• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בוודאי שזה שינה דרמטית
למרבה התסכול, גולדהאר הוא כרגע בעל הבית החזק והעוצמתי ביותר בליגת העל, ועל פיו יישק דבר.
בכל עונה בה הוא נחוש לקחת אליפות בכל מחיר, אף מועדון לא יכול להתמודד מולו.
בעונות אחרות, כאשר הוא מוריד קצת את הרגל מהגז, זה מאפשר ליריבות לתת פייט אמיתי.
כך עשו ב"ש שלוש פעמים, ומכבי חיפה פעמיים.

לגבי שחקנים ישראלים בכירים, לכולם ברור שאם זהבי\ דור פרץ\ יונתן כהן ודסה חוזרים לארץ, זה אך ורק למכבי ת"א.
לא בגלל שהם לובשים צהוב כבר מגיל גנון, אלא בגלל שגולדהאר הוא היחיד בארץ שיכול לשלם את המשכורות שלהם.
הדבר גורם לחוסר תחרותיות, וליגה לא מעניינת, כמו בסקוטלנד.

יום-טוב שוקרון אמר:
בוודאי שזה שינה דרמטית
למרבה התסכול, גולדהאר הוא כרגע בעל הבית החזק והעוצמתי ביותר בליגת העל, ועל פיו יישק דבר.

לגבי שחקנים ישראלים בכירים, לכולם ברור שאם זהבי\ דור פרץ\ יונתן כהן ודסה חוזרים לארץ, זה אך ורק למכבי ת"א.
לא בגלל שהם לובשים צהוב כבר מגיל גנון, אלא בגלל שגולדהאר הוא היחיד בארץ שיכול לשלם את המשכורות שלהם.

זאת הכל גם שאלה של איך משקיעים ואיפה

קודם כל, התקציב חייב לגדול בצורה משמעותית.
בלי זה, אין בכלל על מה לדבר.
מכבי חיפה עשתה בעונה הזו הכנסה מאוד יפה, יענקלה כבר לא יכול לבכות שהוא צריך להביא כסף מהבית, כדי לשלם משכורות.

אחר כך כמובן צריך לשים לב שלא ליפול שוב בעסקאות הזויות, כדוגמת חן עזריאל, ירדן שועה, וכ'.
לשם כך צריך להעיף באופן מיידי את גל אלברמן, ולהביא מחו"ל מנג'ר בכיר כמו ג'ורדי, שיקבל אליו את מלוא הסמכות בבניית הסגל.

יום-טוב שוקרון אמר:
קודם כל, התקציב חייב לגדול בצורה משמעותית.
מכבי חיפה עשתה בעונה הזו הכנסה מאוד יפה, יענקלה כבר לא יכול לבכות שהוא צריך להביא כסף מהבית, כדי לשלם משכורות.

אחר כך כמובן צריך לשים לב שלא ליפול שוב בעסקאות הזויות, כדוגמת חן עזריאל, ירדן שועה, וכ'.
לשם כך צריך להעיף באופן מיידי את גל אלברמן, ולהביא מחו"ל מנג'ר בכיר כמו ג'ורדי, שיקבל אליו את מלוא הסמכות בבניית הסגל.

ג׳ורדי היה מנהל מקצועי חלש שהביא זרים גרועים. לשפוך כסף על הישראלים הכי טובים כולנו יכולים. יש לו מזל שפגע גם עם זהבי. הוא לא גאון הדור ובטח לא אמור להיות מודל לחיקוי שלנו.

MH13 TILL I DIE אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
בוודאי שזה שינה דרמטית

זאת הכל גם שאלה של איך משקיעים ואיפה
בעונות האליפות של בש הוא השקיע יותר כסף מאשר בעונות שהם זכו הוא הביא למשל את קיארטנסון בכמעט 4 מליון יורו.
רוב מה שאתה שומע בתקשורת זה חרטה להרגיע את אוהדים בדיוק כמו שכתבי החצר שלנו היו מעלים כתבות דומות בתקופות רעות

לפעמים אני חושב ששוקרון לא חי בעולם הזה.

שוקרון אל תקח את זה אישית, ותמשיך לכתוב מה שבא לך
אבל אתה עובדתית אדם שכל קשר בינו למציאות מקרי בהחלט

יום-טוב שוקרון אמר:
Kaka אמר:
לפעמים אני חושב ששוקרון לא חי בעולם הזה.

נכון, אני כבר יותר קרוב לעולם הבא.
רק מה שאתם כותבים, הכול נכון, כל מילה בסלע.

חס וחלילה ימניאק מה זה

ליברמן,
KAKA כבר שלח אותי לשם, אז נזרום איתו.

עכשיו ברצינות, זה הדברים שרשמתי קודם:
"קודם כל, התקציב חייב לגדול בצורה משמעותית.

לשם כך צריך להעיף באופן מיידי את גל אלברמן, ולהביא מחו"ל מנג'ר בכיר כמו ג'ורדי, שיקבל אליו את מלוא הסמכות בבניית הסגל."

------------
על זה כולכם מתהפכים עליי???
מה אתם רוצים בדיוק?
שהתקציב של מכבי חיפה יקטן?

שוקרון, יש לך איזשהו פחד גדול מאוד ממכבי ת''א (לגיטימי בסה''כ אחרי העשור האחרון) אבל התקציב שלהם לא גדול משלנו בהרבה או בצורה משמעותית ואתה מאדיר אותם מאוד בלי סיבה.

בשנים שהיו להן יריבות רציניות הם הפסידו אליפויות בעיקר וניצלו את זה שגם בשנים הפחות טובות שלהם הם קבוצה יציבה מאוד עם רצפה גבוהה מאוד בניגוד אלינו שבשנים הגרועות שלנו גירדנו פלייאוף עליון.

דוראנט, זה לא קשור.
אני יכול להגיד לך בוודאות, שאם מישהו אחר היה רושם בדיוק את אותם דברים, אף אחד לא היה אפילו מצייץ!!

יש לי הרגשה די ברורה למה זה קורה, מעדיף לא להיכנס זה.
אין לי כוח לריב פה עם כולם, יש לי מספיק צרות אחרות, הרבה יותר גדולות!!

זה לא אישי

להגיד אבל דסה ודאבור חלוץ שני שלישי זה די ניתוק נסיך

דסה קיבל הצעה של חצי מיליון יורו ל3 שנים בויטסה וסירב כי הוא מכוון גבוה מזה, למה שיחזור למכבי חיפה?

על דאבור שולמו 12 מיליון יורו רק לפני שנתיים וחצי ויש לו חוזה לעוד שנתיים בהופנהיים כשלפי השמועות הוא מרוויח בערך 2-3 מיליון יורו. איך הוא יגיע למכבי חיפה?

צריך להבדיל בין שחקנים ש״לא ריאליים״ בגלל מחיר מופרז שידרש עליהם כמו דוידה, ליידנר וכנעאן לבין שחקנים לא ריאליים כמו וייסמן ודאבור. יש לא ריאלי ויש לא ריאלי

Shocking4U אמר:
צריך להבדיל בין שחקנים ש״לא ריאליים״ בגלל מחיר מופרז שידרש עליהם כמו דוידה, ליידנר וכנעאן לבין שחקנים לא ריאליים כמו וייסמן ודאבור. יש לא ריאלי ויש לא ריאלי
מדויק, כמו לדבר על מנור סולומון וכו'

GKagelmacher אמר:
Liberman אמר:
זה לא אישי

להגיד אבל דסה ודאבור חלוץ שני שלישי זה די ניתוק נסיך

בסדר עזוב רגע דאבור.
אני אשמח לשלישיית התקפה שתכלול חלוץ זר תותח, דין דוד וניקיטה.

אבל למה לכולם ברור שאם אלי דסה חוזר לארץ, זה יהיה אך ורק רק למכבי ת"א?
מדוע שמכבי חיפה מראש יפסלו את המועמדות שלו, בפרט שהוא נחשב להעברה חופשית?
הרי מדברים על כך שרוצים להביא לעמדה הזו מגן ימני זר בכיר (שחקן נבחרת, רזומה מרשים), נכון?
סבבה אני בהחלט בעד.
אבל מי שחושב שאפשר למצוא מגן זר עם דרישות שכר נמוכות מאשר דסה, אז הוא חי בלה לה לנד.
כי אם ימצאו אחד כזה, הוא כנראה לא בדיוק בכיר!!!

חזרה
למעלה