• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק עכשיו אני קורא על זה שבכר ביקש 650 אלף יורו. בושה שלא נתנו לו. ממילא שנה הבאה הוא אמור להרוויח חצי מיליון, אז על מאה חמישים אתה לוקח סיכון כזה לקבוצה? החלטה מטומטמת.
יופי -נביא את רב"ש בשליש מזה ונפסיד הרבה יותר על איצטדיונים ריקים, שחקנים לא מוצלחים ואי העפלה למפעלים אירופאים יוקרתיים. מועדון בלי שאיפות.

כרמליסט ירוק אמר:
אשכרה מביאים את רב״ש כי מאמן זר יהיה יקר מדי? מביך
חחחחח זה טיעון הזוי. ראיתי בכתבה של נחמני הוא רשם שהצוות זר יעלה 2 מיליון יורו.

איך בדיוק? גם אם הוא בא עם כוורת גדולה של מאמן זר, עוזר מאמן, מאמן שוערים, מאמן כושר ואנליסט זה מאמן + 4 עוזרים

אני מחמיר ואומר שהמאמן יקבל מיליון יורו (ברור שלא יקרה) ומחמיר עוד ותר ואגיד שכל עוזר ירוויח 250 אלף יורו (הזיה מוחלטת)

הצוות הזר מבחינת העלות מעביד יהיה זול יותר מהצוות של בכר

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
אני שמעתי גם כאלה שטענו שהוא יהיה פה.
יש מצב שהדרך הכי טובה לדעת מה לא יקרה זה לשאול את הקבוצה הזאת של "עיתונאים".
וזה לא קשור לזה שמי שמוזכר כרגע לא יהיה פה בוודאות.
אם אתה כזה בטוח, תתערב איתי.
גם על זה שאיביץ' נשאר היית בטוח ואמרתי לך להתערב איתי.

יאללה בוא נתערב. על מה בא לך?

עונה שלמה עם אווטר שהשני יבחר בפורום, הולך?
יש לי כבר מלא רעיונות
קיבלת ואני מעלה ומוסיף גם חתימה לבחירת השני.

מזכיר לי תקופות חשוכות אחרי הפיטורים של רוטן שקיבלנו פושים שקלינגר, אבוקסיס, רב״ש ורוני לוי מועמדים

התערבות מעניינת
אוואטר וחתימה
נמשיך לעקוב

מה שכן
יש לי איזה חבר פוקימון כזה שעבד במחלקת נוער כלשהי בארץ ואמר לי לפני שלושה שבועות בכר סגור פלומבה בסרביה ובן שמעון יאמן בחיפה.
ערבון מוגבל.

חזיזוש אמר:
מה קשור רבש אלוהים
אין מצב
ישראלי (שחר מעדיף)
משחק התקפי
נוח לבעלים (עובד עם ג׳קי, עבד עם טביב וגם עם איזי)
״מקדם צעירים״
והיה המאמן כשבכר היה עוזר

אה ושכחתי את החלק הכי חשוב

מעורבב חזק חזק אצל כל הכתבים בתקשורת החיפאית והארצית

איזה מיצ'ל? התקשורת סתם זורקים שמות,
אין להם מושג, וגם לא נראה לי שהמועדון
בעצמו החליט מי יהיה המאמן.

שחר הקמצן הזה, אם רבש מגיע לפה שתחזור המחאה בכל הכוח. מתקמצן על 150 אלף לברק. חוצפן רק על זה מגיע לו איצטדיון ריק. כזה למלם נטול שאיפות

מיצ׳ל הזה שזרקו את השם שלו הוא מאמן גרוע. זה קראנקה על סטרואידים וכנראה גרסא אפילו פחות מוצלחת. אוי ואבוי אם הוא מועמד רציני

די עם הקמצן וה100 אלף יורו פערים, בכר רצה לעזוב, קיבל הצעה כבר לפני הרבה זמן להאריך חוזה ולהמשיך והוא בחר להתקדם.

