• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני ממש לא בא להגן עליו אבל במקרה של ליגת האלופות הוא צודק, זאת לא הרמה של הקבוצות הישראליות

אז תשאף לרמה הזו. תקדם את המועדון. תביא אנשי מקצוע טובים יותר.

lemmacantor אמר:

ברור שצריך לשאוף כמה שיותר גבוה אבל ביחד עם זאת צריך גם להיות ריאלים

כובע קש אמר:
lemmacantor אמר:

ברור שצריך לשאוף כמה שיותר גבוה אבל ביחד עם זאת צריך גם להיות ריאלים

ריאלית, לצבור יותר דירוג באירופה, מקדם את המטרה להגיע לצ'מפיונס. שחר כבר לפני עשור קשקש את זה ובדיוק בגלל זה נפלנו.

אנחנו ממש חסרי מזל שנפלנו על הבית הזה בקונפרנס כי יכלנו לצבור הרבה יותר דירוג שנה שעברה ....

אבל בעיקרון זה מזכיר לי את אלה שאמרו שכדאי לנבחרת לרדת לליגה D של ליגת האומות כי מישם קל להגיע לפלייאוף עליה ליירו , והנה היום אנחנו בליגת B אם כנראה פלייאוף עליב ליורו ביד ועם עליה אולי לליגת A.

ברור שזה בעיקר בגלל ההדחה של רוסיה אבל עדיין , חושבים למעלה ודברים טובים קורים , אף פעם לא חושבים למטה ומסתפקים במועט , בטח לא נשיא של מועדון

שוב שחר היה פעמיים בצ'מפיונס. פעמיים הוא קיצץ את התקציב אחר כך. בפעם השנייה הוא הביא רכש ליגה א' למרות כל ההכנסות. הוא האחרון שיכול להטיף שזה מסוכן להשקיע.
לוזר עלוב, שמחפש רק שיסגדו לו.

זה לא מדע מדוייק.
אתה חייב לכוון הכי גבוה ומקסימום תיפול לאירופית או קונפרנס.
כאשר מראש אתה מוותר, אתה גם תחפש שחקנים קצת פחות טובים ("זולים") ומספיק שניפול על הגרלה נאחס בדרך או יום רע וגם נומה קאליו חוגגת על חשבוננו.
חייבים להתקדם, לצבור נקודות - אם היו לנו היום 15-20 נק' דירוג גם היינו מקבלים הגרלה נוחה יותר בשלב הזה ומבטיחים לפחות קונפרנס.
זו אמירה אומללה, גם עם עובדתית היא נכונה.

6 שנים בלי פורום, והדיונים לא השתנו בכלום. תופעה.

בלי קשר, האמירה הזו לחלוטין הוצאה מהקשר. מה שהוא אמר זה שיש סיכון בלשים כספים אדירים בשביל להגיע לצ'מפיונס כי אם לא תצליח, זה יכול לרסק קבוצה כלכלית. ולא חסר דוגמאות בסגנון.

בינתיים במציאות שחר פתח את הכיס בשנה שעברה ונתן לבכר את כל מה שרצה בשביל להצליח באירופה. כולל מיליון יורו על צ'יבוטה בינואר.
כולל דחיית הצעה גדולה על אצילי ולביא (ששחר של לפני עשור היה מקבל בלי להניד עפעף).

גם השנה בינתיים עובדים קשה להנחית את כל המועמדים הראשונים בפנקס של בכר (כולל סכומים מאוד גבוהים על פיירו).

אפשר להתווכח על איכות השחקנים שמביאים, אבל זה מצחיק לטעון לחוסר תחרותיות של שחר בשנתיים-שלוש האחרונות.

Judokan אמר:
6 שנים בלי פורום, והדיונים לא השתנו בכלום. תופעה.

בלי קשר, האמירה הזו לחלוטין הוצאה מהקשר. מה שהוא אמר זה שיש סיכון בלשים כספים אדירים בשביל להגיע לצ'מפיונס כי אם לא תצליח, זה יכול לרסק קבוצה כלכלית. ולא חסר דוגמאות בסגנון.

בינתיים במציאות שחר פתח את הכיס בשנה שעברה ונתן לבכר את כל מה שרצה בשביל להצליח באירופה. כולל מיליון יורו על צ'יבוטה בינואר.
כולל דחיית הצעה גדולה על אצילי ולביא (ששחר של לפני עשור היה מקבל בלי להניד עפעף).

גם השנה בינתיים עובדים קשה להנחית את כל המועמדים הראשונים בפנקס של בכר (כולל סכומים מאוד גבוהים על פיירו).

אפשר להתווכח על איכות השחקנים שמביאים, אבל זה מצחיק לטעון לחוסר תחרותיות של שחר בשנתיים-שלוש האחרונות.
מסכים שיש מגמה טובה בשנתיים שלוש האחרונות. זה התחיל ברכישה של שועה וממשיך מאז. גם הקאליבר של הזרים שמנסים להנחית יותר גבוה גם אם הם לא תמיד מצליחים. יש הבדל גדול בין רמה של זר כמו אפילו סיינסבורי ווילדסחוט שלא הצליח לזה של קוסטדינוב וואצק.

