ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:עקיצה לבכר? לקראנקה אתה מתכוון?RakMaccabi31 אמר:מחלקת מדיה גאונית, אהבתי תעקיצה לבכר
Smurk אמר:לפי בן דור הפולני לא על פרק
https://twitter.com/mhfootballclub/status/1651210288585408513?s=46&t=EgPeaGwnd955PmNaI_idfQRakMaccabi31 אמר:Shocking4U אמר:עקיצה לבכר? לקראנקה אתה מתכוון?RakMaccabi31 אמר:מחלקת מדיה גאונית, אהבתי תעקיצה לבכר
לברק כי הכוכ...רגע, איך לקראנקה?
בדרך כלל כשהמועדון מכחיש לכתב שם של מועמד אז זה באמת מישהו שלא מועמד.The real Tsepo אמר:Smurk אמר:לפי בן דור הפולני לא על פרק
אני מאמין שכתבי החצר לא יודעים כלום כרגע, וכפי שנאמר פה אני מקווה ומאמין שכבר יש מאמן/ שלבים סופיים של החיפוש.
אין לי ספק שהכתבים בלחץ אטומי שיבוא לפה צוות זר שלא ייתן להם פירורים ועל כן הדחיפה של רב"ש בתקשורת.
תרשה לי לקחת בערבון מוגבל כל מה שבן דור אומר. מאמין שאמרו לו משהו, אבל האינטרפטציה שלו לדברים זה מה שאני לחלוטין לוקח בערבון מוגבל. לא אשכח את טילט הבלמים שסיכמו פה אחרי שפלאניץ' עזב, את הקביעה המוחלטת שסבע לא יהיה פה ועוד ועוד. לשמחתי אני חושב שהכתבים נחלשו מאוד מול המועדון, והאינפורמציה שלהם מתבססת מאוד על המערכת יחסים עם השחקנים ולא מול המועדון עצמוShocking4U אמר:בדרך כלל כשהמועדון מכחיש לכתב שם של מועמד אז זה באמת מישהו שלא מועמד.The real Tsepo אמר:Smurk אמר:לפי בן דור הפולני לא על פרק
אני מאמין שכתבי החצר לא יודעים כלום כרגע, וכפי שנאמר פה אני מקווה ומאמין שכבר יש מאמן/ שלבים סופיים של החיפוש.
אין לי ספק שהכתבים בלחץ אטומי שיבוא לפה צוות זר שלא ייתן להם פירורים ועל כן הדחיפה של רב"ש בתקשורת.
אתה מדבר על בן דור שאמר אחרי המשחק הראשון נגד הכוכב שהוא קונה פיצה למאזין ברדיו שנותן לו את השם/שמות של הבלמים שיחליפו את פלאניץ'? הבן דור הזה?Smurk אמר:לפי בן דור הפולני לא על פרק
RakMaccabi31 אמר:Shocking4U אמר:עקיצה לבכר? לקראנקה אתה מתכוון?RakMaccabi31 אמר:מחלקת מדיה גאונית, אהבתי תעקיצה לבכר
Apoc אמר:RakMaccabi31 אמר:Shocking4U אמר:עקיצה לבכר? לקראנקה אתה מתכוון?
מעניין אותי איך הגעת לעקיצה לבכר
גם איך חשבת בכלל שזה הגיוני שהמועדון יעקוץ את בכר
זה על אייטור "מכבי חיפה לא עושה כלום ומנצחת" טראנטה
וזה באמת הברקה של המחלקת מדיה
dsgreen4 אמר:Apoc אמר:RakMaccabi31 אמר:לברק כי הכוכ...רגע, איך לקראנקה?
מעניין אותי איך הגעת לעקיצה לבכר
הוא כנראה מתכוון לסרטון של הקראת הקבוצות ברדיו.
כשמכריזים על הכוכב האדום יש ברק שפוגע ברדיו ומסיים את הסרטון.
הסרטון של 'הלהקה' זה כמובן עקיצה למה שקארנקה אמר.
Apoc אמר:dsgreen4 אמר:Apoc אמר:מעניין אותי איך הגעת לעקיצה לבכר
הוא כנראה מתכוון לסרטון של הקראת הקבוצות ברדיו.
כשמכריזים על הכוכב האדום יש ברק שפוגע ברדיו ומסיים את הסרטון.
הסרטון של 'הלהקה' זה כמובן עקיצה למה שקארנקה אמר.
אהה הבנתי, יש עוד סרטון
מסכן בן דור הפציעה של סאן גמרה אותוThe real Tsepo אמר:תרשה לי לקחת בערבון מוגבל כל מה שבן דור אומר. מאמין שאמרו לו משהו, אבל האינטרפטציה שלו לדברים זה מה שאני לחלוטין לוקח בערבון מוגבל. לא אשכח את טילט הבלמים שסיכמו פה אחרי שפלאניץ' עזב, את הקביעה המוחלטת שסבע לא יהיה פה ועוד ועוד. לשמחתי אני חושב שהכתבים נחלשו מאוד מול המועדון, והאינפורמציה שלהם מתבססת מאוד על המערכת יחסים עם השחקנים ולא מול המועדון עצמוShocking4U אמר:בדרך כלל כשהמועדון מכחיש לכתב שם של מועמד אז זה באמת מישהו שלא מועמד.The real Tsepo אמר:אני מאמין שכתבי החצר לא יודעים כלום כרגע, וכפי שנאמר פה אני מקווה ומאמין שכבר יש מאמן/ שלבים סופיים של החיפוש.
אולי אריאל בית הלחמיKevinDurant אמר:בוואלה וייס רושם שעדיין יש התלבטות בין מאמן זר לישראלי (נניח) ואז רושם שרב''ש לא על הפרק כרגע.
אז מי כן על הפרק אם לא הוא? כמה לא רציני אפשר להיות?
KevinDurant אמר:בוואלה וייס רושם שעדיין יש התלבטות בין מאמן זר לישראלי (נניח) ואז רושם שרב''ש לא על הפרק כרגע.
אז מי כן על הפרק אם לא הוא? כמה לא רציני אפשר להיות?