• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כובע קש אמר:
יובאנוביץ' השאיר אותו עוד חודש בתפקיד

לא חושב שזה עובד לפי משחק אחד. אפילו רובן קיבל 9 מחזורים.

יש לו עכשיו נתניה בית, טבריה חוץ וקטמון בית. אם זה לא במינימום 7/9 אז הוא צריך להיות מפוטר

המאמן הזה לא טוב.
אבל הבעיה היא שאין לנו איכות בסגל.
בסוף המשחק הייתה לנו אפשרות לעקוץ מתפרצת.
שחקנים כמו קאני יובנוביץ ונהואל הרסו את המצבים.
צריך פה 2 או 3 שחקנים בינואר.
מצדי שישחררו את יובנוביץ גם.

לא פלא שבחרו את פלורס. ההתנהלות שלו ממש משקפת בעיני את הכאוס הניהולי של המועדון הזה שמסתכם במילה אחת : קיצוניות.

פלורס טוב מאוד בהכנה למשחק - גרוע מאוד בתגובה
מכבי קבוצה ענקית עם פוטנציאל משוגע- מתנהלת כמו מועדון בליגה א
כל ניצחון הוא חגיגה - וכל הפסד הוא טרגיה
ליאור רפאלוב אמור לדעת לזהות שחקני התקפה - חיזק רק את ההגנה
והרשימה עוד ארוכה

ואני באמת תוהה כשהם בחרו אותו מה בעצם היו קריטריונים לבחירה ? הרזומה שלו לא מרשים ומבחינת כדורגל, זה די ברור שהאני מאמין שלו לא מתאים לדיאניי של המועדון.

זה משאיר רק אופציה אחת וזאת אותה תשובה לגבי מה עושה פה המנכל שלנו: אין באמת היררכיה ובעלי המקצוע לעולם ועד יהיו חלק ממערכת שמשרת אדם אחד ומשפחתו ולא את טובת המועדון.

הבחירה הזו היא חלק משרשרת התנהלויות מביכות שמשדרות את התנהלות של מועדון קטן וזה מחלחל חזק ומהר - מנחשי ההימורים הם קצת כמו השוק של הבורסה בעיני פה וזה פשוט מביך. תל אביב ירדו להפסקה ב 0-0 נגדנו תחילת עונה והאוהדים שורקים להם כבר בוז. בסוף המשחק המאמן שלנו שמח בתיקו שלא תרם לנו כלום.

לאן הגענו ?

הוא מאמן גרוע שאוהב שחקנים אפורים ונגרים. זה כל הסיפור.
לא ייתכן שכל מי שיש לו עיניים רואה שקנג׳י ואגבה צריכים לשחק.
שנהואל לא צריך לשחק דקה יותר.
שחזיזה לא שווה הרכב ויכול לשחק במקסימום 10 דקות רבע שעה.
שגוני נאור לא צריך לשחק.
שסוף לא שווה חולצת הרכב (וצריך לתת צאנס לקאני בעמדה שלו).
ואני אישת מעדיף גם את שון על עיסאת נטו כי הוא יותר אחראי ממנו.
אין לנו איכות בקבוצה זה נכון, אבל גם במעט שיש לנו הוא לא משתמש.

לא ייתכן שכולם רואים את זה חוץ ממנו.

הכין את הקבוצה מעולה, גם אותי מעצבן חוסר השיתוף של אגבה וגורה, אבל סך הכול רואים שהוא מבין כדורגל.
הוא קיבל סגל בעייתי מבחינה התקפית והגרלה מאוד קשה, ינצח עכשיו 3-4 מחזורים רצוף ופתאום הסיבוב הזה יראה בסדר.

גם אם מעמיד את הקבוצה בצורה טובה למשחקים, וגם אם זה ברור לחלוטין שהסגל לא מספיק כישרוני ואיכותי זה מחרפן שהוא לא משתמש בכלים הכי טובים שיש לו גם בסגל הזה.
גוני על עלי זה פשע
נהואל בהרכב זה פשע
קנג׳י לא בהרכב זה פשע

יאמר לזכותו שהעמידה הטקטית שלנו באמת נראית מצויינת בהרבה מקרים בעיקר בתחילת משחקים, אבל עצם זה שבכלל יש עיסוק בזה שאנחנו עומדים טוב, מראה כמה מכבי חיפה נירמלה בינוניות

ירוק זה אני אמר:
הוא הבעיה הכי גדולה שלנו.
הביתה ומהר.

הבעיה ההכי גדולה שלנו?
לא זה שפתחתנו את העונה בצורה מובהקת בחיסרון של קשר אחורי?
לא זה שגם עכשיו אין לנו קשר יצירתי אחד שיכול לתת כדור לגול?

אני מבחינתי שרפתי אותו עוד כשהוא החליט להשאיר את כל הצוות אימון והכושר שהיו לפני (או יותר נכון שהסכים שיכריחו אותו לקבל אותם), אבל מקצועית עד עכשיו השנה, לא חושב שמאמן ישראלי לצורך העניין היה מוציא יותר מהסגל הנוכחי. כשאתה משחק מול באר שבע הגרמנים ובית"ר רואים כמה אתה לא ברמה. רק מתזכר שאנחנו ב 18 משחקים מול הגדולות ניצחנו פעם אחת. כולל בכר בשנה שעברה שפגש את כולן.
לנצח את ריינה אשדוד וכל אלה? זה מה שרוב המאמנים היו עושים.

shayhagai אמר:
ירוק זה אני אמר:
הוא הבעיה הכי גדולה שלנו.
הביתה ומהר.