מי שרוצה להישאר לא מנחית צוות זר של הכוכב האדום במרץ לדיונים בארץ ובדיקות ודברים כאלה (אני לא מאשים אותו או כועס עליו, פשוט זו המציאות והכל בסדר)

לגבי הדיווח על מיצ'ל של אולימפיאקוס, אם יבוא מאמן זר זה לדעתי שם שלא הוזכר בתקשורת, כמו שהיה בקיץ. הם לא באמת יודעים ופשוט עושים 1 + 1 עם גרסיה ורב''ש

הייתי רוצה מאמן כמו הפולני שעובד בראקוב.
איש מקצוע ברמה, בדרך לאליפות היסטורית.

כרמליסט ירוק אמר:
אם מאמן זר אז רק צעיר בעלייה ולא כל מיני פרד רוטנים עם ״רזומה״
בינתיים 2 השמות שעלו זה פרד רוטנים. מיצ׳ל הזה ואוסקר גרסיה

הקמצנות של שחר זה לא רק בעניין החוזה, אלא כל ההתנהלות של המועדון בקיץ ובינואר.
בכר הבין שלעשות קפיצת מדרגה ולהפוך אותנו לקבוצה שמשחקת באירופה כל שנה הוא כבר לא יצליח, אז הבין שאין לו מה לחפש כאן יותר.
הביא למועדון הכנסות של מאות מיליוני שקלים ולא היו מוכנים להשקיע בשחקנים, אז בקיץ בכלל יהיה גרוע כנראה.

הקמצנות של שחר זה בדיוק מה שמדאיג לקראת ההמשך.
נראה ש-3 השנים של בכר פה הן סטיית תקן.

לא שאני לא יודע להיות ביקורתי כלפי יענקל'ה.. אבל איפה זה בא לידי ביטוי בשנים האחרונות? אני גם מודאג מזה בגדול לטווח הרחוק, אבל בתכלס בכל השנים האלה אלברמן וברק קיבלו כל מה שרצו. 3 שנים אנחנו מקבלים בינואר את הרכש שאנחנו מפנטזים עליו. 3 שנים שבכל חלון כמעט אנחנו עושים קפיצת מדרגה.
בוא נקווה שהמגמה הזו תימשך ושאלברמן ידע להמשיך בקו הזה. לדעת להוציא כסף מהבעלים זה חלק מהתפקידים של המנהל המקצועי. זה זמן אלברמן

The real Tsepo אמר:
לא שאני לא יודע להיות ביקורתי כלפי יענקל'ה.. אבל איפה זה בא לידי ביטוי בשנים האחרונות? אני גם מודאג מזה בגדול לטווח הרחוק, אבל בתכלס בכל השנים האלה אלברמן וברק קיבלו כל מה שרצו. 3 שנים אנחנו מקבלים בינואר את הרכש שאנחנו מפנטזים עליו. 3 שנים שבכל חלון כמעט אנחנו עושים קפיצת מדרגה.
בוא נקווה שהמגמה הזו תימשך ושאלברמן ידע להמשיך בקו הזה. לדעת להוציא כסף מהבעלים זה חלק מהתפקידים של המנהל המקצועי. זה זמן אלברמן
עזוב אנשים סתם אומרים יענקלה קמצן יענקלה קמצן

הבן אדם קיבל הצעה של פי 3 בכסף (ביורו אגב), עם שלב בתים באלופות מובטח, בקבוצה עם שם עולמי גדול יותר וליגה נוחה להרשים בה.

מיצה את עצמו במכבי חיפה, השיג כל דבר אפשרי.

נניח והיה נשאר פה בעונה הבאה ולא היינו מגיעים לשלב בתים באלופות, מה אז? עוד פעם ליגה? זה מוצה. בטח שהוא כבר לקח 3 אליפויות בב''ש קודם וכבר וויתר על לצאת לאירופה ואחרי עונה פוטר מב''ש

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה