליטוש.

silvas אמר:
Apoc אמר:
silvas אמר:
אז רוני לוי מאמן גדול, לא? למה שרים לו אליפות בלי מאמן?
אז ברק בכר אשם בעונה האחרונה בלעדית, אם מאמן הוא הגורם הכי משפיע?
אז אלישע לוי גם מאמן ענק, הביא 2.5 אליפויות...

אני אישית חושב שברמות הגבוהות ביותר, מאמן טוב משפיע (כי שם הסגלים מפלצתיים),
אבל בכדורגל שלנו, מספיק שיש לך את הסגל הטוב ביותר, ואתה לוקח אליפות.
המאמן בכדורגל הישראלי צריך להיות בעיקר פסיכולוג טוב, לצערי טקטיקה בכדורגל שלנו חסרת משמעות.

זה שמאמן זה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל לא סותר את זה שאפשר לקחת אליפויות גם עם מאמנים בינוניים בהנתן סגל מספיק חזק או לחלופין תחרות מספיק חלשה.
איך אפשר לחשוב שלמאמן אין השפעה מכריעה על משחק כדורגל? הוא מעביר את האימונים, הוא מתווה את השיטה, הוא עושה את החילופים.
אתה בעצם אומר שפפ גווארדיולה וכאלה סתם מקבלים כסף.

לא, אני אמרתי שברמות הגבוהות יש השפעה למאמנים הגדולים. חבל שאתה לא קורא מה אני רושם לפני שאתה מגיב.
פפ בעצמו אמר שבלי סגל חזק הוא לא יכול לעשות כלום. לא אני אמרתי.
סגל חזק זה לפני הכל. מאמן הוא הליטוש.

אתה עדיין אומר שמאמן זה "ליטוש" כשמאמן זה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל. ברמות גבוהות וברמות נמוכות. הדוגמא שלך של רוני ואלישע לוי מראה רק שאפשר לקחת אליפות עם מאמנים בינוניים בהנתן סגל חזק מספיק או תחרות חלשה מספיק, זה הכל. זה לא אומר שמאמן שמכין את הקבוצה ומאמן אותה בוחר שיטה ובוחר חילופים הוא "ליטוש".

מאמן טוב מרים את הקבוצה ברמה
אז אם הקבוצה בכמה רמות מעל הקבוצות האחרות כמו בקדנציה הראשונה של רוני לוי אז אין בעיה לקחת גם 3 אליפויות ברציפות
אבל אם יש יריבות ברמה הקרובה אליך זה הופך את העסק לקשה

לפי הניתוח של אורי קופר ואחרים, אפשר ללמוד שהחלק הפיזיולוגי הוא נדבך חשוב בפילוסופיית המשחק של פלורס מבחינת כושר וסגנון משחק אינטנסיבי, פיזי ולוחץ.
החוליה החלשה בעונה שחלפה הייתה ללא עוררין בדיוק בנושא הזה, כושר ופיזיולוגיה. שחקנים נפצעו מדי משחק ונראה שאנחנו עייפים מאוד וזה בעונה ללא עומסים חריגים, שלא לומר מרווחת.

בשביל לתת לפלורס את הכלים להצליח יהיו חייבים להחליף את המערך הפיזיולוגי של הקבוצה, לא רק מאמן כושר, אלא טיפול ואבחנת פציעות.
איני יודע אם לפלורס יש בנמצא צוות כזה, כי הבנתי שגם בקבוצות שלו פתחו חזק ונגמרו פיזית בהמשך. אבל כאן נכנסים רפאלוב ועובדיה. עליהם לא פחות להביא את המערך הזה, זה עשוי להיות משמעותי ובעל השפעה גבוהה יותר מאשר להביא שחקן כזה או אחר.

סגנון משחק של פלורס בשילוב עם מה שיש לנו כרגע זה מתכון לקריסה פיזית, פציעות, אי מימוש סגנון המשחק של פלורס וכשלון כמעט ודאי.

הבאתם את פלורס, אתם מאמינים בו- תביאו לו את הכלים להצליח. תמנו מערך רפואי וכושר שיתאים לסגנון המשחק שלו. לא תשקיעו בזה- נקרוס וכל החלפת המאמן והצוות יעלו הרבה הרבה יותר מהשקעה במערך כושר (שנדרש אגב עם ובלי פלורס).

גם אם הכושר יהיה מעולה זה לא יהפוך את סברינה לשחקן לוחץ

Shocking4U אמר:
גם אם הכושר יהיה מעולה זה לא יהפוך את סברינה לשחקן לוחץ

לא, אבל זה יגרום לסגל להיות עם פחות חיסורים ולא מותש בדקה 65.
זה תנאי הכרחי אך לא מספק.

לא אתפלא כבר אם לא יגיע, ולא אתפלא אם במועדון אפילו ישמחו מזה.

א) המאמן החדש של מכבי חיפה יודע שיש לו מעשית תקציב של יואב כץ?
ב) המאמן החדש של מכבי חיפה יודע שהוא הגיע למערכת מאוד חלשה שהכי לא יודע להגיב לכוח עליון?

האמת אם הייתי מדבר איתו, הייתי ממליץ לו לנצל את המצב ולחתוך. הסיכוי שלו להגיע לחנוכה לא ממש גבוה.

אם הוא לא פה הוא מאמן את ארגנטינה במונדיאל שנה הבאה

מקצועית רשמתי לפי הפילוסופיה שלו ובכלל לפי מצב הסגל בכלל הרכש הראשון צריך להיות שחקני אמצע, 6 ו 8 ממש טובים.
איפה הם? עוד מעט מחנה אימון. רכש קריטי צריך לבוא ראשון.
שחר במוד של יואב כץ. לא חסיד של ללכת לכישלון ודאי.
אם אין כלים, אז שאיתי מרדכי יעשה בושות.

lemmacantor אמר:
מקצועית רשמתי לפי הפילוסופיה שלו ובכלל לפי מצב הסגל בכלל הרכש הראשון צריך להיות שחקני אמצע, 6 ו 8 ממש טובים.
איפה הם? עוד מעט מחנה אימון. רכש קריטי צריך לבוא ראשון.
שחר במוד של יואב כץ. לא חסיד של ללכת לכישלון ודאי.
אם אין כלים, אז שאיתי מרדכי יעשה בושות.

מאמן זר שיש לו פילוסופיה רצינית לא חותם במכבי חיפה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה