Apoc
יו״ר הבורד
Shocking4U אמר:מילה אחת באנגלית הוא בוודאות יודע והיא מתחילה בN ונגמרת בRdsgreen4 אמר:איך האנגלית של ניקוליץ'?
מאיפה הוא מכיר את Nebuchadnezzar
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:מילה אחת באנגלית הוא בוודאות יודע והיא מתחילה בN ונגמרת בRdsgreen4 אמר:איך האנגלית של ניקוליץ'?
dsgreen4 אמר:איך האנגלית של ניקוליץ'?
דזיקיץ' זה לא ההוא מהכדורסל?Undertheknife אמר:אם לא ניקוליץ הייתי הולך על דזיקיץ׳.
KevinDurant אמר:דזיקיץ' זה לא ההוא מהכדורסל?Undertheknife אמר:אם לא ניקוליץ הייתי הולך על דזיקיץ׳.
מה דעתך על ניקוליץ?
Nirgreen אמר:ניקוליץ ככל הנראה המאמן הזר שנבחר.
אליאור אמר:Nirgreen אמר:ניקוליץ ככל הנראה המאמן הזר שנבחר.
וזה שהוא נבחר זה אומר שהוא גם סגור? או שבחרו בו ועדיין לא בטוחים אם הוא גם רוצה?
dsgreen4 אמר:אליאור אמר:Nirgreen אמר:ניקוליץ ככל הנראה המאמן הזר שנבחר.
וזה שהוא נבחר זה אומר שהוא גם סגור? או שבחרו בו ועדיין לא בטוחים אם הוא גם רוצה?
מחכים לאישור של טוני
אליאור אמר:dsgreen4 אמר:אליאור אמר:וזה שהוא נבחר זה אומר שהוא גם סגור? או שבחרו בו ועדיין לא בטוחים אם הוא גם רוצה?
מחכים לאישור של טוני
מי זה טוני?
החיים הם אחלה שאתה לא מכיר את טוניNOSFERATU ZODD אמר:אליאור אמר:dsgreen4 אמר:מחכים לאישור של טוני
מי זה טוני?
הדור שלא ידע את טוני.
Nadav אמר:החיים הם אחלה שאתה לא מכיר את טוניNOSFERATU ZODD אמר:אליאור אמר:מי זה טוני?
הדור שלא ידע את טוני.
יש שמועה שעד היום הוא מאשר.
DelPiero אמר:טוני זה עד יחסית חדש
איזה כיף לאלו שלא מכירים את פרשת הפקס
או את היום שיענקלה היה ג'נטלמן והסכים שהפועל פתח תקווה "תארח' את מכבי תל אביב באצטדיון רמת גן...
KevinDurant אמר:נהיה שקט בגזרה
לדעתי המאמן הבא סגור ב99.9% ופשוט מחכים לשעת כושראליאור אמר:KevinDurant אמר:נהיה שקט בגזרה
התחושה שלי היא שסגרו את ניקוליץ' ונדע על זה בקרוב (לא רוצה לנחס ולהגיד מתי).
KevinDurant אמר:לדעתי המאמן הבא סגור ב99.9% ופשוט מחכים לשעת כושראליאור אמר:KevinDurant אמר:נהיה שקט בגזרה
התחושה שלי היא שסגרו את ניקוליץ' ונדע על זה בקרוב (לא רוצה לנחס ולהגיד מתי).
Smurk אמר:מקווה שהמצב הביטחוני לא יקשה על סגירת מאמן