• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן הבא

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מי צריך להיות המאמן הבא

• רוני לוי

הצבעות: 0 0.0%
  • ברק יצחקי

• יוסי אבוקסיס

• מרקו בלבול

הצבעות: 1 3.1%
  • אברם גרנט

• זר

הצבעות: 23 71.9%
  • מסאי דגו

• איתי מרדכי

• מימר כלשהו

• שיענקל'ה ירד אל הקווים

הצבעות: 6 18.8%

• סך המצביעים
    32
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
3 שמות של מאמנים שצריך להעביר לרפאלוב:

מארק פאפשון- פולני בן 50, הוזכר בעבר כמועמד להחליף את בכר, זכה באליפות היסטורית עם ראקוב, 2 גביעים ו-2 סופר קאפ. העונה הוא מקום שני בליגה במרחק נקודה מהמוליכה והיום יתקיים מחזור הסיום.
דיברו בעבר על זה שהוא לא דובר אנגלית, אבל אומרים בפולין שהוא למד אנגלית ודובר את השפה ברמה התקשורתית.

רוסלאן רוטאן- אוקראיני בן 43, מאמן אולכסנדריה שנמצאת בעונת מרשימה במקום השני בליגה עם 66 נקודות כשהיא מקדימה אפילו את שחטאר דונייצק. הוא מאמן את גיורגי ירמאקוב, נבחר למאמן השנה באוקראינה ועבד בנבחרת הצעירה והאולימפית של אוקראינה.

אלכסיי שפילבסקי- בלרוסי בן 37, מאמן את אריס לימסול הקפריסאית אותה הוביל לאליפות היסטורית ב-22/23, נבחר למאמן העונה. סיים העונה מקום שני בליגה אחרי פאפוס, זכה עונה שעברה בסופר קאפ הקפריסאי וזכה באליפות קזחסטן עם קאיירט אלמטי ב-2020. הפסיד נגד הפועל ב״ש ומכבי חיפה במסגרת אירופית.

אני אתן את השנקל שלי בנושא בלי להתייחס ספציפית לשמות שקאקה נתן למעלה אלא באופן כללי.

אני חושב שהמועדון צריך להבין את המקום שלנו בשרשרת המזון ולהבין שמאמן זר שמגיע לפה כמו שחקן זר רואה בנו קרש קפיצה לאירופה ובמה טובה להישגים אירופיים. מאמן שמצליח פה שנה ועושה עונה טובה והולך זה לא מילה גסה.

המועדון צריך לכוון לפרופילים באזור גיל 40-50 שבאים רעבים למשרה *וכן* רואים בה הזדמנות מקצועית ולא רק הזדמנות כלכלית.

לא צריך להביא לפה מאמן באזור גיל 60 שבא לפה אחרי סיבובים בסין, קטאר, אמירויות, כווית ורואה בנו עוד תחנת מעבר כלכלית (כן, אני מדבר אליך רוטן, שהיה לו אומנם רזומה מעולה) ובטח ובטח לא להביא דמות שלא אימנה כמה שנים ועברה לתפקידים של ייעוץ וניהול ספורטיבי וכאלה (כן, אתה מולנשטיין).

אני לא אוהב להשוות אליהם ולנסות להידמות אליהם אבל אני אוהב את רוב הפרופילים הזרים שהעמלק הביאו בשנים האחרונות, מאמנים בגיל 44-45, רעבים מאוד, בעלייה, שבאים יותר מטעמים מקצועיים מאשר כלכליים.

Kaka אמר:

מארק פאפשון- פולני בן 50, הוזכר בעבר כמועמד להחליף את בכר, זכה באליפות היסטורית עם ראקוב, 2 גביעים ו-2 סופר קאפ. העונה הוא מקום שני בליגה במרחק נקודה מהמוליכה והיום יתקיים מחזור הסיום.
דיברו בעבר על זה שהוא לא דובר אנגלית, אבל אומרים בפולין שהוא למד אנגלית ודובר את השפה ברמה התקשורתית.

רוסלאן רוטאן- אוקראיני בן 43, מאמן אולכסנדריה שנמצאת בעונת מרשימה במקום השני בליגה עם 66 נקודות כשהיא מקדימה אפילו את שחטאר דונייצק. הוא מאמן את גיורגי ירמאקוב, נבחר למאמן השנה באוקראינה ועבד בנבחרת הצעירה והאולימפית של אוקראינה.

אלכסיי שפילבסקי- בלרוסי בן 37, מאמן את אריס לימסול הקפריסאית אותה הוביל לאליפות היסטורית ב-22/23, נבחר למאמן העונה. סיים העונה מקום שני בליגה אחרי פאפוס, זכה עונה שעברה בסופר קאפ הקפריסאי וזכה באליפות קזחסטן עם קאיירט אלמטי ב-2020. הפסיד נגד הפועל ב״ש ומכבי חיפה במסגרת אירופית.

עוד מאמן שאולי פחות רלוונטי אחרי העונה האירופית שעשה, אבל ריירה מאמן מאוד מעניין לדעתי, לא יודע להגיד כמה הוא מרוויח ואני מניח שיחפש לעשות קפיצת מדרגה לאיזה קבוצה בספרד.
מאמן את צליה ששיחקו נגד מכבי תא שנה שעברה וכבר שם ראו את הכדורגל שלהם שהוא מאוד ספרדי וחכם.
העונה הם הגיעו לרבע גמר הקונפרנס, ולא היו רחוקים מלהדיח את פיורנטינה.

אולי אפשר לדבר עם בניון שיזרוק לו איזה מילה :-D

Kaka אמר:

גם ריירה וליצ'קה

חלום שלי שאחד מהשמות האלה יגיע לפה. תראו איזה עבודה עושים פה בפורום לעומת החובבנים אצלנו

צריך להביא מאמן שיודע לבנות סגל לפני הכל. לא בהכרח מישהו שמוכוון לתארים. בכלל העונה הבאה שלנו צריכה להתמקד בבניית סגל, להביא שחקנים איכותיים גם אם זה אומר להביא 3-4 שחקנים מבלי להחליף את כל הסגל ולתת לצעירים כמו קאסה צאנס להתפתח.

אם ינסו לסדר הכל בעונה אחת אנחנו נמצא את עצמנו שוב בלופ כמו בעשור הקודם.

HaifaWave אמר:
צריך להביא מאמן שיודע לבנות סגל לפני הכל. לא בהכרח נישהו דמוכוון לתארים.בכלל העונה הבאה שלנו צריכה ךהצמקד בבניית סגל, להביא שחקנים איכותיים גם אם זה אומר להביא 3-4 שחקנים מבלי להחליף את כל הסגל ולתת לצעירים כמו קאסה צאנס להתפתח.

אני לא מסכים אתך.

מאמן זר לא צריך לבנות את הסגל, בשביל זה יש מנהל מקצועי (או במקרה שלנו, ראש מחלקת סקאוט). כמובן שאפשר להתייעץ ולהיעזר בו ולשתף אותו ולקבל אתו החלטות יחד, אבל המאמן הזר פחות מכיר את הליגה, בטח בשלב הראשוני ולא צריך להפיל עליו את העניין הזה.

הוא צריך לראות עין בעין עם הפילוסופיה והאסטרטגיה של המנהל המקצועי שהביא אותו וצריך לבנות סגל שמתאים לתפיסה הזאת ולהלביש את המאמן לפי הסגל שרוצים לראות ולא להפך.

HaifaWave אמר:
צריך להביא מאמן שיודע לבנות סגל לפני הכל. לא בהכרח מישהו שמוכוון לתארים. בכלל העונה הבאה שלנו צריכה להתמקד בבניית סגל, להביא שחקנים איכותיים גם אם זה אומר להביא 3-4 שחקנים מבלי להחליף את כל הסגל ולתת לצעירים כמו קאסה צאנס להתפתח.

זה לעשות סנטוייביץ', שמביא גם את השחקנים של הסוכן שלו.

השאלה מה קורה עכשיו מבחינת השמות הפוטנציאליים של המאמנים.
מי מביא את השמות? מי מראיין את המאמנים המועמדים? מי יקח את ההחלטה בסוף?
נקווה שיבחרו נכון

אגב, זה שחרזי ישב במשחק ליד יענקלה איציק וליאור, אומר שהוא חוזר למערכת?

כל עוד השם זה לא "רוני לוי" או "איתי מרדכי" זה כבר טוב.

ראיתי שהחוזה של רוסלן רוטאן הסתיים העונה.
כמה ריאלי להביא מאמן בפרופיל שלו אלינו?

היה מאמן בקלאב ברוז', גנק, מונאקו וריינג'רס.

ירוק רפואי אמר:
הנה התחלנו עם השמות
https://sports.walla.co.il/item/3752309

הימור סביר - אם זה השם הראשון שקופץ ״מבין המועמדים״ רגע אחרי סיום העונה, הוא לא זה שיגיע.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה