ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אם הצהבת היו מביאים מאמן עם רזומה כזה איך היינו חוגגים על זה במשך שבועות. מקלפים ליצחקי ומנספורד את העור. אלברמן הפך אותנו לבדיחה של הליגה
אתה באמת טוען בתום לב שזה לא נכון? אם מחר הייתה יוצאת הודעה שמנספורד החליט למנות מאמן שפוטר מעכו, אשקלון, ק״ש וכפר סבא אבל זכה באליפות עם הנוער לא היית צוחק עליהם וחושב שזה מהלך הזוי בטירוף?חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:אם הצהבת היו מביאים מאמן עם רזומה כזה איך היינו חוגגים על זה במשך שבועות. מקלפים ליצחקי ומנספורד את העור. אלברמן הפך אותנו לבדיחה של הליגה
אחי שתה כוס מים בחיאת
אתה מגזים. זה שאוהדים לא אוהבים את המהלך זה דבר אחד אף אחד לא יפגע לא בו ולא ברכוש שלו. גם אני ברגע שהוא יחתום ארצה שהוא יצליח ואעודד את הקבוצה באיצטדיון בכל משחק ואקווה שזה יעבוד למרות שאני מתנגד למהלך נחרצות ומאמין בכל ליבי שזה מבוא להתרסקות מפוארת.benrey אמר:אם הוא לא יחתום זה רק אם יהיה איזה משהו חריג כמו שישחיטו לו את הרכב או משהו פלילי בסגנון.
אני ממש ממש מקווה שזה לא יקרה, אך מנגד אני לא אופתע אם יקרה.
בוא, כמעט 100% מהקהל הם אנשים כמוני כמוך שלא יפעלו באלימות.Shocking4U אמר:אתה מגזים. זה שאוהדים לא אוהבים את המהלך זה דבר אחד אף אחד לא יפגע לא בו ולא ברכוש שלו. גם אני ברגע שהוא יחתום ארצה שהוא יצליח ואעודד את הקבוצה באיצטדיון בכל משחק ואקווה שזה יעבוד למרות שאני מתנגד למהלך נחרצות ומאמין בכל ליבי שזה מבוא להתרסקות מפוארת.benrey אמר:אם הוא לא יחתום זה רק אם יהיה איזה משהו חריג כמו שישחיטו לו את הרכב או משהו פלילי בסגנון.
המהלך יקרה וזה יעבור בצורה לא אלימה בשום מצב מצד הקהל שלנו.
benrey אמר:בוא, כמעט 100% מהקהל הם אנשים כמוני כמוך שלא יפעלו באלימות.Shocking4U אמר:אתה מגזים. זה שאוהדים לא אוהבים את המהלך זה דבר אחד אף אחד לא יפגע לא בו ולא ברכוש שלו. גם אני ברגע שהוא יחתום ארצה שהוא יצליח ואעודד את הקבוצה באיצטדיון בכל משחק ואקווה שזה יעבוד למרות שאני מתנגד למהלך נחרצות ומאמין בכל ליבי שזה מבוא להתרסקות מפוארת.benrey אמר:אם הוא לא יחתום זה רק אם יהיה איזה משהו חריג כמו שישחיטו לו את הרכב או משהו פלילי בסגנון.
המהלך יקרה וזה יעבור בצורה לא אלימה בשום מצב מצד הקהל שלנו.
אבל מספיק קומץ קטן, כמו שהיה בזמנו עם חלאיילה כשחתם אצל הגרמנים, או טביב בבית״ר ( לבית״ר יש עוד דוגמאות )
אני לגמרי נגד, אבל יש לנו כמה אוהדים שרוטים ולכן אני לא אופתע אם זה יקרה.
גם בטקס נבחרים של וואן שאלו אותו על זה והוא אמר שהוא לא מתכוון להתייחס לשום דבר עד שהמועדון יוציא את זה בצורה רשמית ומסודרת. בינתיים אשתו של אלברמן מעלה סטורים ואבו פאני מדבר על זה ביציע. שכונה פשוט.ToniKroos אמר:כמה חוסר קלאס של ההנהלה
המועדון הוציא מאה הודעות לתקשורת שיש מאמן חדש בלי להודיע על זה רשמית
בכר היחיד ששומר על ממלאכתיות ומכבד את הקהל עד שתסתיים העונה רשמית ולא להרוס את חגיגות האליפות. זה בדיוק כל ההבדל
Shocking4U אמר:אתה באמת טוען בתום לב שזה לא נכון? אם מחר הייתה יוצאת הודעה שמנספורד החליט למנות מאמן שפוטר מעכו, אשקלון, ק״ש וכפר סבא אבל זכה באליפות עם הנוער לא היית צוחק עליהם וחושב שזה מהלך הזוי בטירוף?חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:אם הצהבת היו מביאים מאמן עם רזומה כזה איך היינו חוגגים על זה במשך שבועות. מקלפים ליצחקי ומנספורד את העור. אלברמן הפך אותנו לבדיחה של הליגה
אחי שתה כוס מים בחיאת
אני כמה ימים חולה עם חום ומתפלל שהיממה האחרונה זה נטו הזיות כי החום שלי גבוהאליאור אמר:התעוררתי עכשיו מזיע מסיוט שמסאי דגו המאמן שלנו. בחלום היה אפילו נושא רשמי שלו בפורום כמאמן הקבוצה.
MH13 TILL I DIE אמר:אסור להידרדר למחאות אלימות, בשום מצב! ראינו איזה רוכשים מעולים זה הביא לביט"ר והפועל ת"א
גם אני בעד מחאה, רק מציין שמחאה אלימה תרחיק רוכשים פוטנציאלייםיום-טוב שוקרון אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אסור להידרדר למחאות אלימות, בשום מצב! ראינו איזה רוכשים מעולים זה הביא לביט"ר והפועל ת"א
אלימות לא, אבל מחאה זו זכות לגיטימית של כל אוהד.
עד שיענקלה ילך הביתה.
אני כבר מעדיף ניהול ציבורי, כמו שהיה בעבר עם צביקה וייצנר...
Shocking4U אמר:https://twitter.com/oren767/status/1659307963142529024?s=46
מה זה השכונה הזאת?
קודם אשתו של אלברמן ועכשיו פאני. תוציאו הודעה רשמית או סתמו את הפה