• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן הכי טוב מהרשימה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מי מבין המאמנים הבאים הוא הטוב ביותר?

• קובי רפואה

הצבעות: 0 0.0%
  • סלובודן דראפיץ'

הצבעות: 4 23.5%
  • בני לם

• חיים סילבס

הצבעות: 1 5.9%
  • שרון מימר

• מנחם קורצקי

• אסף נמני

• רוני לוי

הצבעות: 5 29.4%
  • ניר קלינגר

• ניר ברקוביץ'

הצבעות: 7 41.2%

• סך המצביעים
    17
רוני לוי וסילבס משמעותית יותר טובים מהשאר

מתגעגע לימים שהיינו רבים מי פחות בינוני על הקווים ובסגל של מכבי חיפה

Shocking4U אמר:

תפרט בבקשה למה?
מה בכדורגל של רוני לוי וסילבס מייחד אותם ביחס לשאר ונותן להם את היתרון המשמעותי הזה שאתה מדבר עליו?

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

תפרט בבקשה למה?
מה בכדורגל של רוני לוי וסילבס מייחד אותם ביחס לשאר ונותן להם את היתרון המשמעותי הזה שאתה מדבר עליו?
רוני לוי יודע להעמיד קבוצה טקטית. בניגוד לשאר השמות פה הוא עשה משהו בקריירה (אליפויות, גביעים) וגם בעונה שעברה הוא עשה סיבוב ראשון מטורף עם ב״ש והפך אותם למועמדים לאליפות. ביחס לרוב המאמנים הישראליים הוא יותר טוב.

סילבס גם מאמן טקטי שיודע להעמיד קבוצה. יצא לי להיות נוכח בהרצאה שלו והבן אדם מבין כדורגל. זה לא רפואה שרק יודע לצרוח על שחקנים.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

תפרט בבקשה למה?
רוני לוי יודע להעמיד קבוצה טקטית. בניגוד לשאר השמות פה הוא עשה משהו בקריירה (אליפויות, גביעים) וגם בעונה שעברה הוא עשה סיבוב ראשון מטורף עם ב״ש והפך אותם למועמדים לאליפות. ביחס לרוב המאמנים הישראליים הוא יותר טוב.

סילבס גם מאמן טקטי שיודע להעמיד קבוצה. יצא לי להיות נוכח בהרצאה שלו והבן אדם מבין כדורגל. זה לא רפואה שרק יודע לצרוח על שחקנים.

איך אתה מסביר את זה שהאחוזי הצלחה של סילבס בעשור האחרון לא מתבלטים מעבר לשאר האנשים ברשימה? בדר"כ מי שיותר טוב משמעותית גם יראה את זה בסופו של דבר לא?

בנוגע לרוני לוי, אמרתי כבר שהבחירה היא ביחס לכושר נוכחי ולא לאליפויות שנלקחו לפני 15 שנים כשהכדורגל היה אחר.
גם חשוב לזכור שאותה ב"ש שפיטרה אותו השתפרה רק מעצם הפיטורים שלו, כך שהוא כנראה הוציא מהסגל פחות ממה שהוא שווה.

המאמן היחיד הישראלי ששווה צ׳אנס במכבי חיפה זה אליניב ברדה

מבין הרשימה הזו ובכושר הנוכחי? אסף נמני.
הזיה שחדרה הנוכחית בשיפולי פלייאוף עליון עם סגל שמקבל השלמת הכנסה מביטוח לאומי

בכר, אם לא אז זר, אם לא אז ברדה... אף אחד מהרשימה הזאת לא הייתי לוקח. לבני לם וניר ברקוביץ' יש פוטנציאל בהמשך אבל כרגע אף אחד מהם לא ברמה שמצדיקה מכבי

נראה לי שאפשר למחוק את דראפיץ מהסקר

Judokan אמר:
מבין הרשימה הזו ובכושר הנוכחי? אסף נמני.
הזיה שחדרה הנוכחית בשיפולי פלייאוף עליון עם סגל שמקבל השלמת הכנסה מביטוח לאומי
למה זה הזוי? כמעט כל עונה מאז שהם עלו לליגה הם נמצאים בשלב הזה או בפלייאוף העליון או על סף פלייאוף עליון כשבשנה שעברה הסיבה היחידה שהם לא עשו פלייאוף זה כי ההנהלה לא רצתה לשלם בונוס לשחקנים.

כל כך נמאס לי מהשמות הגנריים האלה של מימר רפואה וכל זה שסימנתי ברקוביץ'

אני בהלם, במשך שנים הייתי בטוח שיובל נעים, שרון מימר, מנחם קורצקי וחיים סילבס הם אותו בן אדם

בא לי לאכול שקשוקה לשתות חלב ולהקיא על השמות האלה

MH13 TILL I DIE אמר:
אני בהלם, במשך שנים הייתי בטוח שיובל נעים, שרון מימר, מנחם קורצקי וחיים סילבס הם אותו בן אדם

הם לא?

hezildo אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

הם לא?
אז למה שרון מימר, סילבס וקורצקי אופציות שונות בסקר?

הפועל תל אביב עוברת על הרשימה הזאת יותר מהר ממה שעברנו על 150 מועמדים עד שהגענו למולנסטיין

מאז החזרה מפגרת המונדיאל:
- הפועל חיפה עשתה 8/12 נק'. הרביעית בליגה, אחרי 3 הגדולות. אחריה, בית"ר עם 7 נק'. האחרונה בליגה - אשדוד, נק' אחת.
- הפועל י-ם, הפועל ת"א, בני סכנין, בני ריינה, מכבי נתניה, הפועל חדרה ומ.ס אשדוד בלי ניצחון ליגה.
- בית"ר הכובשת המצטיינת בליגה (12), בעוד אשדוד אחרונה ברשימה (1).
- הקבוצה שספגה הכי הרבה, אחרי התבוסה במחזור האחרון - הפועל (11).

חזרה
למעלה