• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

האמונה של ברק בכר במאור לוי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מה הסיבה שמאור לוי מקבל אמון גדול כל כך מברק בכר?

• בכר לא מספיק מבין עניין כדי לראות שהוא לא שחקן

הצבעות: 6 21.4%
  • אין לו ברירה בגלל מחסור בקישור, עדיף להעלות את מאור לוי מלעשות שינוי טקטי במערך או להעלות שחקן נוער

הצבעות: 21 75.0%
  • מאור לוי שחקן נהדר ובצדק מקבל דקות, מה אתם רוצים?

הצבעות: 1 3.6%

• סך המצביעים
    28
lemmacantor אמר:
זהו חזי שכבר נגמרו לי הסברים ולא יודע. אם בעונה שעברה היו הרבה דקות מתות שהוא שיחק, העונה הוא מקבל דקות במצבים רציניים בליגה. אתה יודע שהוא פתח לראשונה בליגה רק בשלהי העונה שעברה. היו לו איזה 35 - 40 הופעות בליגה רק מהספסל. באירופה הוא פתח במשחקים נוחים מאוד.

העונה הוא משחק יותר בגלל הרוטציה. אם היינו בלי אירופה הוא לא היה רואה דשא.

אנחנו יכולים להיות רגועים כי הוא לא יקבל דקות יותר, הקהל כבר סימן אותו .

לדעתי זה שילוב של זה שאין אף קשר אחר כשיר בסגל וזה שרוצים לשלב אותו כי הוא ״צעיר ושחקן נוער״ וגם בגלל אבא שלו

כרמליסט ירוק אמר:
זה הזוי שקבוצת צ׳מפיונס מעלה במשחק מכריע מהספסל שחקן ליגה לאומית. תעודת עניות לגל אלברמן

אלברמן רצה את נאור ולא קיבל. רצה את כנעאן ולא קיבל.

יש כתובת אחת שאשמה בסיטואציה הזו והיא אחת למעלה בהיררכיה - רק שחר והמדיניות הכלכלית האידיוטית שלו

חח המועדון הוציא הודעת תמיכה במאור לוי לרדיו חיפה

די אין לי כוח יותר. זין על המועדון הזה

ולעניין הסקר - בכר מחזיק ממאור לוי שחקן (לפחות עד העונה הנוכחית). לכן לוי היה חלק מהסגל וקיבל דקות בעונה שעברה, לכן לא היה שום דיבור להעמיק את הסגל בעמדה שלו בקיץ.
ולכן הוא גם מקבל לא מעט דקות העונה למרות שיש לו 0 תרומה ומטה.

בכר הראה לא מעט פעמים שהוא יודע לוותר על שחקנים בלי בושה. ושהוא גם יודע להחליף אותם באמצעים יצירתיים כמו שינויי עמדות לשחקנים אחרים.

מאור לוי לא היה משחק במכבי חיפה בלי שזה היה מרצונו המלא של בכר. חד וחלק.

רצונו המלא של בכר היה לקבל גם את נאור/שמיר/כנאען כמו שאמרת בעצמך.
לוי משחק רק מחוסר ברירה ואני מאמין שבינואר הוא לא יהיה כאן.

Shocking4U אמר:
חח המועדון הוציא הודעת תמיכה במאור לוי לרדיו חיפה

די אין לי כוח יותר. זין על המועדון הזה

עדיין חושב ששריקות בוז יעזרו?

Judokan אמר:
ולעניין הסקר - בכר מחזיק ממאור לוי שחקן (לפחות עד העונה הנוכחית). לכן לוי היה חלק מהסגל וקיבל דקות בעונה שעברה, לכן לא היה שום דיבור להעמיק את הסגל בעמדה שלו בקיץ.
ולכן הוא גם מקבל לא מעט דקות העונה למרות שיש לו 0 תרומה ומטה.

בכר הראה לא מעט פעמים שהוא יודע לוותר על שחקנים בלי בושה. ושהוא גם יודע להחליף אותם באמצעים יצירתיים כמו שינויי עמדות לשחקנים אחרים.

מאור לוי לא היה משחק במכבי חיפה בלי שזה היה מרצונו המלא של בכר. חד וחלק.

לא מאמין שמחזיק ממנו. זה לא הגיוני.

