• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
Hulk אמר:
תרשה לי להידחף פה לדיון ולהזמין אותך לבדוק אלו רכשים אלונה הביאה אחרי המכירה של סבע ובכמה כסף הם נרכשו, ככה שזה לא רק במכבי חיפה.

אתה יותר ממוזמן
אלחמיד ספורי שמיר וגאנם עלו 2.5 מיליון יורו
תהיה בטוח שבב"ש כמה שאלונה משקיעה זה עוד רק עולה עם כל יורו שהיא מכניסה ולא כמו במכבי חיפה שזה הולך להיקבר מתחת לאיזו בלטה
בינואר שסבע נמכר לא בא כלום במקום.

בקיץ אחרי באו ספורי שמיר וגאנם (ב1.5 מיליון יורו) אחרי שהם מכרו דווקא את אלחמיד ואוחנה, לא הביאו את אלחמיד.

ככה שאתה טועה ומטעה.

בינואר מכרו שוב את שמיר שם באותה עסקה סטייל סבע ושוב לא בא מחליף. משם היא הפסיקה להשקיע כבר פחות או יותר.

אני לא טועה ולא מטעה כי בשום מקום לא ביקשתי או ציפיתי שקבוצה תוציא את כל הכסף שהכניסה ממכירת שחקן בחלון מסוים באותו החלון בו זה קרה.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אתה יותר ממוזמן
אלחמיד ספורי שמיר וגאנם עלו 2.5 מיליון יורו
תהיה בטוח שבב"ש כמה שאלונה משקיעה זה עוד רק עולה עם כל יורו שהיא מכניסה ולא כמו במכבי חיפה שזה הולך להיקבר מתחת לאיזו בלטה

בקיץ אחרי באו ספורי שמיר וגאנם (ב1.5 מיליון יורו) אחרי שהם מכרו דווקא את אלחמיד ואוחנה, לא הביאו את אלחמיד.

ככה שאתה טועה ומטעה.

בינואר מכרו שוב את שמיר שם באותה עסקה סטייל סבע ושוב לא בא מחליף. משם היא הפסיקה להשקיע כבר פחות או יותר.

אני לא טועה ולא מטעה כי בשום מקום לא ביקשתי או ציפיתי שקבוצה תוציא את כל הכסף שהכניסה ממכירת שחקן בחלון מסוים באותו החלון בו זה קרה.
אתה טועה ומטעה כי טענת שהביאו את אלחמיד באותו זמן כשבפועל הוא נמכר באותה תקופה ולא נקנה.

בקיצור זה עדיין לא רלוונטי כי הדיון פה הוא מכבי חיפה ולא אלונה

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

ככה שאתה טועה ומטעה.

אתה טועה ומטעה כי טענת שהביאו את אלחמיד באותו זמן כשבפועל הוא נמכר באותה תקופה ולא נקנה.

בקיצור זה עדיין לא רלוונטי כי הדיון פה הוא מכבי חיפה ולא אלונה

הדיון בשרשור שההודעה הזו היא חלק ממנו הוא על סבע לב"ש לא על מכבי חיפה. אני לא מבין מה קשה להסתכל עמוד אחורה ולראות את ה10-15 הודעות הקודמות להודעה הזו ולהבין מה הדיון ומה מדובר. בחרת להגיב להודעה שלי שטענה שסבע לב"ש היה מהלך נכון וטוב ולהכנס לשיח הזה עם דעה נגדית, תבין לפחות על מה אתה מדבר.

בסופו של דבר זה לא משנה אם זה אלחמיד (שאכן חזר תמורת 850 אלף אירו בחלון של ינואר 2021) או מישהו אחר, הנקודה היא שכסף יוצא כמו שהוא נכנס וזה לא חד-כיווני בב"ש כמו שזה אצלנו.

מחליש את הקבוצה בינואר במקום לחזק אותה, נאבד את האליפות בגלל יעקב שחר.

אנחנו האוהדים של מכבי חיפה הקבוצה הזאת ששואפת למצוינות ולתארים כל עונה, עם האיצטדיון היפה בארץ והקהל הגדול בארץ, צריכים לחשוב האם אנחנו יכולים להמשיך ולהכיל בעלים כמו יעקב שחר שפשוט מונע מהמועדון הזה להתקדם ולעשות את קפיצת המדרגה לגבהים אחרים לגמרי ובוחר למנוע ולהגביל אותנו בכל עונה מחדש.
כדאי לכולנו להבין שכל עוד גולדהאר פה ושחר אצלנו נמשיך להיות השטיח שלהם ואולי נגנוב ניצחון 2 בכמה עונות ומי שלא רואה את זה עיוור.
אולי העונה כן ניקח אליפות לא יודע, אבל מה אתם חושבים שיקרה מהעונה הבאה? תסתכלו על העתיד אני לא רואה סיבה לאופטימיות עם המדיניות הזאת.
אני בתור אוהד של הקבוצה הזאת רוצה שהקבוצה שלי תמיד תהיה בטופ או לפחות שלא תראה כמו שנראתה היום.
זה היה יותר מידי למועדון כמו מכבי חיפה ולי כאוהד.
לא משנה מה, אי אפשר להראות כל-כך נחותים כמו היום וזו תוצאה נטו של מדיניות של הבעלים.
הגיע הזמן לנסות ולדחוף מליארדרים לרכישה של המועדון הזה מכיוון של אוהדים שמקושרים ומכירים.
אני מבין שהבעיה היא שורשית ועמוקה והיא נמצאת למעלה ולא אצל ברק ולא אצל אלברמן ועד שהיא לא תיפתר נחזור מהר להיות המועדון מס׳ 2 בארץ.

איך הוא אוהב לנצל רגעים שאפשר להתעלות בהם לרמה אחרת כמועדון כדי לרסק אותנו חזרה למטה
25 מיליון יורו, שיהיה בריא

לוזר שבלוזרים, כולנו מחכים ליום שישחרר מאיתנו.
מצטערים שבטעות עלינו לצ'מפיונס למרות שלא רצית יא לוזר אנטי תחרותי

הוא לא ימכור את מכבי לכל אחד, לצערי הוא לא ישחרר עד שיגיע רוכש שיגרום לנו להתגעגע אליו

העקרונות המפגרים שלו יעלו לנו באליפות.
שימכור כבר.

22 מיליון יורו הכנסות בשביל שהקישור של מכבי חיפה למשחק יורכב מעלי מוחמד, באסם זערורה ואביאל זרגרי. הבדיחה על חשבוננו.
באדיבות המנהל הגרוע בכדורגל הישראלי.

שיסתלק כבר.

lemmacantor אמר:
מה שטוב שאני כבר לא צריך אפילו לכתוב משהו.

אלכס, מה עושים?
אני בטוח שאפשר למשוך לפה מליארדרים/אוליגרכים שירצו לרכוש את המועדון עם כל הקהל והאיצטדיון.
זה פוטנציאל אדיר.

האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.

הפך אותנו לשטיח של מכבי תא. זה כבר לא כי הם מתנהלים יותר טוב, זה פשוט הלך הרוח במועדון כבר. מגיעה מכבי תא? פותחים לה רגליים. הם הבוס, לא הוא.

ביתר ירושלים בצרות? נוותר לה על סכומי כסף ונביא שחקנים שלא שווים אגורה מהסגל שלהם במקום.

אוהדי מכבי תא מטומטמים. הם צריכים להתפלל שהוא ישאר במכבי חיפה. כל דקה שלו פה היא אסון למועדון, ושתי האליפויות האחרונות לא ישנו את זה.

Green991 אמר:
האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.

הפך אותנו לשטיח של מכבי תא. זה כבר לא כי הם מתנהלים יותר טוב, זה פשוט הלך הרוח במועדון כבר. מגיעה מכבי תא? פותחים לה רגליים. הם הבוס, לא הוא.

ביתר ירושלים בצרות? נוותר לה על סכומי כסף ונביא שחקנים שלא שווים אגורה מהסגל שלהם במקום.

אוהדי מכבי תא מטומטמים. הם צריכים להתפלל שהוא ישאר במכבי חיפה. כל דקה שלו פה היא אסון למועדון, ושתי האליפויות האחרונות לא ישנו את זה.

אתה אופטימי עם ה 5 שנים.
יותר כמו שנה וחצי. בכר עוזב בקיץ, עונה הבאה אתה מקום 3-4.
אנחנו מיעוט, מי שפה מבין את זה, אבל בקרב הקהל הרחב אנחנו מיעוט כפויי טובה ולא אוהדים אמיתיים

Ganjot אמר:
Green991 אמר:

אתה אופטימי עם ה 5 שנים.
אנחנו מיעוט, מי שפה מבין את זה, אבל בקרב הקהל הרחב אנחנו מיעוט כפויי טובה ולא אוהדים אמיתיים
סלייק

Green991 אמר:

אתה צודק בגדול לגבי שחר, אבל אל תגזים עם "שטיח של מכבי תא". רק העונה ניצחנו אותם בסמי כשהם באו והתבטלו מולנו מרוב פחד.
בעונה שעברה עשינו עליהם מהפך אדיר ב- 3:2. זה לא שטיח.

לדעתי לראות את זרגרי אצלנו ואת החוב של ביתר נמחק יותר ישמח אותו מאליפות של מכבי חיפה

Ganjot אמר:
Green991 אמר:

אתה אופטימי עם ה 5 שנים.

אז כנראה שהרוב צריך לראות את הקבוצה קורסת למקומות חדשים בשביל להבין שהבעיה היא רק בו.

אני אישית אחרי היום מאסתי במכבי חיפה השבויה של שחר, מאסתי במכבי חיפה שפותחת רגליים למכבי תא של גולדהאר לא משנה מה המצב שלנו או שלהם, מאסתי במכבי חיפה שמחתימה זרגרים ועזיריאלים כדי לעשות טובה לביתר. די לא עוד. ומצידי שגם יקחו עוד אליפות בקושי (כמו השנתיים האחרונות). הסוף כבר ידוע וצפוי מראש.

חזרה
למעלה