כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
15 מיליון יורו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
צריך גם לתת קרדיט לחבורת הקמצנים שסובבת אותו: אור שחר ועוזי מור.Judokan אמר:אי אפשר ללמד כלב זקן תרגילים חדשים.
נורא רציתי להאמין לפי המהלכים מהקיץ שהוא השתנה, אבל זה עדיין שחר הישן ו"הטוב".
חוסר היכולת שלו לראות ולבנות לטווח הארוך עדיין איתנו. מזל שהיה את בכר ואלברמן שידעו להתעלות מעל זה, ונקווה שאלברמן יידע לעשות את זה בעצמו
אנחנו לא יודעים אם הוא הפך שולחנות או לא. מה שאנחנו כן יודעים זה שבקיץ שהמועדון הכניס סכום חסר תקדים מהעפלה לאלופות, כרטיסים למשחקים, מרצ׳נדייז ומכירת פלאניץ הם בפועל השקיעו כמעט 0 ברכש ונחלשנו לעומת שנה שעברה בקישור (מוחמד, נטע, פאני, ג׳אבר, רודריגס, לוי ושרי). מחדל מטורף שאין כמותו.Ultras-Haifa אמר:זה שלא הביאו קשר אחורי, ומחליף ראוי לשרי בחלון הזה, זה מחדל עצום, אני לעומתכם מאשים את ברק, שלא הפך שולחנות במיוחד אחרי שעלו לבתים.
Shocking4U אמר:אנחנו לא יודעים אם הוא הפך שולחנות או לא. מה שאנחנו כן יודעים זה שבקיץ שהמועדון הכניס סכום חסר תקדים מהעפלה לאלופות, כרטיסים למשחקים, מרצ׳נדייז ומכירת פלאניץ הם בפועל השקיעו כמעט 0 ברכש ונחלשנו לעומת שנה שעברה בקישור (מוחמד, נטע, פאני, ג׳אבר, רודריגס, לוי ושרי). מחדל מטורף שאין כמותו.Ultras-Haifa אמר:זה שלא הביאו קשר אחורי, ומחליף ראוי לשרי בחלון הזה, זה מחדל עצום, אני לעומתכם מאשים את ברק, שלא הפך שולחנות במיוחד אחרי שעלו לבתים.
אז למה לדעתך הוא לא הפך שולחנות?Ultras-Haifa אמר:Shocking4U אמר:אנחנו לא יודעים אם הוא הפך שולחנות או לא. מה שאנחנו כן יודעים זה שבקיץ שהמועדון הכניס סכום חסר תקדים מהעפלה לאלופות, כרטיסים למשחקים, מרצ׳נדייז ומכירת פלאניץ הם בפועל השקיעו כמעט 0 ברכש ונחלשנו לעומת שנה שעברה בקישור (מוחמד, נטע, פאני, ג׳אבר, רודריגס, לוי ושרי). מחדל מטורף שאין כמותו.Ultras-Haifa אמר:זה שלא הביאו קשר אחורי, ומחליף ראוי לשרי בחלון הזה, זה מחדל עצום, אני לעומתכם מאשים את ברק, שלא הפך שולחנות במיוחד אחרי שעלו לבתים.
אתה לא יודע, אני כן.
בירקי אמר:ברק הפעם יש לו חלק בדבר. בעיניי הוא מבין שבקיץ הוא לא פה ולכן לא נכנס למלחמות עם יענקלה. זו הסיבה היחידה. ברק יודע טוב מאוד לכופף את יענקלה שזה חשוב לו.
איזו תקופה מזעזעת. אני זוכר שבפלייאוף הזה זה הפעם הראשונה שפשוט אקטיבית לא הייתי מסוגל יותר לראות משחקים מרוב שזה היה משפיל. הייתי קובע כל הזמן תוכניות כדי שיהיה לי משהו אחר להעסיק את עצמי ולא אצטרך לראות את ההשפלות האלה.RakMaccabi31 אמר:המשחק אתמול שוב הזכיר לי את הבדיות ששום דבר לא הלך בעשור האחרון למרות ששחר השקיע
אם אחרי פלייאוף בו הפסיד שבעה משחקים מתוך עשרה נשאר וקיבל הזדמנות לבנות קבוצה לא היתה פה שום השקעה ושום רצון להישגים וניצחון
אז שלא יעבדו עליכם חברים
Shocking4U אמר:אז למה לדעתך הוא לא הפך שולחנות?Ultras-Haifa אמר:Shocking4U אמר:אנחנו לא יודעים אם הוא הפך שולחנות או לא. מה שאנחנו כן יודעים זה שבקיץ שהמועדון הכניס סכום חסר תקדים מהעפלה לאלופות, כרטיסים למשחקים, מרצ׳נדייז ומכירת פלאניץ הם בפועל השקיעו כמעט 0 ברכש ונחלשנו לעומת שנה שעברה בקישור (מוחמד, נטע, פאני, ג׳אבר, רודריגס, לוי ושרי). מחדל מטורף שאין כמותו.
אתה לא יודע, אני כן.