• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק המאמן שלנו ישן שנצ בשעות האלה VS איך עקצנו אותם על גוני

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
אנחנו קבוצה עם אינטליגנציית משחק מהנמוכות שראיתי בחיי. יותר מדי שחקנים שפשוט לא מסוגלים לקרוא את המשחק.

כל ההגבהות חסרות התועלת האלה במשך כל המחצית השנייה לכיוון רחבה ריקה שאין בה אף אחד. העיקר להגיד שהכנסנו כדור לרחבה.

לא מאומנים
והסגל נבנה עקום. יותר מדי סימני שאלה לגבי הרבה מאוד זרים, יותר מדי בלמים ובלי שחקני כנף או התקפה שנותנים תפוקה
ספק גדול מאוד שנהואל מתאים למערך, בטח כשהוא פליימקר יותר משחקן כנף שזה מה שהיינו צריכים

Judokan אמר:
אנחנו קבוצה עם אינטליגנציית משחק מהנמוכות שראיתי בחיי. יותר מדי שחקנים שפשוט לא מסוגלים לקרוא את המשחק.

כל ההגבהות חסרות התועלת האלה במשך כל המחצית השנייה לכיוון רחבה ריקה שאין בה אף אחד. העיקר להגיד שהכנסנו כדור לרחבה.

וואיי ממש

בכר מזעזע מאוד, הרכבים בדיחה כל משחק והחילופים עוד יותר.
לא ברור לי מה הוא עושה עם נהואל ולמה הוא הפך להיות אצלו מגן שמאלי. חילופים בדיחה כמו חג'ג' ואזולאי שלא יודע איך הוא שחקן בסגל אצלנו עם איך שהוא נראה.

חוץ מזה, השיפוט היה לא פחות מזעזע.

הסגל נבנה בצורה עקומה, אבל זו לא סיבה למערך המעצבן הזה ולביזבוז של שחקנים בעמדות לא מתאימות. בכר צריך להתאפס על עצמו.

משחק נוראי לצפייה.
לא ברור לי מה זה כל ההרמות האלה לשום מקום, פלשבקים לתקופות חשוכות שלנו

חייבים לחזור ל4-3-3 עם משחק אגפים נורמלי. לא יתכן שנהואל וסברינה צריכים לרדת מתחת לקו החצי כמעט בכל מהלך ומשחקים כל כך רחוק מהשער.

hezildo אמר:
הסגל נבנה בצורה עקומה, אבל זו לא סיבה למערך המעצבן הזה ולביזבוז של שחקנים בעמדות לא מתאימות. בכר צריך להתאפס על עצמו.

בדיוק. מילא אם לא היו שחקנים שאפשר להציב כמו שסינדלו אותו בתחילת העונה, אבל הוא מתעקש על התחכמויות מיותרות שלא מועילות לאף אחד.

משחק רע מאד.

אני בדעה שאם כל הקבוצה נראית לא טוב, זה קודם כל על המאמן.
כשהקבוצה תקועה ולא מצליחה לקדם את הכדור כמו שצריך, ברור שחלק מהשחקנים יתחילו לצאת מפוקוס עם הזמן והמשחק יהפוך לעוד יותר איטי ושבלוני.
על דולב ראו את זה מאד טוב היום - הוא פתח חד וככל שהתקדם המשחק הוא עבר להרמות לא מדויקות מהשליש המרכזי.

לצד זאת, יש כמה וכמה שחקנים אצלנו שמתחילת המשחק לא היו טובים וגם על זה צריך לתת את הדעת.
גולדברג, למשל, נראה לא טוב בתפקוד הזה שבכר נתן לו, אבל זה לא מצדיק את איבודי הכדור השטותיים שהיו לו לאורך המשחק.
מאד קשה לייצר קצב למשחק כשכל כך הרבה כדורים עפים סתם והופכים לכדורי שוער.

על כל זה, נוסיף את השופט הליצן שהחליט לשרוק על כל מאבק, לתת נאומים ממושכים לשחקנים ולאפשר להפועל ירושלים לבזבז זמן.
זה האט את המשחק (האיטי גם ככה) והתיש מנטלית עוד את השחקנים שגם ככה איבדו כיוון בשלב מסוים.

הרכבלמשחק הבא
כיוף
אנסימבה גולדברג סק אלימלך
ג'אבר קינדה
חג'ג' סבע סברינה
דין דוד

נכון, לא בהכרח ה-11 הכי טובים, אבל זה ההרכב הכי מאוזן שגם ייצר משחקים אגפים טוב וגם יצירתיות מהאמצע.

לפתוח נושא משחק בשישי צהריים
זו התאבדות
אני צריך הפסקה

Liberman אמר:
לפתוח נושא משחק בשישי צהריים
זו התאבדות
אני צריך הפסקה
תקח אחריות, מספיק עם התירוצים, אתה נשמע כמו גיא לוזון 😂

חזרה
למעלה