ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא הגיוני לשים 2 מיליון יורו וצפונה על שחקן שיהיה חמישי פה בהיררכיה בסגל (כנעאן/קארצב).Apoc אמר:התלונות לשחר זה שהוא לא פותח את הכיס ומנחית פה שחקנים ב2 מיליון יורו וצפונה אחרי שהוא קיבל 25 מיליון יורו מאירופה והמכירה של פלאניץ' וכו'.
למעשה הוא עדיין לא השתמש בשקל מתוך הקרוב ל100 מיליון שקיבל מאירופה. כל ההוצאות מאז שהעפלנו לאירופה כוסו ע"י המכירה של פלאניץ'.
KevinDurant אמר:לא הגיוני לשים 2 מיליון יורו וצפונה על שחקן שיהיה חמישי פה בהיררכיה בסגל (כנעאן/קארצב).Apoc אמר:התלונות לשחר זה שהוא לא פותח את הכיס ומנחית פה שחקנים ב2 מיליון יורו וצפונה אחרי שהוא קיבל 25 מיליון יורו מאירופה והמכירה של פלאניץ' וכו'.
למעשה הוא עדיין לא השתמש בשקל מתוך הקרוב ל100 מיליון שקיבל מאירופה. כל ההוצאות מאז שהעפלנו לאירופה כוסו ע"י המכירה של פלאניץ'.
אם היה פה איזה טאלנט גדול הייתי אומר מילא, אבל הם שווים בקושי מחצית מהסכום ולכן אין לי מה להאשים.
הביאו זר ב1.6 מיליון יורו עוד לפני שעלינו לאלופות.
אם הדרישה האמיתית של סגל וג'קי זה 2.5 מיליון יורו אז אין פרטנר. זה כמו להאשים את ישראל שאין שלום עם הפלסטינים
Apoc אמר:התלונות לשחר זה שהוא לא פותח את הכיס ומנחית פה שחקנים ב2 מיליון יורו וצפונה אחרי שהוא קיבל 25 מיליון יורו מאירופה והמכירה של פלאניץ' וכו'.
אתה בחי בעולם שמנותק מהמציאות.Judokan אמר:KevinDurant אמר:לא הגיוני לשים 2 מיליון יורו וצפונה על שחקן שיהיה חמישי פה בהיררכיה בסגל (כנעאן/קארצב).Apoc אמר:התלונות לשחר זה שהוא לא פותח את הכיס ומנחית פה שחקנים ב2 מיליון יורו וצפונה אחרי שהוא קיבל 25 מיליון יורו מאירופה והמכירה של פלאניץ' וכו'.
אם היה פה איזה טאלנט גדול הייתי אומר מילא, אבל הם שווים בקושי מחצית מהסכום ולכן אין לי מה להאשים.
אם הדרישה האמיתית של סגל וג'קי זה 2.5 מיליון יורו אז אין פרטנר. זה כמו להאשים את ישראל שאין שלום עם הפלסטינים
זה תירוצים שאפילו המקורבים של שחר יחשבו שהם מוגזמים ומקלים מדי איתו.
לגבי נטע - כן, אפשר להשאיר שחקן בכוח. לנטע יש חצי שנה בחוזה. אם שחר מחליט שהוא נשאר עד סוף העונה, זה מה שיקרה בלי קשר לשאיפות ולרצונות של נטע.
מנהל אמור לעבוד לפני הכל לפי מה שטוב לעסק והקבוצה שלו. המקרה של צסק"א לא דומה למקרה הנוכחי, כי שם נטע היה תחת חוזה ומניעת המעבר שמה אותו בסיכון שלא תהיה יציאה לחו"ל. עכשיו אין מצב כזה.
אבל נניח ושחר כבר החליט שנטע עוזב, כל התירוצים של "שחקן לא שווה את הכסף" או "אין מה לשים סכום על שחקן רביעי בהיררכיה" - זה רק מעצים את הניהול הכושל וחסר המושג.
נשארת בלי הקשר הבכיר? תתקמצן משיקולים של "שפיות", תישאר עם מאור לוי כגיבוי לקישור (או עם שחקן בינוני אחר כמו ארד בר כי הוא זול), תאבד את האליפות. אבל אז תיזכר שהכי חשוב שבמחנה האימונים מחמיאים לקבוצה שלך על ההתנהגות שלהם.
אני מחזיק מכנעאן הרבה יותר מנטע אבל שוב, זה עניין של מחיר.Smile אמר:כנעאן זה שחקן שצריך להיות פה בלי שום קשר לנטע, הוא בכלל לא על העמדה של נטע.
אם כבר קארצב יותר מתאים כמחליף של נטע.
KevinDurant אמר:אתה בחי בעולם שמנותק מהמציאות.Judokan אמר:KevinDurant אמר:לא הגיוני לשים 2 מיליון יורו וצפונה על שחקן שיהיה חמישי פה בהיררכיה בסגל (כנעאן/קארצב).
זה תירוצים שאפילו המקורבים של שחר יחשבו שהם מוגזמים ומקלים מדי איתו.
לגבי נטע - כן, אפשר להשאיר שחקן בכוח. לנטע יש חצי שנה בחוזה. אם שחר מחליט שהוא נשאר עד סוף העונה, זה מה שיקרה בלי קשר לשאיפות ולרצונות של נטע.
מנהל אמור לעבוד לפני הכל לפי מה שטוב לעסק והקבוצה שלו. המקרה של צסק"א לא דומה למקרה הנוכחי, כי שם נטע היה תחת חוזה ומניעת המעבר שמה אותו בסיכון שלא תהיה יציאה לחו"ל. עכשיו אין מצב כזה.
אבל נניח ושחר כבר החליט שנטע עוזב, כל התירוצים של "שחקן לא שווה את הכסף" או "אין מה לשים סכום על שחקן רביעי בהיררכיה" - זה רק מעצים את הניהול הכושל וחסר המושג.
נשארת בלי הקשר הבכיר? תתקמצן משיקולים של "שפיות", תישאר עם מאור לוי כגיבוי לקישור (או עם שחקן בינוני אחר כמו ארד בר כי הוא זול), תאבד את האליפות. אבל אז תיזכר שהכי חשוב שבמחנה האימונים מחמיאים לקבוצה שלך על ההתנהגות שלהם.
בזמנו עם צסק''א הוא רצה מאוד לעזוב ונתנו לו הבטחה שבפעם הבאה שתהיה לו הצעה לא יעמדו בדרכו וזה היה חלק מההסכם ובגלל זה הוא נשאר. אם זאת ההחלטה שלו וזה חלום חייו אז אי אפשר לעמוד בדרכו.
אני אמרתי את זה כבר הרבה קודם, אני משחרר שחקנים ממכבי חיפה מ2 סיבות: שדרוג כלכלי, שדרוג מקצועי. אם הוא היה מקבל הצעה מהפרמיירליג, גם לא היית משחרר אותו?
אם היה מדובר על סתם הצעה מבלגיה או מהכוכב האדום אני לא משחרר אותו בכלל בשום צורה, אבל אני חושב שזה סיטואציה פיירית לשחקן ולגיטימית ולא צריך לעמוד בדרכו. בדיוק כמו שמכבי ת''א לא עומדים בדרך של איביץ' למרות הכל כי זה הצעה חד פעמית שאי אפשר לסרב לה מבחינתו.
אין פה עניין של להתקמצן, יש פה עניין של אין שחקן לגיטימי. מבחינתך צריך לשלם גם 10 מיליון יורו כי סגל וג'קי החליטו שהם שווים 10 מיליון יורו ועלינו לליגת האלופות אז יש כסף.
אתה אולי ממש מחזיק מקארצב ומכנעאן אבל אני לא חושב שהם טובים מאף קשר שלנו ולכן אני לא עף על לזרוק עליהם סכומים גדולים. זה לא מנור סולומון או איזה שובר שוויון וגם אם נטע עוזב, לא קארצב ולא כנעאן שחקני הרכב במכבי חיפה היום ובגלל זה אני "מתקמצן משיקולים של שפיות"
gargy אמר:Apoc אמר:התלונות לשחר זה שהוא לא פותח את הכיס ומנחית פה שחקנים ב2 מיליון יורו וצפונה אחרי שהוא קיבל 25 מיליון יורו מאירופה והמכירה של פלאניץ' וכו'.
אתה מגזים עם הלא השתמש בשקל.
ראית איזו מתנה הוא העניק לנשיא יובה?
ישלמו בסוף איזה חצי מיליון יורו, הוא מסיים חוזה בסוף העונהgargy אמר:KevinDurant אמר:אתה בחי בעולם שמנותק מהמציאות.Judokan אמר:זה תירוצים שאפילו המקורבים של שחר יחשבו שהם מוגזמים ומקלים מדי איתו.
