• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

האמונה של ברק בכר במאור לוי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מה הסיבה שמאור לוי מקבל אמון גדול כל כך מברק בכר?

• בכר לא מספיק מבין עניין כדי לראות שהוא לא שחקן

הצבעות: 6 21.4%
  • אין לו ברירה בגלל מחסור בקישור, עדיף להעלות את מאור לוי מלעשות שינוי טקטי במערך או להעלות שחקן נוער

הצבעות: 21 75.0%
  • מאור לוי שחקן נהדר ובצדק מקבל דקות, מה אתם רוצים?

הצבעות: 1 3.6%

• סך המצביעים
    28
אם זה לא מקצועי אז בכר לא צריך לדרוך פה ובכללי לא צריך לאמן כדורגל בתור מאמן שחוטא לתפקידו.
אני בטוח שאין קבוצה אחת בסדר גודל של מכבי חיפה ומעלה בכל העולם הזה שבה המאמן לא קובע את ההרכב שהוא רוצה.

אני אתן לבכר את הכבוד ואגיד שזה בגלל שאין מישהו אחר שיעלה מהספספל... אבל מה שהיה היום זה ברמה של באמת עדיף מישהו מהנוער ואני מקווה שבכר מבין את זה, אחרת זה באמת לא מקצועי.

כל מאמן כנראה יכול לעשות דברים לא מקצועיים. בחלק הראשון של עונת 1992/93 בראיין רובסון נפצע כרגיל ופרגי שיתף במשך חודשים את הבן שלו חסר כל איכות. אחרי יונייטד בנו לא דרך יותר בפרמייר ליג.

כובע קש אמר:
האופציה השנייה לדעתי

אתה באמת מעדיף את מאור לוי על המגרש במקום לשנות מערך או לתת אופציה לשחקן נוער? (כמה יותר גרוע יכול להיות?)

לא יודע, אני כל כך מעריך אותו אז לא רוצה להגיד שבכר עושה משהו לא מקצועי, אבל יש פה משהו חשוד

Apoc אמר:
כובע קש אמר:
האופציה השנייה לדעתי

אתה באמת מעדיף את מאור לוי על המגרש במקום לשנות מערך או לתת אופציה לשחקן נוער? (כמה יותר גרוע יכול להיות?)

ממש לא. אני מעדיף כל שחקן נוער עליו, אבל זה מה שבכר חושב כנראה

כובע קש אמר:
Apoc אמר:
כובע קש אמר:
האופציה השנייה לדעתי

אז היית צריך להצביע לאופציה הראשונה. לא הבנת את חוקי הפורמט.

בכר רצה להכניס עוד שחקן לאמצע אחרי ששיחקנו רק עם מוחמד, הבעיה שהאופציה היחידה זה מאור לוי.
הוא לא צריך לקבל דקות ובוודאות יש שחקנים בנוער שראויים להזדמנות לפניו.

Amit Green אמר:
לא יודע, אני כל כך מעריך אותו אז לא רוצה להגיד שבכר עושה משהו לא מקצועי, אבל יש פה משהו חשוד

אין לי כבר הסבר אחר. בכר מחק שחקנים טובים בהרבה ממנו, שהיה להם קשר לענף, גם אם נגיד לא בדיוק הבריקו תחתיו.

הוא רצה את כנעאן ולא קיבל. אין מישהו אחר כרגע במקומו.
אני הייתי מעלה מישהו מהנוער.

Apoc אמר:
כובע קש אמר:
Apoc אמר:

אז היית צריך להצביע לאופציה הראשונה. לא הבנת את חוקי הפורמט.

הצבעתי מהנקודת מבט של בכר

יש בנוער טובים ממנו. קשה להיות גרוע כמו מאור לוי. מקסימום נקבל אותה תוצאה אבל שווה את הניסיון.

זה מחוסר ברירה, אבל אחרי היום קשה לי להאמין שהוא יקבל עוד דקות.

זהו חזי שכבר נגמרו לי הסברים ולא יודע. אם בעונה שעברה היו הרבה דקות מתות שהוא שיחק, העונה הוא מקבל דקות במצבים רציניים בליגה. אתה יודע שהוא פתח לראשונה בליגה רק בשלהי העונה שעברה. היו לו איזה 35 - 40 הופעות בליגה רק מהספסל. באירופה הוא פתח במשחקים נוחים מאוד.

חייבים לשים מישהו מהנוער.
אין יותר גרוע ממאור לוי.
אם מאור לוי משחק בק"ש הוא אפילו לא מחליף את קהת.

הייתי חריף יותר. לקבוצה שנותנת כזו במה למאור לוי לא מגיע לקחת אליפות, בטח אחרי שקיבלה כאלה סכומים מאירופה.

זה הזוי שקבוצת צ׳מפיונס מעלה במשחק מכריע מהספסל שחקן ליגה לאומית. תעודת עניות לגל אלברמן

חזרה
למעלה