• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי המאמן דייגו פלורס

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
lemmacantor אמר:
Apoc אמר:
הוא הגיע על תקן דגו ארנגטינאי. לפחות לא מכרו סיפור שהוא נבחר מתוך 150 מאמנים.

מכרו שנבחר מתוך 9
ואת מולנסטיין גם מתוך איזה 10 וראינו מה יצא

Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
Apoc אמר:
הוא הגיע על תקן דגו ארנגטינאי. לפחות לא מכרו סיפור שהוא נבחר מתוך 150 מאמנים.

מכרו שנבחר מתוך 9
ואת מולנסטיין גם מתוך איזה 10 וראינו מה יצא

https://www.israelhayom.co.il/article/404133

נו, אצלינו התאהבו בעוזרים....
עוזר ש פרגוסון, עוזר של ביאלסה...
השלב הבא זה עבד במחלקות הנוער של ברצלונה/ריאל? (שבועיים ניסיון בנערים ג'...)

הפרופיל של מאמנים זרים שמגיעים לארץ יורד, גם לאזטיץ' זה לא איביץ' ולא סוזה.

דווקא בגלל שמדובר במאמן חסר ניסיון שלא מכיר פה את הכדורגל, ה"מעטפת" המהוללת הייתה צריכה לעזור הרבה יותר ולהעמיד סגל הרבה יותר טוב.

dyarok אמר:
נו, אצלינו התאהבו בעוזרים....
עוזר ש פרגוסון, עוזר של ביאלסה...
השלב הבא זה עבד במחלקות הנוער של ברצלונה/ריאל? (שבועיים ניסיון בנערים ג'...)
כמו העוזר של בניטז פאקו שלקח פה טראבל? או המאמן במחלקת נוער של ברצלונה שלקח פה אליפויות (אוסקר גארסיה?)

Hulk אמר:
הלוואי והיה דגו, אצל דגו ראו שיטה ודרך פה אין כלום
ברור שראו שיטה, היה לו את שרי, את פיירו שהיו מאוד משמעותיים.

נוח להלל את דגו היום בדיעבד, אם לא גול של ג'אבר מ40 מטר עם המון מזל אנחנו עוד עפים מול שריף במוקדמות אחרי שלא הצלחנו לייצר כלום.

הכדורגל במקום חיפה בירידה כבר שנתיים, גם אצל דגו וגם אצל ברק וכל זה נובע מכך שהסגל במכבי חיפה פשוט לא טוב בשנתיים האחרונות.

בעונה אחת (המעבר מבכר לדגו), איבדנו את ג'וש כהן, דילאן, נטע, פאני, אצילי וחזיזה לפציעה שעד היום הוא לא התאושש ממנה.

חצי הרכב של שוברי שוויון עזב אותנו ובמקום הגיעו שחקנים בינוניים.

ביום ראשון יש טיסה עם עצירה אחת לבואנוס איירס. מקווה בשבילו שהוא כבר סגר כרטיס.

תרגל את אותו הרכב לפי השופר, אם זה המצב - בחמישי מודחים וסיכוי גבוה מאוד שהוא מסיים פה.

• אהבתי
תגובות: Hulk
כל הכתבים שלנו טוענים שהוא תירגל את אותו הרכב מהמשחק הקודם.
אם זה נכון, מבחנתי זה אומר שהוא מקובע ולא לומד מטעויות וזאת נורה אדומה בוהקת

כובע קש אמר:

כל הכתבים שלנו פגעו אולי פעם אחת לאורך השנים בכל הכתבות של "הרכב משוער".
זה סתם חרטא שנועדה למלא תוכן.

זה לא משנה גם אם הוא מספסל את גוני מאמן כדורגל הוא לא.
צריך לבעוט אותו מהר לפני שנשלם עלזה מחירים כבדים

Kandaurov אמר:
כובע קש אמר:

כל הכתבים שלנו פגעו אולי פעם אחת לאורך השנים בכל הכתבות של "הרכב משוער".
זה סתם חרטא שנועדה למלא תוכן.
רחוק מלהיות 'פעם אחת'.
בכל מקרה, יש הבדל בין הרכב משוער, לבין להגיד שהוא תרגל את אותו הרכב - שזה אומר שזה ההרכב שתורגל באימון (ככל הנראה האחרון לפני היציאה להונגריה).

יש לנו קישור והתקפה שבקושי עושה פלייאוף עליון ואנשים באים על מאמן שלא חודש עם השחקנים.

אח''כ תכתבו פה על התקשורת והכתבים שלא נותנים לזרים להצליח ותדברו על עסקונה. בדיחה.

לחתוך מאמן שפה 3 שבועות כולם פה ידעו כמו גדולים אבל אף אחד לא הלך לנושא של דולב חזיזה הגדול שלא הצליח לעבור נגר מבלארוס והחליק כל המשחק כמו ילדה בהחלקרח

KevinDurant אמר:
יש לנו קישור והתקפה שבקושי עושה פלייאוף עליון ואנשים באים על מאמן שלא חודש עם השחקנים.