בזמנו עם צסק''א הוא רצה מאוד לעזוב ונתנו לו הבטחה שבפעם הבאה שתהיה לו הצעה לא יעמדו בדרכו וזה היה חלק מההסכם ובגלל זה הוא נשאר. אם זאת ההחלטה שלו וזה חלום חייו אז אי אפשר לעמוד בדרכו.
אני אמרתי את זה כבר הרבה קודם, אני משחרר שחקנים ממכבי חיפה מ2 סיבות: שדרוג כלכלי, שדרוג מקצועי. אם הוא היה מקבל הצעה מהפרמיירליג, גם לא היית משחרר אותו?
אם היה מדובר על סתם הצעה מבלגיה או מהכוכב האדום אני לא משחרר אותו בכלל בשום צורה, אבל אני חושב שזה סיטואציה פיירית לשחקן ולגיטימית ולא צריך לעמוד בדרכו. בדיוק כמו שמכבי ת''א לא עומדים בדרך של איביץ' למרות הכל כי זה הצעה חד פעמית שאי אפשר לסרב לה מבחינתו.
אין פה עניין של להתקמצן, יש פה עניין של אין שחקן לגיטימי. מבחינתך צריך לשלם גם 10 מיליון יורו כי סגל וג'קי החליטו שהם שווים 10 מיליון יורו ועלינו לליגת האלופות אז יש כסף.
אתה אולי ממש מחזיק מקארצב ומכנעאן אבל אני לא חושב שהם טובים מאף קשר שלנו ולכן אני לא עף על לזרוק עליהם סכומים גדולים. זה לא מנור סולומון או איזה שובר שוויון וגם אם נטע עוזב, לא קארצב ולא כנעאן שחקני הרכב במכבי חיפה היום ובגלל זה אני "מתקמצן משיקולים של שפיות"
מה זה אומר לא יעמדו בדרכו?
לשחרר אותו בחינם באמצע עונה זו המשמעות היחידה של לא לעמוד בדרכו?
אפשר לא לעמוד בדרכו אבל לפחות להציב תג מחיר הולם לעזיבה של שחקן מפתח בינואר.
KevinDurant אמר:ישלמו בסוף איזה חצי מיליון יורו, הוא מסיים חוזה בסוף העונהgargy אמר:KevinDurant אמר:אתה בחי בעולם שמנותק מהמציאות.
מה זה אומר לא יעמדו בדרכו?
מסכים איתך. לא נעמוד בדרכך, רוצה לעזוב? תביא הצעה שהולמת את המעמד המקצועי שלך. מיליון יורו לפחות כדי לשחרר אותך באמצע עונה.gargy אמר:KevinDurant אמר:ישלמו בסוף איזה חצי מיליון יורו, הוא מסיים חוזה בסוף העונהgargy אמר:מה זה אומר לא יעמדו בדרכו?
חינם או חצי מיליון יורו זה לא באמת שונה, לעומת זאת ההשפעה של עזיבה שלו יכולה לעלות לנו פי כמה מאשר החצי מיליון הזה.
אבל זה עדיין לא עונה על השאלה, מה הכוונה של לא יעמדו בדרכו? לשחרר בחינם או במחיר זול, רק זה הפירוש של "לא יעמדו בדרכו"?
מה לגבי להגיד אוקי אתה משוחרר לקבוצה שתציע את תג המחיר שאנחנו חושבים שהוא הגיוני עבור שחרור של שחקן מפתח בינואר?
גם מכבי ת"א חתמו לא מזמן על חוזה חדש עם גלוך ואמרו שהם לא יעמדו בדרכו, אז זה אומר שברגע שתבוא קבוצה ותציע עליו חצי מיליון יורו הם צריכים לשחרר אותו כדי לעמוד במילה שלהם?
Shocking4U אמר:אם הוא כזה רודף כסף אז מה גורם לך לחשוב שהוא לא יעדיף הצעה גבוהה יותר מתל אביב כשהוא ירצה לחזור לישראל? כמו שחמד וגם רפאלוב שקלו בחיוב לעשות בזמנו
RakMaccabi31 אמר:Shocking4U אמר:אם הוא כזה רודף כסף אז מה גורם לך לחשוב שהוא לא יעדיף הצעה גבוהה יותר מתל אביב כשהוא ירצה לחזור לישראל? כמו שחמד וגם רפאלוב שקלו בחיוב לעשות בזמנו
תמיד קיים חשש כזה, לגבי כל שחקן
ואם יש אצלנו אוהדים שלא הוקיעו את רוסו/ברקו/בניון על המעבר לצהבת. איך אפשר לצפות שתופעות כאלה לא יחזרו