• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
צנציפר אמר עכשיו שהוא כבר יושב במסגר לקראת חתימה.

באמת שאין לי מילים.
הוציאו לי את החשק מהעונה הקרובה ועוד לא התחלנו.

עזבו עכשיו אם זה מהלך נכון או לא. עם כל מה שקורה עכשיו בקרב הקהל זה לא נותן לזה סיכוי אפילו להצליח.

מקורבים בתחת שלי

קאקא צר לי לומר אבל הבלוף הולך להתפוצץ

Smile אמר:
אם זה נכון אפשר לקפל את העונה מעכשיו.
תרחיש הכי אופטימי זה שאלברמן יפתיע מאוד ברכש ונחגוג פה אליפות בלי מאמן רוני לוי סטייל.
או שמסאי דגו באמת יצליח להרשים, אבל בשפה של איציק זוהר, זה כמו לשים את כל הז'טונים על 36 ברולטה ולצפות לזכייה

לדעתי בגלל כל הלחץ בקרב האוהדים ירככו את ההודעה על המינוי שלו עם עוד איזשהי הודעה כמו רכש, הצמדה של איש צוות חדש עם יותר ניסיון, שינוי במעורבות של אלברמן ככה שהוא יהיה יותר קרוב למאמן ולפן המקצועי, או משהו בסגנון

זה מהלך שרומז על מכירת חיסול ועונה פיננסית

אתם קולטים שאני מגיע מחר לארץ והשיגו לי כרטיס לצפוני מול קטמון ?? הוציאו לי את כל החשק ללכת

איפה זה עומד כרגע? תלוי בהחלטה של המועדון אם ללכת עם מאמן זר. לפני שנה הוא התייעץ איתי אם ללכת לנוער של מכבי חיפה, ואמרתי לו שכדאי לו ללכת למכבי חיפה ולהתמודד".

זאת אומרת, כלום לא החליטו עדיין
נראה לי

הבעיה יותר עמוקה מדגו
אם רק חושבים למנות אותו זה אומר שלא הפיקו לקחים. זה אומר שגם אם ימנו מאמן זר הוא יהיה בסגנון של מלונסטיין ורוטן

Adi81 אמר:
הבעיה יותר עמוקה מדגו
אם רק חושבים למנות אותו זה אומר שלא הפיקו לקחים. זה אומר שגם אם ימנו מאמן זר הוא יהיה בסגנון של מלונסטיין ורוטן

בול.

Adi81 אמר:
הבעיה יותר עמוקה מדגו

בדיוק, לא מבין איך זה בכלל על הפרק, אם יחתום זה מחדל

בן דור אישר מה שכתבו אתמול. השחקנים אתמול שמעו על מסאי באירוע והיו בהלם

Smurk אמר:
בן דור אישר מה שכתבו אתמול. השחקנים אתמול שמעו על מסאי באירוע והיו בהלם

לא יודע כמה אני קונה את זה.
המחשבה על המינוי שלו ועל שחר וייזינגר כבר רצה בחודש האחרון במועדון (על דקל לדוגמה לא שמעתי). אני בספק שהשחקנים לא שמעו על זה.
מה שכן מפתיע, שזה רק אתמול הודלף לתקשורת

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה