GKagelmacher
מכונת תארים
Jerry אמר:חייב לשחק כמה שיותר, ילד מוכשר בטירוף, תענוג לראות אותו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:חייב לשחק כמה שיותר, ילד מוכשר בטירוף, תענוג לראות אותו
חזיזוש אמר:היה לו אתמול דריבל של הקפצה מעל שחקן עם העקב שם
לא יודע מי עוד ראה את זה, זה היה רמה ככ גבוהה. מדהים שלא שמו ריפליי של זה
גם הוא וגם חלאיילי יכולים וצריכים לקבל הרבה דקות העונהonn אמר:חייב להיות מושאל ולשחק
benrey אמר:גם הוא וגם חלאיילי יכולים וצריכים לקבל הרבה דקות העונהonn אמר:חייב להיות מושאל ולשחק
מעדיף לראות אותו מאיזה קני סייף
גם רפאלוב עונה ראשונה בבוגרים עלה בעיקר מהספסל
למה הוא לא יכול להרשות לעצמו עונה עם דקות מועטות? הוא הרגע סיים גיל נוער זה לא שהוא מתייבש פה על הספסל כבר שנתיים. להתאמן וגם לקבל דקות במכבי חיפה יהיה הרבה יותר משמעותי עבורו מלשחק בקבוצה שלא מנסה לעבור אתonn אמר:אי אפשר להשאר עם סגל כזה בעיקר בקישור ההתקפי. ברור לכם שיהיה דילול מתישהו ושחקנים יושאלו. כמו שאני רואה את המפה שיבלי יקבל הכי פחות דקות אצלינו לעומת שאר האלטרנטיבות לחילוף בקישור - חאליילי, סוף, שוראנוב וכו' + הוא לא יכול להרשות לעצמו עונה עם דקות מועטות ולכן לטעמי הוא צריך להיות מושאל.
אני חולק עליך. הדקות שהוא מקבל כרגע (שגם ככה מועטות מאוד) רק ילכו ויצטמצמו תוך כדי העונה ביחוד כשאירופה תסתיים. שחקן צעיר עם פוטנציאל כזה צריך ללכת ולשחק לא רק בשבילו, אלא במיוחד בשבילנו כדי שיוכל לחזור ולהיות חלק משמעותי מהסגל בעתיד בעונה הבאה.Shocking4U אמר:למה הוא לא יכול להרשות לעצמו עונה עם דקות מועטות? הוא הרגע סיים גיל נוער זה לא שהוא מתייבש פה על הספסל כבר שנתיים. להתאמן וגם לקבל דקות במכבי חיפה יהיה הרבה יותר משמעותי עבורו מלשחק בקבוצה שלא מנסה לעבור אתonn אמר:אי אפשר להשאר עם סגל כזה בעיקר בקישור ההתקפי. ברור לכם שיהיה דילול מתישהו ושחקנים יושאלו. כמו שאני רואה את המפה שיבלי יקבל הכי פחות דקות אצלינו לעומת שאר האלטרנטיבות לחילוף בקישור - חאליילי, סוף, שוראנוב וכו' + הוא לא יכול להרשות לעצמו עונה עם דקות מועטות ולכן לטעמי הוא צריך להיות מושאל.
החצי
אם הוא לא יפסיק לזיין את הכדור כמו שחברי ליברמן אומר, הוא עד גיל 21 יהיה בליגה הלאומית ובגיל 26 יעבוד בשטיפת רכבים.Jerry אמר:ברגע ששיבלי יעשה עוד קצת שדרוג במשחק שלו הוא כבר לא יהיה כאן, תהנו מכל רגע שלו ושל חלאיילי בירוק כי זה ברור ששניהם ילדי פלא שעד גיל 21 יהיו כבר במקום אחר, לגבי שיבלי הוא עדיין בוסרי אבל אי אפשר לפספס את היכולות שלו, הוא הולך להיות סופרסאב מהסרטים בליגה