• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
תסתכל על זה מכיוון אחר. יותר קל לעשות את זה עם גולדהאר ומכבי ת"א אבל אולי יש לזה קשר גם אלינו.
תראו מה הולך אצלם, כל הסיפור של רביבו, שחר והעזיבה של פרחי.
אני חושב על גולדהאר, מליארדר קנדי, יזם שאפתן, לא אחד שקנה אותם כי הוא אוהד מלידה.
אני מתאר לעצמי שהוא רצה לבנות אמפריה, קבוצה שתתקדם עם הזמן ותהפוך לשם דבר באירופה, ברמה כזו או אחרת. בטח לא לדשדש בסיבובי המוקדמות ולעשות בתים באלופות פעם בעשור.
כמה מעניינת אותו עוד אליפות? כמה אכפת לו מדרבי?
לדעתי מעט מאוד. אם בכלל. הוא סימן מספיק וי על הדברים האלה.
הוא כנראה הבין, שכמו שהכדורגל בנוי, הוא בסך הכל חוליה בשרשרת המזון. מכבי פ"ת עם קהל. כל מי שטוב- עוזב אחרי עונה. לפעמים פחות. גלוך, פרץ, מילסון, פטאצי ומאמנים שהצליחו- כל שנה צריך לבנות מחדש, לפגוע שוב בזרים לגרד ישראלים מהתחתית של החבית שהולכת ומתייבשת, עכשיו כשה MLS זורקים פה סכומים והישראלים בורחים לכל מי שמוכן לגעת בהם.
קשה לי להאמין שמולטי מליארדר כמוהו מתרגש מכמה מליונים על אבו פרחי. זה כלום בשביל גולדהאר והוא יודע שבכסף הזה הוא צריך להמר על איזה זר, במחיר מופקע, בסיכויי הצלחה של 20% גג. עד שיתאקלם, עד שיתחברו, עד שפה ועד ששם ושוב תעזוב חצי קבוצה ושוב להתחיל מחדש.
המועדון לא מתקדם, לא מתבסס באירופה, לא משחקים בישראל, אין ישראלים, אין אמפריה.
יכול להיות שהוא סופסוף הבין שהוא סהכ פלטפורמה בעסקי ההימורים ומכירת שחקנים. לא שונה מהלוזונים וגד סולמי. כסף יותר גדול, תקשורת.. שום דבר שאמור לרגש אותו.
1. הבעיה פה עם המגבלת זרים ידועה. בשום ליגה כיום אין מגבלת זרים והגיע הזמן שיעלו ל-12 או שיבטלו את זה. הקבוצות הקטנות לא אמורות לעניין את המנהלת וגם לא ארגון השחקנים. כל פלוץ פה כבר יוצא לחו"ל. הליגה נחלשת וגם לקבוצות יש פחות סיכוי להצליח לאורך זמן באירופה עם מגבלות כאלה.
2. אני לא מסתכל על זה מהצד של גולדהאר ואני לא יודע מה מניע אותו, אני רק יודע ששחר לא אוהד מכבי חיפה וגם עשה את זה ורכש את המועדון מאינטרסים שלו. אוהד מכבי חיפה היה רוצה בדיוק כמו שאתה כותב להצליח באירופה ולא גורם דומיננטי שעושה בתים כל שנה. בטח לא מפרק קבוצות ומוכר מכל הבא ליד כמו בשנים האחרונות.

אגב לגבי מכבי תל אביב, ההתנהלות שלהם ממקסמת את המכירות וכרגע אף אחד לא נמכר כולל אבו פארחי, מאמין שהם קודם ימצאו מחליפים ואז ימכרו אותם. בינתיים אלצ'ה בכלל ירדה מרביבו. הם מבינים שהשחקנים אצלם ויש להם מחויבות לקהל אוהדים. חוץ מזה שהעונה הכי גרועה שלי תהיה מקום שלישי וגביע אז נוכל לדבר ולהתבכיין. אנחנו במצב פחות טוב מהם ואצלנו נראה כי הקהל מרוצה.

חזרה
למעלה