ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:זאת בדיוק הנקודה שלי אבל.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:נו, הוא לא פתח עם גוני. שיפתח עם עלי מוחמד. ראיתי לאן עלי מוחמד הביא את מכבי חיפה שנה שעברה
הוא פותח עם גוני נאור כי זה ה6 היחיד שיש לו בסגל, זה מה שיש.
תביא את נטע לביא והוא יפתח עם גוני ואני אגיד לך לפטר אותו במקום.
למה הוא פותח עם סברינה? כי זה מה יש.
בהתחלה רועי אלימלך פתח, ברגע שהביאו מגן ימני העלו אותו עוד עם המזוודה מהשדה תעופה בהרכב.
אני חושב שעלי כ-6 זה נורא ואיום אבל עדיין הייתי מעדיף אותו שם מאשר גוני
הברירה של המאמן זה בין נורא ואיום לבין איום ונורא
למי אכפת מהמאמן שזה הסגל שלנו?
ראיתי בעונה שעברה כל קומבינציה אפשרית של האמצע שלנו וזה היה נראה רע. המאמן סה''כ משחק עם הכלים שיש לוכובע קש אמר:KevinDurant אמר:זאת בדיוק הנקודה שלי אבל.כובע קש אמר:אני חושב שעלי כ-6 זה נורא ואיום אבל עדיין הייתי מעדיף אותו שם מאשר גוני
הברירה של המאמן זה בין נורא ואיום לבין איום ונורא
למי אכפת מהמאמן שזה הסגל שלנו?
אני מתלונן על הקיבעון שלו, לא יכול להיות שגוני נאור לא עושה פעולה אחת טובה ב2 משחקים רשמיים + עוד 3 במחנה ועדיין מקבל קרדיט.
ועוד שהסגנון של גוני לא מתאים אפילו לא בקצת לשיטה שלו.
אם הוא היה מריץ אמצע שונה וגם היה נראה זוועה הייתי זורם איתך.
Shocking4U אמר:הם עושים דווקא ובוחרים כל פעם את המאמן הזר הכי הזוי כדי להצדיק את המשפט שמאמן זר לא יכול להצליח במכבי חיפה אין הסבר אחר.
Apoc אמר:Shocking4U אמר:הם עושים דווקא ובוחרים כל פעם את המאמן הזר הכי הזוי כדי להצדיק את המשפט שמאמן זר לא יכול להצליח במכבי חיפה אין הסבר אחר.
מי שבחר אותו זה יענקל'ה? באמת שואל
lemmacantor אמר:Apoc אמר:Shocking4U אמר:הם עושים דווקא ובוחרים כל פעם את המאמן הזר הכי הזוי כדי להצדיק את המשפט שמאמן זר לא יכול להצליח במכבי חיפה אין הסבר אחר.
מי שבחר אותו זה יענקל'ה? באמת שואל
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=507910&showheader=false&chromeless=true&chromeless=true
איך זה התגלגל דווקא לדייגו פלורס?
"ברגע שהוחלט ללכת על מאמן, היו כמה שמות של על השולחן. הם בחרו לפגוש עם דייגו פלורס. איציק וליאור דיברו עם דייגו בכמה זומים, ותוך שבוע הם סגרו איתו".
מה הרשים בליאור רפאלוב ואיציק עובדיה באותו זום?
"זה היה זום ארוך מאוד, של מעל לשעתיים. דובר על הכל - הם רצו לדעת את השיטת משחק שלו, ההתמודדות שלו מול כוכבים, שיטת אימונים. מה הוא חשב על משחק לחץ, שאלו כמה הוא התקפי, מה הוא חושב על נושא הכושר הגופני, שזה אצל דייגו מעל הכל".
lemmacantor אמר:כן מקרי מאוד שזה של הסוכן המקורב. היינו בסרט הזה. הליך המינוי כמו בעבר עם זרים. וגם יגמר אותו דבר.
ירוק זה אני אמר:אנחנו מדברים בצדק על קשר אחורי, אבל מסתמן שהבעיה הכי גדולה שלנו זה המאמן.
מעניין מה היו טיב היחסים בין בכר לרפאלוב, כי הוא חייב להתקשר אליו עוד היום ולבקש ממנו לחזור.
lemmacantor אמר:ירוק זה אני אמר:אנחנו מדברים בצדק על קשר אחורי, אבל מסתמן שהבעיה הכי גדולה שלנו זה המאמן.
מעניין מה היו טיב היחסים בין בכר לרפאלוב, כי הוא חייב להתקשר אליו עוד היום ולבקש ממנו לחזור.
lolll
תיאורטית אפשר לדרוש ממנו לחזור כי הוא תחת חוזה ואם יסרב, אז להפסיק לשלם. בסוף הבעיה שלבכר לא בא לאמן.