יש השקעה, אף אחד לא אומר שלא

אבל הדיונים מלפני שש שנים לא השתנו, כי כמו שכתבו מעלי, כבר הגענו לצמפיונס פעמיים אבל בהנהלה ויתרו על להמשיך את המומנטום ולנסות למנף ויצאו לוזרים

ויש לדעתי בקרב אנשים עדיין תחושה שעבור ההנהלה הנוכחית יש תקרה מסוימת של הישגים שהם מבחינתם רצו להגיע אליהם (הצלחה בארץ, בלי התקדמות רצינית באירופה)
וזה מהסיבות שלהם ..

הלוואי ואני טועה ואוכל את הכובע!

DelPiero אמר:
יש השקעה, אף אחד לא אומר שלא

אבל הדיונים מלפני שש שנים לא השתנו, כי כמו שכתבו מעלי, כבר הגענו לצמפיונס פעמיים אבל בהנהלה ויתרו על להמשיך את המומנטום ולנסות למנף ויצאו לוזרים

ויש לדעתי בקרב אנשים עדיין תחושה שעבור ההנהלה הנוכחית יש תקרה מסוימת של הישגים שהם מבחינתם רצו להגיע אליהם (הצלחה בארץ, בלי התקדמות רצינית באירופה)
וזה מהסיבות שלהם ..

הלוואי ואני טועה ואוכל את הכובע!

נניח והקבוצה מנחיתה את פיירו, בתור המועמד מספר אחת של בכר, אחרי שהיא מגדילה את הצעת השכר שלה עבורו ל500 אלף יורו כמו שדווח פה.
מה זה אם לא שינוי גישה מובהק מפעם? אתה יכול לתאר לעצמך לפני 5-6 מצב כזה? ברור שלא. שחר הפיל את טוטו תמוז על 20 אלף יורו וזה ממש לא המקרה היחיד.

בשנתיים-שלוש האחרונות המיינדסט הניהולי השתפר מאוד. אני יכול רק לקוות שזה יימשך.

תשמע זה לא רק רכש. בסוף השאלה אם תהיה מערכת חזקה. בכר לא יאמן פה לעד.

איזו מערכת
ברגע שבכר עוזב הכל פה חוזר לעשור הקודם

על זה אלברמן יבחן

למרות שלדעתי יענקל’ה ינסה להוריד אותו פשוט לקווים

lemmacantor אמר:

לחלוטין, זו השאלה.

אני חושב שהעובדה שהמושכות המקצועיות נמצאות אצל אלברמן היא חשובה בהקשר הזה ומעודדת (למרות ששחר כבר ידע להתהפך על מנהלים מקצועיים בעבר).
זה שהפסיקו לתת ג'ובים תפורים לשחקני עבר חסרי כישורים זה גם סימן מצוין.
הקשר עם עפולה כקבוצת בת ובאופן כללי מדיניות אקטיבית יותר בניהול הנוער ותוצריו בכמה שנים האחרונות.

כל אלה התפתחויות מקצועיות מצוינות ברמת מערכת שאין להן קשר לנוכחות של בכר במערכת.

גם הצד הניהולי-כלכלי עבר להבנתי שדרוג רציני תחת בן דוב.

Judokan אמר:
lemmacantor אמר:

לחלוטין, זו השאלה.

אני חושב שהעובדה שהמושכות המקצועיות נמצאות אצל אלברמן היא חשובה בהקשר הזה ומעודדת (למרות ששחר כבר ידע להתהפך על מנהלים מקצועיים בעבר).
זה שהפסיקו לתת ג'ובים תפורים לשחקני עבר חסרי כישורים זה גם סימן מצוין.
הקשר עם עפולה כקבוצת בת ובאופן כללי מדיניות אקטיבית יותר בניהול הנוער ותוצריו בכמה שנים האחרונות.

כל אלה התפתחויות מקצועיות מצוינות ברמת מערכת שאין להן קשר לנוכחות של בכר במערכת.

גם הצד הניהולי-כלכלי עבר להבנתי שדרוג רציני תחת בן דוב.

קודם כל מוקדם לשבח את אלברמן. שנית כל, המועדון עדיין מפגר בנושא הכושר. הוא ממשיך להעסיק חובבנים באקדמיה. הסקאוטינג שלנו רחוק מאירופה.
מי אמר שבהמשך יהיה מנהל מקצועי. הכל יבחן כשבכר יעזוב.
לא אתפלא אם נחזור לחרא. ההתקדמות זה בדברים שציינתי.

מה ראינו מאלברמן עד כה?
איזה דברים טובים הוא עשה?
אני מאוד לא מתלהב מהעבודה שלו

אנשים הסתלבטו עליו בגדול שאמרו פה שיביאו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו. הלך פה עם הצוות המקצועי בגדול

חזרה
למעלה