• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
טוב אם זה לא ניקוליץ אז זה שם שלא הוזכר אלינו.
אם כך הביקור של אלברמן בסרביה סופר מוזר.

לא משנה מי יהיה המאמן העיקר שתהיה בומבה של קבוצה

Liberman אמר:

גם לאזטיץ׳ הוזכר וגם יכול להיות שהנסיעה הייתה לשכנע את ניקוליץ׳ שהעדיף הצעות אחרות.

ברק.י אמר:
היכולת של המועדון לייצר שקט מוחלט בנושא למשך כל כך הרבה זמן זה לא פחות ממדהים. לאף אחד אין מושג מה הסטטוס כרגע ועם מי. הרבה שמות נזרקים בכל מיני אתרים, אבל בלי אף מידע קונקרטי.
מטורף לגמרי

ברק.י אמר:
Liberman אמר:

גם לאזטיץ׳ הוזכר וגם יכול להיות שהנסיעה הייתה לשכנע את ניקוליץ׳ שהעדיף הצעות אחרות.

מדאיג שרבש הודיע שלא ימשיך לאשדוד ו"מכוון" לגדולות.

dyarok אמר:

מכוון לזה שהמאמן הזר יפוטר פה אחרי 7 מחזורים והוא יקבל את הקבוצה

dyarok אמר:
אין קשר חברים המאמן של הנוער באשדוד אלי לוי אחרי האליפות בעונה שעברה הודיע לג'קי שהוא עוזב או מקבל קידום, בסוף נתקע שנה נוספת והעונה הוא יקבל את הקידום
רב"ש אם ילך לקבוצה כלשהי זה הפועל ת"א אבל גם הם נעולים על זר כרגע, כמו שרשמו כאן הוא יישאר חופשי ויחכה שמאמן זר כלשהו ייכשל

אני לא חושב שיש מאמן סגור. כנראה ניהלו מו״מ עם כמה שמית וכולם נפלו. צריך לעבוד מהר כי יש מחנה אימונים ומוקדמות צ׳מפיונס וצריך לקחת בחשבון את הרצונות והצרכים של המאמן כשעושים רכש בקיץ.

תזכורת - אנחנו משחקים בסיבוב הראשון שלהמוקדמות השנה, שמתחיל ב10 ביולי.

לדעתי יש מישהו סגור ויפרסמו בשבוע הבא אחרי שבכר יפרד בשבת.

ab1729 אמר:
זה החלק הכי מדאיג ולדעתי זה יעלה לנו באירופה. לא שאני חושב שהיינו עושים צ׳מפיונס אבל אם בכר נשאר לדעתי עושים ליגה אירופית ועכשיו זה בספק לדעתי. גם צריך שהמאמן יהיה מעורב בקבלת ההחלטות לגבי רכש פוטנציאלי

מה שמדאיג אותי זה שהיכולת של שחר עוזי ולהקתם בזיהוי מאמן זר מוצלח כושלת לחלוטין. הם מתאהבים באיזה קונספט כמו מולנסטיין העוזר של פרגי שישפר אינדיבידואלית שחקנים עם האנגלית עם המבטא החלקלק או פרד רוטן שהוא איש נעים ונוח. הסיבה שבכר הצליח פה חלק גדול ממנה זה שהוא לא היה יס מן של יענקל’ה ועוזי אלא דחף אותם כל הזמן להשתפר וכשהיה צריך להביא רכש והם התעכבו או היו ״פערים״ אז הוא דאג להעביר מסרים דרך התקשורת בצורה דיפלומטית כדי שהקהל יפעיל לחץ ובסוף יגיעו שחקנים. מקרה דיא סבע למשל. הפחד שלי זה שהם יביאו מאמן יס מן עם אנגלית נעימה שימכור להם איזה פרוייקט עם שילוב צעירים ובפועל יקבל כל הנחתה מלמעלה של המועדון.

Shocking4U אמר:
ab1729 אמר:
זה החלק הכי מדאיג ולדעתי זה יעלה לנו באירופה. לא שאני חושב שהיינו עושים צ׳מפיונס אבל אם בכר נשאר לדעתי עושים ליגה אירופית ועכשיו זה בספק לדעתי. גם צריך שהמאמן יהיה מעורב בקבלת ההחלטות לגבי רכש פוטנציאלי
ברור שה צ'מפיונס זה הכי טוב ואירופית גם מעולה, אבל להמשיך מעבר לשלב בתים בקונפרנס זה גם לא רע בשביל המשכיות של רזומה אירופי...

גולדשטיין אמר ב-"5 באוויר" שאין מאמן סגור ורצו את ניקוליץ' אבל הסכומים שהוא דרש היה גבוהים מדי.
מקווה שהוא חסר מושג ויש מישהו סגור שרק ממתינים לסיום הליגה כדי להכריז עליו.
העיקר שיגיע מישהו תותח עם עמוד שדרה ולא מישהו שיהיה על תקן בובה שיתן לשחר להרוס במו ידיו את כל מה שנבנה פה בשנים האחרונות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה