• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא לגעת באוסקר גרסיה ובמאמנים עם פרופיל "עשיר" כמו רוטן, אם מביאים זר רק מאמן צעיר שמגיע לכאן כדי לקדם את הקריירה, לא כאלו שאימנו באנגליה ובספרד ומבחינתם להגיע לכאן זאת ירידה ברמה והיחס שלהם לעבודה בהתאם

לדעתי אספקט אחד שחייבים לקחת בחשבון בבחירת מאמן, זה פיתוח צעירים.
אין שוק ישראלי, וכל מאמן ייכשל ברגע שהסגל פה לא יהיה מספיק טוב.. צריך מאמן שידע לפתח, משהו שבכר לוקה בו מאוד.

ToniKroos אמר:
קרסטאיץ לא אופציה רעה לדעתי אם אלברמן לא מוצא מישהו בקליבר יותר גבוה
אופציה זוועה. סתם מאמן.

אף מאמן שהוזכר עד כה בתקשורת זה לא מאמן שבאמת יגיע

Apoc אמר:
אף מאמן שהוזכר עד כה בתקשורת זה לא מאמן שבאמת יגיע
זה לא שבאמת הוזכרו שמות, הכל זה אחד ועוד אחד

אני מצטרף לדעה שצריך להביא מאמן זר, כי בואו נכיר במציאות - מאמן ישראלי זה רן בן שמעון או ברדה. אין באמת מישהו אחר. לגבי רב"ש אני חושב שזה ברור לכולם שהוא לא מתאים לאימון קבוצה גדולה, אז אין מה להרחיב. לגבי ברדה - הוא לא מספיק הוכיח את עצמו.
בכל מקרה יש כאן לקיחת סיכון:
1. ממאמן זר דרושה התאקלמות, הוא לא מכיר את הליגה ואתה גם לא יודע מה תקבל.
2. רן בן שמעון - נכשל כבר בקבוצות צמרת בעבר, ומצליח בקבוצות קטנות.
3. ברדה - מאמן צעיר שנתן עונה אחת טובה בבאר שבע.

משלוש האופציות הללו הייתי מנסה ללכת על איפה שיש יותר היצע - בשוק המאמנים הזרים. לאחר מכן הייתי מנסה להביא את ברדה ורבש הוא אחרון.

צריך למנף את ההשתתפות בצ׳מפיונס העונה ואם לא נהרוס גם את האליפות השנה - אז את האופציה להשתתף בצמפיונס עונה הבאה כדי להביא מאמן זר איכותי.
הסיכוי ליפול עם מאמן ישראלי, לאור מה שקיים בשוק שהוא לא בכר, הוא גבוה יותר ולכן אין ברירה אחרת

קצת סדר בעניין בכר
בחמישי האחרון נפגשו נציגי בכר עם עוזי ושחר על הארכת חוזה
נציגי בכר דרשו שכר של 650 אלף יורו לעונה וסורבו
שחר היה מוכן להתגמש רק במענקים.
לפני יומיים שוב פגישה וגם אז נדחו על הסף הדרישות של נציגי בכר.

המאמן כרגע שרוצים זה זר אם אופצייה לרבש אם לא מוצאים זר איכותי

אם בכר עושה בתים באלופות או אירופאית הוא כהר שווה את זה. רק מראה למה שחר באמת מכוון

greenguy אמר:
650 אלף יורו והוא לא הסכים שחר? מפגר כזה קמצן

למה אתה מופתע? זה מה שיהיה גם בקיץ עם הרכש.
כבר מכין את עצמי לגרוע מכל מקסימום אם אופתע זה רק לטובה.

Nirgreen אמר:
קצת סדר בעניין בכר
בחמישי האחרון נפגשו נציגי בכר עם עוזי ושחר על הארכת חוזה
נציגי בכר דרשו שכר של 650 אלף יורו לעונה וסורבו
שחר היה מוכן להתגמש רק במענקים.
לפני יומיים שוב פגישה וגם אז נדחו על הסף הדרישות של נציגי בכר.

המאמן כרגע שרוצים זה זר אם אופצייה לרבש אם לא מוצאים זר איכותי
אם זה נכון זה מחדל. איכס

אם רבש מגיע אפשר לקפל את העונה הבאה עוד לפני שהתחילה.
חזרה לגועל נפש והערבובים בזירה המקומית.
לא אתפלא אם יתחילו להחתים גם שחקנים בינוניים בסיטונאות ולהחזיר מקורבים למיניהם לתפקידים במועדון.

מקווה שאלברמן ושאר ההנהלה מכוונים רק לצוות זר נקי מאינטרסים

אז רק שאני אבין, הוא רצה להשאר, ביקש שדרוג וקיבל לא בתשובה ?

זה קצת מצחיק, כי ההתקמצניות האלו יעלו יותר. אם במסגרת התקציבית שלנו משלמים לשחקן בכיר חצי מליון זה לא הגיוני לתת למאמן הכי טוב שדרך פה 100 אלף יורו יותר ?

אם יביאו זר - הוא יעלה גם ככה לפחות חצי מליון.

וגם, אם הסכומים נכונים - הוא ביקש שכר שהוא חצי ממה שהציעו לו בסרביה. כלומר, הוא לא בא פה בדרישה חסרת פרופורציות, או ניסה לחלוב כסף מהמערכת, שזה הכי מבאס..

DelPiero אמר:

זה קצת מצחיק, כי ההתקמצניות האלו יעלו יותר. אם במסגרת התקציבית שלנו משלמים לשחקן בכיר חצי מליון זה לא הגיוני לתת למאמן הכי טוב שדרך פה 100 אלף יורו יותר ?

וגם, אם הסכומים נכונים - הוא ביקש שכר שהוא חצי ממה שהציעו לו בסרביה. כלומר, הוא לא בא פה בדרישה חסרת פרופורציות, או ניסה לחלוב כסף מהמערכת, שזה הכי מבאס..

בכר משתכר ב400 בערך

לדעתי כל הדיבורים על סכומים זה חרטא וזה לא רלוונטי. שהוא מקבל 1.2 מיליון יורו לפני בונוסים בסרביה (שבונוסים שם על אליפות וכאלה זה כמו שכר בסיס) הכסף לא משחק פה תפקיד.

אם הוא החליט שההצעה מסרביה מספיק טובה עבורו אז אין באמת מה לדבר מבחינת מכבי חיפה כי הם לא מדברים בסכומים שלנו ויש לו שם ליגת אלופות מובטחת.

רק זר. שלפחות יהיה מעניין פה ומרגש.
רן בן שמעון לא מרגש או לצורך העניין כל מאמן ישראלי. סומך על אלברמן שימלא איזה מאמן שצמא לליגת אלופות או משהו כזה.

Nirgreen אמר:
DelPiero אמר:

בכר משתכר ב400 בערך

התכוונתי יותר משחקן בכיר

אני חושב שאחרי מה שהיה לו בב''ש הוא החליט שהוא רוצה לצאת לחו''ל ולא לוותר הפעם והוא קיבל הצעה טובה. ממכבי חיפה הוא לא יגיע לליגות הגדולות ומהכוכב הוא כן יכול.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה