• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
MHFC4EVER אמר:
לאור סכומי הכסף הגדולים שנכנסו - חייב להעלות את תקרת השכר במועדון.
זה הצעד המתבקש ביותר על מנת לעשות את קפיצת המדרגה.
עליה לשלב הבתים לליגת האלופות זאת הזדמנות נדירה לייצר יתרון משמעותי ולקחת את המועדון קדימה.

בכל מה שתלוי בשחר - מקום שני הישג עונתי.

מכבי חיפה עולה לליגת האלופות -> פערים כספיים עם גוני נאור ועדן שמיר.
לא יכול לחשוב על משפט שמתאר את הניהול של שחר טוב יותר

MHFC4EVER אמר:
לאור סכומי הכסף הגדולים שנכנסו - חייב להעלות את תקרת השכר במועדון.
זה הצעד המתבקש ביותר על מנת לעשות את קפיצת המדרגה.
עליה לשלב הבתים לליגת האלופות זאת הזדמנות נדירה לייצר יתרון משמעותי ולקחת את המועדון קדימה.

חחחחחחחחחחחחח גדול

מעניין מה הוא עושה עם ה100 מיליון שקל שהוא העלים מהמועדון

Apoc אמר:
אני נוטה לחשוב אולי יש סיכוי שפשוט בגלל שהעליה לצ'מפיונס לא הייתה מתוכננת אז השחקנים שהיו ברשימות של אלברמן לא היו בקאליבר הזה ולכן לא הביאו.
אולי בקיץ הבא.

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:

האשמה חמורה

כן אה, קשוח לחיות בעולם מדומיין

מה מדומיין? אם לא בזבזו ב5 ימים שהיו לבזבז את הכסף מהר מהר מהר זה אומר ששחר לקח את זה לקנות לעצמו יאכטות?

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
האשמה חמורה

מה מדומיין? אם לא בזבזו ב5 ימים שהיו לבזבז את הכסף מהר מהר מהר זה אומר ששחר לקח את זה לקנות לעצמו יאכטות?

לחיות בעולם מדומיין זה קשוח כי אתה באמת מאמין שיוציאו את הכסף הזה מתישהו

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:

לא יודע, מאז הקיץ שעבר הוצאנו כבר 7 מיליון יורו על העברות, וזה לפני ההכנסה מהצמפיונס.

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
חזיזוש אמר:

לא יודע, מאז הקיץ שעבר הוצאנו כבר 7 מיליון יורו על העברות, וזה לפני ההכנסה מהצמפיונס.

מאז הקיץ שעבר הוצאנו על העברות 1 על צ'יבוטה 1.6 על פיירו ו0.4 על סק
זה יוצא 3, איך הגעת ל7?

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:

זה יוצא 3, איך הגעת ל7?

שכחת את דין דוד, עלי מוחמד, אורי דהן, סטריין, קורנו
אבל הכל טוב.

בכל מקרה, הפסימיות המאולצת לבאס את כולם ולהגיד שיהיה חרא זה סוג של אובססיה פה בפורום אז ניחא, זה יקרה לא משנה מה זה די ברור

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
חזיזוש אמר:

זה יוצא 3, איך הגעת ל7?

אבל הכל טוב.

בכל מקרה, הפסימיות המאולצת לבאס את כולם ולהגיד שיהיה חרא זה סוג של אובססיה פה בפורום אז ניחא, זה יקרה לא משנה מה זה די ברור

אתה מביך ברמות המוטי פשכצקי כשהוא היה מוצץ לאלי טביב בתקשורת ואומר שהוא הציע 3 מיליון לשחקן ואז כשנכנסים לכתבה רשום שזה לכל השלוש שנים, בברוטו, ובשקל

מה קשור דהן להיום?
וגם זה לא מגיע ל7 מיליון יורו, איזה פדיחה.
ואתה מדבר על פסימיות מאולצת מר ההחתמה של אצילי גמרה את המועדון ואין לנו דרך לחזור מזה. פחח.

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
זה יוצא 3, איך הגעת ל7?

אבל הכל טוב.

אתה מביך ברמות המוטי פשכצקי כשהוא היה מוצץ לאלי טביב בתקשורת ואומר שהוא הציע 3 מיליון לשחקן ואז כשנכנסים לכתבה רשום שזה לכל השלוש שנים, בברוטו, ובשקל

מה קשור דהן להיום?
וגם זה לא מגיע ל7 מיליון יורו, איזה פדיחה.
ואתה מדבר על פסימיות מאולצת מר ההחתמה של אצילי גמרה את המועדון ואין לנו דרך לחזור מזה. פחח.

אחי אני לא איכנס איתך לויכוח אישי תבלה. זה ממש לא מה שאמרתי על אצילי, אמרתי שתקשורתית אנחנו נכניס את עצמנו כל חודשיים לעוד סערה תקשורתית בנושא ואמרתי שיש את הסיכון לזה שנצטרך להתעסק כל היום בזה במקום כדורגל. מאוד שמח שאצילי אצלנו ועל כמה שתרם מאז.

לעניינינו מוזמן להסתכל ברשימת ההעברות שלנו מאז הקיץ הקודם ותראה שהוצאנו את הסכום הזה. אין לי שום אינטרס ״למצוץ״ לשחר אח יקר. אני בסהכ חושב שאנחנו נראה מהכסף של הצמפיונס רכישות של שחקנים, זה שזה לא קרה עכשיו ב4 ימים האלו, לא אומר כלום. זו דעתי

חזיזוש אמר:
אחי אני לא איכנס איתך לויכוח אישי תבלה. זה ממש לא מה שאמרתי על אצילי, אמרתי שתקשורתית אנחנו נכניס את עצמנו כל חודשיים לעוד סערה תקשורתית בנושא ואמרתי שיש את הסיכון לזה שנצטרך להתעסק כל היום בזה במקום כדורגל. מאוד שמח שאצילי אצלנו ועל כמה שתרם מאז.

לעניינינו מוזמן להסתכל ברשימת ההעברות שלנו מאז הקיץ הקודם ותראה שהוצאנו את הסכום הזה. אין לי שום אינטרס ״למצוץ״ לשחר אח יקר. אני בסהכ חושב שאנחנו נראה מהכסף של הצמפיונס רכישות של שחקנים, זה שזה לא קרה עכשיו ב4 ימים האלו, לא אומר כלום. זו דעתי

ללכת לקיץ האחרון ולהגיד תראה כמה הוצאנו מהקיץ האחרון כולל הקיץ האחרון (כלומר בעצם כמעט שתי עונות כדורגל) זה מצחיק.
תדבר תכלס. כמה הוצאנו מתחילת העונה? 2 מיליון יורו על העברות. למה לגנוב דעת וללכת לקיץ שעבר? למה לא ללפני 3 קיצים? 4? 5? תכף גם תציג לי את הסכומים בברוטו ובשקלים.

אז קצת עובדות; בשתי עונות אחרונות הוצאנו 6 וחצי מיליון יורו על העברה.
מה גורם ההשוואה שלך כדי להגיד שזה הרבה?
ממתי 3.5 מיליון יורו בעונה שלמה בממוצע זה הרבה לקבוצה כמו מכבי חיפה?
זה מתחת לממוצע שלנו ב20 שנים האחרונות באיזה מיליון וחצי יורו. אז גם ביחס לעצמנו זה סכום נמוך.

במקום לנסות להציג את הדברים כמו שהם אתה מנסה לטעון שכל מי שריאלי ורואה את המציאות כמו שהיא הוא "פסימי".
אני לא פסימי אחי. כשאצילי בא הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שהכל יהיה בסדר ושאתה צריך לנשום ולהפסיק לצווח שזה יהרוס הכל כמו תרנגולת בלי ראש.
אז אני ההפך מזה וההפך מפסימי, אני אפילו מפרגן ליענקל'ה שלך כשצריך. אבל אני בטח לא עיוור.
שורה תחתונה מהסכום הזה שהכנסנו אתה לא תראה גם רבע יוצא על רכש בשנים הקרובות, אז כן מעניין אותי לאן כל זה הולך כמו שעניין אותי בפעם הקודמת שעלינו לצ'מפיונס.
שיהיה לך לבריאות עם ההכחשה.

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:

ללכת לקיץ האחרון ולהגיד תראה כמה הוצאנו מהקיץ האחרון כולל הקיץ האחרון (כלומר בעצם כמעט שתי עונות כדורגל) זה מצחיק.
תדבר תכלס. כמה הוצאנו מתחילת העונה? 2 מיליון יורו על העברות. למה לגנוב דעת וללכת לקיץ שעבר? למה לא ללפני 3 קיצים? 4? 5? תכף גם תציג לי את הסכומים בברוטו ובשקלים.

אז קצת עובדות; בשתי עונות אחרונות הוצאנו 6 וחצי מיליון יורו על העברה.
מה גורם ההשוואה שלך כדי להגיד שזה הרבה?
ממתי 3.5 מיליון יורו בעונה שלמה בממוצע זה הרבה לקבוצה כמו מכבי חיפה?
זה מתחת לממוצע שלנו ב20 שנים האחרונות באיזה מיליון וחצי יורו. אז גם ביחס לעצמנו זה סכום נמוך.

במקום לנסות להציג את הדברים כמו שהם אתה מנסה לטעון שכל מי שריאלי ורואה את המציאות כמו שהיא הוא "פסימי".
אני לא פסימי אחי. כשאצילי בא הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שהכל יהיה בסדר ושאתה צריך לנשום ולהפסיק לצווח שזה יהרוס הכל כמו תרנגולת בלי ראש.
אז אני ההפך מזה וההפך מפסימי, אני אפילו מפרגן ליענקל'ה שלך כשצריך. אבל אני בטח לא עיוור.
שורה תחתונה מהסכום הזה שהכנסנו אתה לא תראה גם רבע יוצא על רכש בשנים הקרובות, אז כן מעניין אותי לאן כל זה הולך כמו שעניין אותי בפעם הקודמת שעלינו לצ'מפיונס.
שיהיה לך לבריאות עם ההכחשה.

״יענקלה שלי״.. אחי אתה בכח מנסה לייצר את השיח הזה, זה לא רציני. ״להרגיע אותי שאפסיק לצווח״ על מה לעזאזל אתה מדבר כתבתי 2 הודעות בנושא והייתי בעד ההבאה

באמת נראה לך שאני יושב בבית וחשוב לי להגן על שחר.

חזיזוש אמר:
״יענקלה שלי״.. אחי אתה בכח מנסה לייצר את השיח הזה, זה לא רציני. ״להרגיע אותי שאפסיק לצווח״ על מה לעזאזל אתה מדבר כתבתי 2 הודעות בנושא והייתי בעד ההבאה

שתי הודעות כפול מאה אולי, כנראה שכחת איך הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שאתה רואה שחורות והכל יהיה בסדר.

ושוב, אותי מעניין לאן כל הכסף הזה שנכנס הולך.
אם אתה חושב שקמצוץ מזה אפילו ילך על רכש, שיבושם לך.
בסופו של דבר ההכנסות של המועדון גדלות פי כמה וההוצאות לא גדלות.
אם המדינה הייתה מכניסה מאות מיליארדים של דולרים פתאום מגז טבעי לא היית רוצה לדעת למה אתה לא רואה את זה מגולגל לאזרחים?
מה עושים עם כל זה?
מה עשו עם הכסף מהצ'מפיונס לפני עשור?

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:

שתי הודעות כפול מאה אולי, כנראה שכחת איך הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שאתה רואה שחורות והכל יהיה בסדר.

ושוב, אותי מעניין לאן כל הכסף הזה שנכנס הולך.
אם אתה חושב שקמצוץ מזה אפילו ילך על רכש, שיבושם לך.
בסופו של דבר ההכנסות של המועדון גדלות פי כמה וההוצאות לא גדלות.
אם המדינה הייתה מכניסה מאות מיליארדים של דולרים פתאום מגז טבעי לא היית רוצה לדעת למה אתה לא רואה את זה מגולגל לאזרחים?
מה עושים עם כל זה?
מה עשו עם הכסף מהצ'מפיונס לפני עשור?

אחי אתה במוד ריב לא יודע מה להגיב לך תבלה

חזרה
למעלה