הבעיה ההכי גדולה שלנו?
לא זה שפתחתנו את העונה בצורה מובהקת בחיסרון של קשר אחורי?
לא זה שגם עכשיו אין לנו קשר יצירתי אחד שיכול לתת כדור לגול?

אני מבחינתי שרפתי אותו עוד כשהוא החליט להשאיר את כל הצוות אימון והכושר שהיו לפני (או יותר נכון שהסכים שיכריחו אותו לקבל אותם), אבל מקצועית עד עכשיו השנה, לא חושב שמאמן ישראלי לצורך העניין היה מוציא יותר מהסגל הנוכחי. כשאתה משחק מול באר שבע הגרמנים ובית"ר רואים כמה אתה לא ברמה. רק מתזכר שאנחנו ב 18 משחקים מול הגדולות ניצחנו פעם אחת. כולל בכר בשנה שעברה שפגש את כולן.
לנצח את ריינה אשדוד וכל אלה? זה מה שרוב המאמנים היו עושים.
לא חושב שבאף אחד מהמשחקים השנה בליגה מול ב״ש ת״א ובית״ר - נפלנו מהם
בכל המשחקים סגרנו הגנתית כמו שצריך, לראיה ספגנו רק שני שערים וגם הם מחוסר ריכוז של בלם ושוער, ובכל המשחקים איימנו יותר לעבר השער.
למאמן יש חלק בזה, חילופים לא טובים, התעקשות על שחקנים ( חזיזה, נהואל, גוני נאור ) , התעקשות על מערך ( כי זה מה שהוא מכיר ) לא יוצא מאיזור הנוחות שלו.
שנה שעברה באנו בטענות לברק בכר כשהיה לו סגל עם הרבה יותר חוסרים.
שורה תחתונה כמובן שחסר איזה שחקן מפתח, אבל עדיין מאמן צריך להוציא מקסימום מהסגל שלו, וזה הוא לא עושה.

התגובות פה בנושא מראות כמה כולם נתקעו בפוזיציה ומפתיעות אותי כל פעם מחדש.

המחצית הראשונה שלנו הייתה הכי דומיננטית שאני זוכר בבלומפילד ב10 שנים האחרונות לפחות, אני חושב שברבע שעה הראשונה הם בכלל לא עברו את החצי והגענו ל2 מצבים של 100% גול.

כולם פה מדברים על מכבי תא כקבוצה שתיקח אליפות בדו ספרתי ומאמן בא וצמצם פערים איכות בצורה ברורה וזה משחק שיצאתי ממנו מאוכזב כי הגיע לנו לנצח בו באופן חד משמעי.

נכון, הוא בטח לא מושלם ואין אף מאמן מושלם, אבל ברור לכל בר דעת שעם שחקן או שתיים בעמדות מפתח ואנחנו עושים עוד כמה נקודות די בקלות.

לא היה משחק השנה שנראינו פחות טוב מהיריבה ומה שמפיל אותנו פעם אחר פעם זה שאין איכות בקבוצה הזו וזה לא משנה באיזה הרכב נעלה, זאת עובדה.

מדברים על פלורס שאין לו את הד.נ.א של מכבי חיפה, למי שבנה את הסגל אין ד.נ.א של מכבי חיפה. לא הגיוני שאין לנו שחקן קישור התקפי שהוא בטופ 10 בליגה אחרי ששנים כל הטובים בעמדות האלה היו אצלנו.

חשבתי עושים תיאום ציפיות לפני המינוי ולא שלושה חודשים לתוך העונה.

עכשיו ב-ONE:
שחר ופלורס ערכו פגישה בהרצליה לתיאום ציפיות
https://m.one.co.il/Mobile/Article/25-26/1,0,4,67212/503714.html

[bbvideo]https://drive.google.com/file/d/1merd1yM_L0qiLtgQljCPECr2c2ZET9Ut/view?usp=drive_link[/bbvideo]

בינה מלאכותית רחוקה מלהיות עדיין המאמן המושלם.
אבל אני לא חושב שהיא עושה עבודה פחות טובה מהמאמן שלנו.

אני לא חושב שהכל עליו.
להיפך, האשמה פה היא 80% על שחר ורפאלוב.
אבל זה כבר לא רלוונטי, כי הוא תוך 24 שעות לדעתי מפוטר.
בקרוב יהיה פה מאמן חדש על הקווים שגם הוא יהיה קורבן של ניהול שכונתי ומזעזע וגם אותו ישלחו הביתה, וגם זה שיגיע אחריו.
כי עד שניהול לא ישתנה כלומר עד שלא יוחלף פה בעלים לא נראה תארים.

מה כבר יכול לקרות שעושים מינוי מכוון של ליגה א' ועוד משחררים את הכוכב המרכזי?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה