בחיים לא נחגוג אליפות כמו שצריךShocking4U אמר:יפה שהם הצליחו להרוס את החגיגות אליפות כמה ימים לפני הפעם
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בחיים לא נחגוג אליפות כמו שצריךShocking4U אמר:יפה שהם הצליחו להרוס את החגיגות אליפות כמה ימים לפני הפעם
Shocking4U אמר:את מי בדיוק הם מטרילים פה? את האוהדים? אז המועדון שונא את האוהדים?Judokan אמר:Shocking4U אמר:מדמיין לעצמי את אצילי וחזיזה יושבים באירוע השקעה ומקבלים פושים על זה שמסאיי דגו הולך לאמן אותם בעונה הבאה ולא מבינים אם מישהו שם להם סמים בתוך הכוס יין
א. כבר כתב לך פה קאקה שזה לא יקרה, אז למה אתה צריך להמשיך בהיסטריה הזו? צחקנו ונהננו מההטרלה, ויאללה אפשר להמשיך הלאה.
ב. נניח ואפילו מסאי דגו נהיה מאמן. בוא נזכור שרוני לוי כשמונה, היה צריך לנהל שחקנים שלפני עונה שיחקו בליגת האלופות, ותראה מה זה - השחקנים האלה עם כל האגו והפוזה ידעו לכבד את המאמן.
תן קצת קרדיט לשחקנים שבסוף הם לפני הכל מקצוענים.
ואל תשווה בין רוני לוי למסאיי דגו.
1. רוני לא נכשל במיליון קבוצות לפני שמונה למכבי חיפה כמו מסאיי דגו
2. רוני לוי היה שחקן עבר אגדי של מכבי חיפה ומנהיג. מסאיי דגו הוא לא.
תשמע רמזתי את זה בעדינות בשבועות האחרונים, השנים האחרונות זה אך ורק ברק בכר המלך שהוא מאמן היסטורי, אלברמן והאשמדאי היו ניצבים שבעיקר לא הפריעו. הוא גרם לאנשים להאמין שבלונה היא מנהלת בחסד. אני לא רוצה להתחיל להגיד את הדעה שלי על מה שקורה בשעות האחרונות כי אני עדיין מזועזע ומפחד לפתוח את הפלאפון ולקבל פוש שזה המאמן הבא שלנו. כרגע אני בשלב ההדחקה למרות שכולם אומרים שזה נעול, מסרב להאמיןShocking4U אמר:גל אלברמן מציג: איך לשרוף קרדיט של 3 שנים במהלך אחד