חוסר ברירה כולל היום שהיינו עם מרכז שדה של שרי ועלי והוא היחיד שהיה אפשר להכניס מהספסל.

Smurk אמר:
חוסר ברירה כולל היום שהיינו עם מרכז שדה של שרי ועלי והוא היחיד שהיה אפשר להכניס מהספסל.
אז אל תעלה. ניקיטה היה צריך להיכנס במקום פיירו

כבר עדיף 10 שחקנים מאשר 11 כולל מחבל. ככה לפחות אתה נערך בהתאם במגרש.

Shocking4U אמר:
Smurk אמר:
מה הקשר ניקיטה במקום פיירו? אתה צריך חילוף הגנתי

Smurk אמר:
Shocking4U אמר:
Smurk אמר:

ואיך מאור לוי זה חילוף הגנתי? מתי הוא אי פעם עשה משהו בהגנה? ומבחינת אחזקת כדור לא היית צריך את החילוף הזה לחלוטין

Judokan אמר:
Smurk אמר:
Shocking4U אמר:

ואיך מאור לוי זה חילוף הגנתי? מתי הוא אי פעם עשה משהו בהגנה? ומבחינת אחזקת כדור לא היית צריך את החילוף הזה לחלוטין
זה חילוף הגנתי כי הוא נכנס על חשבון שחקן התקפה והיית עם מרכז שדה של עלי, לוי, שרי. במקום עלי ושרי בקישור ומאוויס, אצילי, דין ופיירו בהתקפה. להחליף את פיירו בניקיטה זה אותו חילוף.

hezildo אמר:

אחד לא סותר את השני. נאור ושמיר הם בכלל לא לאותה עמדה (אלא גיבוי למוחמד כקשר האחורי). אם הם היו מגיעים, לוי עדיין היה נשאר.
כנעאן - זה עניין של שדרוג. כמו שבכר הביא את פיירו לשדרוג ההתקפה למרות שהוא גדול המאמינים בדין דוד.

לא היה דבר קל ליותר לבכר במשך השנתיים ומשהו שלו פה מאשר לשחרר את מאור לוי לכל הרוחות, והוא לא עשה את זה. גם כשרוטציית הקשרים הייתה רחבה בהרבה.
הוא אפילו סירב אקטיבית להצעות שהגיעו.

ואני חושב שלא תהיה הוכחה מובהקת יותר לזה שבכר מאמין בו ולא שום דבר אחר מאשר זה שבכר ייתן לו לשחק (ואולי אפילו לפתוח) מול קרית שמונה.

פשוט לא יאומן הנזק שהוא עשה היום ב-15 דקות ששיחק
ואני לא מדבר רק על הפנדל שהוא עשה.

Judokan אמר:
hezildo אמר:

אחד לא סותר את השני. נאור ושמיר הם בכלל לא לאותה עמדה (אלא גיבוי למוחמד כקשר האחורי). אם הם היו מגיעים, לוי עדיין היה נשאר.
כנעאן - זה עניין של שדרוג. כמו שבכר הביא את פיירו לשדרוג ההתקפה למרות שהוא גדול המאמינים בדין דוד.

לא היה דבר קל ליותר לבכר במשך השנתיים ומשהו שלו פה מאשר לשחרר את מאור לוי לכל הרוחות, והוא לא עשה את זה. גם כשרוטציית הקשרים הייתה רחבה בהרבה.
הוא אפילו סירב אקטיבית להצעות שהגיעו.

ואני חושב שלא תהיה הוכחה מובהקת יותר לזה שבכר מאמין בו ולא שום דבר אחר מאשר זה שבכר ייתן לו לשחק (ואולי אפילו לפתוח) מול קרית שמונה.

בשנתיים הקודמות לא היתה סיבה לשחרר אותו, הוא לא גרם נזק, לא שיחק הרבה ואפילו כבש כמה שערים.
בעונה עמוסה כמו עכשיו כשהוא מקבל יותר דקות הנזק שלו הרבה יותר בולט לעין. אין שום סיבה שהוא ישאר אחרי ינואר.

אני מקווה מאוד שהוא לא יפתח בק"ש ודי קשה לי להאמין שזה יקרה. אם כן, אז בכר על סמים.

חזרה
למעלה