שמישהו יגיד לו שמכבי חיפה זה לא בארנסלי, פה לא משחקים על כדורים ארוכים ואינשאללה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:רק לא רוני לוי!
כל מה שהוא ישרוד זה נטו כי יענקלה והכנופיה יבואו להראות שהם נתנו צ׳אנס וסבלנותGanjot אמר:בהתחלה הימרתי שלא שורד עד מחזור 7, עכשיו אני לא בטוח ששורד את יולי.
צריך לחתוך מוקדם, אני ממתגדי רוני לוי ובמצבנו עם ההנהלה הנוכחית - זה נראה שאין ברירה, עדיף עכשיו מאשר במחזור 7.
אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc אמר:לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
KevinDurant אמר:אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc אמר:לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
שים את המאמן הכי טוב בעולם בקבוצה עם סגל לא טוב והוא לא יעשה כלום.
שים ילד על הקווים עם הסגל הכי טוב בעולם והוא יצליח.
מאמן זה דובדבן על הקצפת, בלי בסיס זה לא שווה כלום.
אני לא יודע מה הוא חושב ומה הוא לא חושב. אני יודע בוודאות שמכבי חיפה כבר למעלה משבועיים מחפשת קשר אחורי זר.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc אמר:לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
יש לך מאמן שלא חושב שיש בעיה עם הקישור
הוא לא באירוע בכלל
זה מפתיע מישהו שהוא לא באירוע? ראינו הקיץ שכל המועדום לא באירוע, לא מבחינת אנשי מקצוע טובים (איציק עובדיה מנהל פה את העסק כן?), ואחר כך לעמדות הנחוצות בסגל, לחוזר הרצון או היכולת להביא ישראלים וקרוב לודאי גם במינוי מאמן
זה מחלחל מלמעלה ללמטה וזה כבר 16 שנים ככה
הייתה פה הבלחה של כמה שנים שנבעה נכמה כוכבים שהסתדרו לנו, שום מעטפת
KevinDurant אמר:אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc אמר:לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.