אח''כ תכתבו פה על התקשורת והכתבים שלא נותנים לזרים להצליח ותדברו על עסקונה. בדיחה.

לחתוך מאמן שפה 3 שבועות כולם פה ידעו כמו גדולים אבל אף אחד לא הלך לנושא של דולב חזיזה הגדול שלא הצליח לעבור נגר מבלארוס והחליק כל המשחק כמו ילדה בהחלקרח

השאלה אם יש עוד קבוצה בליגה שהייתה ממנה אותו?

lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:

קבוצות בארץ לא ממנות מאמנים זרים למעט הצהבת.

להגיד לך שהפרופיל של לאזטיץ' הוא וואו גדול? ראיתי את באצ'קה טופולה בעונה שעברה שהיא שיחקה נגד מכבי ת''א, היה נראה כמו בוגרים מול ילדים.

כולם מבקרים את לאזטיץ' ואומרים שהוא מורה לספורט (בצדק, לא בצדק, לא נכנס לדיון בכלל) ועדיין הוא לקח אליפות כי יש לו סגל טוב, עם 2 שחקנים בכירים בכל עמדה.

מכבי חיפה מינתה לפני שנתיים את מסאי דגו להיות המאמן שלה (מבחינת רזומה, פלורס זה פפ ליד דגו) ועדיין סיימה מקום שני ועשתה הישגים באירופה כשהיה לה סגל מספיק טוב ותחרותי.

מכבי חיפה כבר 3 שנים באופן שיטתי נחלשת מחלון לחלון ומאבדת שחקנים בכירים ומביאה במקומם בינוניים, שום מאמן לא יכול להסתיר את זה.

אני מצטער אבל דוראנט ספוט און
אף אחד לא יצליח עם גוני וסברינה שחקני הרכב, גם לא איביץ או כל מאמן אחר שהצליח בארץ

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:

להגיד לך שהפרופיל של לאזטיץ' הוא וואו גדול? ראיתי את באצ'קה טופולה בעונה שעברה שהיא שיחקה נגד מכבי ת''א, היה נראה כמו בוגרים מול ילדים.

כולם מבקרים את לאזטיץ' ואומרים שהוא מורה לספורט (בצדק, לא בצדק, לא נכנס לדיון בכלל) ועדיין הוא לקח אליפות כי יש לו סגל טוב, עם 2 שחקנים בכירים בכל עמדה.

מכבי חיפה מינתה לפני שנתיים את מסאי דגו להיות המאמן שלה (מבחינת רזומה, פלורס זה פפ ליד דגו) ועדיין סיימה מקום שני ועשתה הישגים באירופה כשהיה לה סגל מספיק טוב ותחרותי.

מכבי חיפה כבר 3 שנים באופן שיטתי נחלשת מחלון לחלון ומאבדת שחקנים בכירים ומביאה במקומם בינוניים, שום מאמן לא יכול להסתיר את זה.

לא הבנתי מה אתה בא להוכיח פה. את לזטיץ' לא הייתי ממנה.

DelPiero אמר:
אני מצטער אבל דוראנט ספוט און
אף אחד לא יצליח עם גוני וסברינה שחקני הרכב, גם לא איביץ או כל מאמן אחר שהצליח בארץ
אנשים מדברים על גוני וסברינה בלי לשכוח שאלה המספרים של דולב חזיזה בשנים האחרונות:
22/23: 39 הופעות, 3 שערים, 6 בישולים
23/24: 12 הופעות, 0 שערים, 2 בישולים
24/25: 36 הופעות, 3 שערים, 7 בישולים

ושוכחים שעלי מוחמד כבר שנתיים מסריח פה את הדשא וכמה הוא גמר אותנו בשנים האחרונות.

lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

לא הבנתי מה אתה בא להוכיח פה. את לזטיץ' לא הייתי ממנה.
ועדיין, לאזטיץ' לקח פה אליפות והגיע לשלב בתים בליגה האירופית.

אתה עוד יותר מחזק את הטענה שלי, הסגל הרבה הרבה יותר חשוב מהמאמן

תביא לי שיפוט כזה לטובתי והורדות נקודות ליריבות, גם אני אקח. במקרה הטוב הוא לא מפריע שם.
אני חושב שאנחנו צריכים יותר מזה.

יכול להיות תגיד במצב העניינים הנוכחי לא ניתן להביא מאמן רציני מחו"ל. לא היה מסכים לתנאים במועדון והמצב הבטחוני. בסדר. פשוט אני מאוד חושד ששחר עושה פה דווקא כמו עם זרים קודמים, כדי להוכיח שעדיף רוני לוי.
יש עובדה אחת - הליך בחירת פלורס מגוחך מאוד.

ואתה יודע שאם מאמן לא בא לי טוב בעין, לא יעזור בית דין והוא גמור. נכון אפילו לבכר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה