• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק עוד לא עזב והשכונה כבר החלה.
https://twitter.com/AmitOrdan/status/1659180938276794372?t=6trqH0lk_QvZACVycGY_og&s=19

גם אם דגו איכשהו יתברר כבינגו כל הקרדיט שהיה לי לאלברמן נשרף מבחינתי. שליפות מהמותן ותקווה לנס זאת לא תכנית עבודה של מנהל מקצועי שהייתי רוצה במכבי חיפה

חזיזוש אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
יש מישהו אופטימי פה שיכול להסביר מה ההגיון הלכת עליו? מה מוצאים בו?
טקטיקן מעולה? טוב בפיפא? אנגלית ברמת ארבייטמן? איזה הזייה הדבר הזה.

לדעתי ניסיון לפתח בכר חדש from scratch
יכול להבין את ההיגיון מאחורי זה, השאלה היא מה הסקיל המקצועי שלו. (לא חושב שאף אחד מאיתנו יודע באמת, אני לא מייחס חשיבות לקדנציות שלו עם שום ושרצקי ועבר זמן מאז)

איזה פרום סקרץ' אחי הוא היה המימר של הלאומית ועבר בחצי מהקבוצות שם ופוטר בכל פעם. להמר על צרפתי או בני לם היה אפילו יותר הגיוני. איך הם הגיעו למחשבה שהכי נכון בשביל מאמן כזה צעיר היא לתת לו צוות עם דקל שאימן ילדים בני 9 בארה"ב ושחר ויזינגר שיותר צעיר מאצילי

מניח שהמהלך הבא יהיה להביא איזי כג'נרל מנג'ר כדי שיגיד בבוא העת שהוא אשם בזה שהביא מאמנים גרועים.

חזיזוש אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
יש מישהו אופטימי פה שיכול להסביר מה ההגיון הלכת עליו? מה מוצאים בו?
טקטיקן מעולה? טוב בפיפא? אנגלית ברמת ארבייטמן? איזה הזייה הדבר הזה.

לדעתי ניסיון לפתח בכר חדש from scratch
יכול להבין את ההיגיון מאחורי זה, השאלה היא מה הסקיל המקצועי שלו. (לא חושב שאף אחד מאיתנו יודע באמת, אני לא מייחס חשיבות לקדנציות שלו עם שום ושרצקי ועבר זמן מאז)
בכר התחיל בתור עוזר מאמן ק״ש והביא אליפות היסטורית.
אחר כך מאמן ק״ש וגביע היסטורי.
את השאר בב״ש ואצלנו כולם יודעים,

דגו כבר היה מאמן ראשי בכמה קבוצות ונכשל בכולן, זה לא רציני, הלוואי ואטעה.

Jerry אמר:
לא מבין גם את הצד של אלברמן בצעד הזה. מה אתה קופץ עם הראש למים בעונה הראשונה שהזרקור מופנה אליך. הרי אם הצעד נכשל אז כולם יאשימו אותו ולא את דגו המסכן. כלום לא ברור ולא מובן כאן

אני מסרב להאמין שזה קורה
יומיים היינו בהיי מטורף, ומאתמול בערב אני בדאון כאילו הפסדנו את האליפות על הפרש שערים
מה זה לעזאזל?

טוב, ממה שאני שומע חלה תפנית בעלילה.
יש מאמן שהגיע היום למסגר, והוא מוכר מאוד. וזה יהיה המאמן הבא שלנו. איזו הקלה.
מצרף כאן את התמונה מהמסגר.

קבצים מצורפים

• 1684415167794.jpg
    1684415167794.jpg
    108 KB · צפיות: 34
טוויסט נוסף נרשם כאשר פלורנטינו פרס פנה בשעות האחרונות למסאי בבקשה להחליף את אנצ'לוטי.

The real Tsepo אמר:
טוויסט נוסף נרשם כאשר פלורנטינו פרס פנה בשעות האחרונות למסאי בבקשה להחליף את אנצ'לוטי.

תגובות שרשרת של ההפסד של ריאל אתמול. פפ מחפש אתגר חדש, דגו הולך לריאל אחרי ההצלחה המסחררת עם הנוער שלנו.

באמת שאני מעדיף את רוני לוי ומולנסטיין על דגו. גם את רוטן.

עריכה: וגם את גרנט ושום.

הדבר היחיד שיכול להיות יותר גרוע זה להכניס את מכבי ללופ של השרון מימרים

איכס גועל נפש עושים מאיתנו צחוק. הם צריכים להתבייש בעצמם. אני לא אתפלא אם יעזבו אותנו כוכבים. זאת פשוט בדיחה מהלכת.
קמצנים מסריחים טפי

אפילו לחגוג עונה היסטורית לא נותנים לנו,נשבע שאני בוכה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה