חזיזוש אמר:
אחי אני לא איכנס איתך לויכוח אישי תבלה. זה ממש לא מה שאמרתי על אצילי, אמרתי שתקשורתית אנחנו נכניס את עצמנו כל חודשיים לעוד סערה תקשורתית בנושא ואמרתי שיש את הסיכון לזה שנצטרך להתעסק כל היום בזה במקום כדורגל. מאוד שמח שאצילי אצלנו ועל כמה שתרם מאז.
לעניינינו מוזמן להסתכל ברשימת ההעברות שלנו מאז הקיץ הקודם ותראה שהוצאנו את הסכום הזה. אין לי שום אינטרס ״למצוץ״ לשחר אח יקר. אני בסהכ חושב שאנחנו נראה מהכסף של הצמפיונס רכישות של שחקנים, זה שזה לא קרה עכשיו ב4 ימים האלו, לא אומר כלום. זו דעתי
ללכת לקיץ האחרון ולהגיד תראה כמה הוצאנו מהקיץ האחרון כולל הקיץ האחרון (כלומר בעצם כמעט שתי עונות כדורגל) זה מצחיק.
תדבר תכלס. כמה הוצאנו מתחילת העונה? 2 מיליון יורו על העברות. למה לגנוב דעת וללכת לקיץ שעבר? למה לא ללפני 3 קיצים? 4? 5? תכף גם תציג לי את הסכומים בברוטו ובשקלים.
אז קצת עובדות; בשתי עונות אחרונות הוצאנו 6 וחצי מיליון יורו על העברה.
מה גורם ההשוואה שלך כדי להגיד שזה הרבה?
ממתי 3.5 מיליון יורו בעונה שלמה בממוצע זה הרבה לקבוצה כמו מכבי חיפה?
זה מתחת לממוצע שלנו ב20 שנים האחרונות באיזה מיליון וחצי יורו. אז גם ביחס לעצמנו זה סכום נמוך.
במקום לנסות להציג את הדברים כמו שהם אתה מנסה לטעון שכל מי שריאלי ורואה את המציאות כמו שהיא הוא "פסימי".
אני לא פסימי אחי. כשאצילי בא הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שהכל יהיה בסדר ושאתה צריך לנשום ולהפסיק לצווח שזה יהרוס הכל כמו תרנגולת בלי ראש.
אז אני ההפך מזה וההפך מפסימי, אני אפילו מפרגן ליענקל'ה שלך כשצריך. אבל אני בטח לא עיוור.
שורה תחתונה מהסכום הזה שהכנסנו אתה לא תראה גם רבע יוצא על רכש בשנים הקרובות, אז כן מעניין אותי לאן כל זה הולך כמו שעניין אותי בפעם הקודמת שעלינו לצ'מפיונס.
שיהיה לך לבריאות עם ההכחשה.