ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מייקל בן חמו אמר:באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc אמר:מייקל בן חמו אמר:באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
אתה צודק. אין לזה הצדקה, ואני לא מבין את האובססיה להתעסק כל היום ברכש כשיש בעיות גדולות יותר מסגל שחקנים.
מייקל בן חמו אמר:וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc אמר:מייקל בן חמו אמר:באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
אתה צודק. אין לזה הצדקה, ואני לא מבין את האובססיה להתעסק כל היום ברכש כשיש בעיות גדולות יותר מסגל שחקנים.
לא מסוגלים לנצח את ריינה בבית בוכים על רכש. איזה בושות. להביא רכש בשביל ריינה? זאת הסיבה שלא הגענו למצב?? קנו צלחת זה בדיוק אותו דבר כמו לקנות רכש בשביל לגבור על הקבוצות האלה
מספיק עם כל הזלזול בקבוצות בליגה. זה אותה הגישה שגרמה לאנשים להגיד שלא משנה עם מי נעלה צריך לנצח את ריינה. השחקנים פה שבעים אחרי פיק מטורף של 2 אליפויות ועלייה לצ׳מפיונס וגם כמות מטורפת של משחקים. אנשים פה עשו כבר כמות משחקים של עונה שלמה ואנחנו רק בינואר. יש פה שחקנים כמו שרי ואצילי כשגם שהם גרועים יודעים שזה לא משנה כי המעמד שלהם באנקר ואין אף שחקן שיכול לפתוח בהרכב במקומם אז הם מרגישים בנוח להמשיך להסריח את המגרש. בגלל זה צריך להוסיף דם חדש ועוד תחרות ועוד כלים כדי לרענן את הקבוצה. העדר רכש זה חלק משמעותי מהסיבה שהקבוצה נראית ככה. לא רק אבל זה חלק מזה.מייקל בן חמו אמר:וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc אמר:מייקל בן חמו אמר:באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
לא מסוגלים לנצח את ריינה בבית בוכים על רכש. איזה בושות. להביא רכש בשביל ריינה? זאת הסיבה שלא הגענו למצב?? קנו צלחת זה בדיוק אותו דבר כמו לקנות רכש בשביל לגבור על הקבוצות האלה
lemmacantor אמר:כן אבל מה הפואנטה אחרי משחק כמו היום לצעוק רכש. זה לא אמור להיות תלוי בתוצאה. גם אחרי ניצחון של יובה היה ידוע מה צריך ובכלל כל קבוצה אמורה לדעת להתחדש.
שלא ימשיכו. אני רק אשמח עבור בכר. שוב מאמן, בעלים, מנהל מקצועי צריכים להיות שותפים ולא אויבים. אם הם אויבים מן הסתם לא צריך להמשיך.
ברק.י אמר:מייקל בן חמו אמר:וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc אמר:אתה צודק. אין לזה הצדקה, ואני לא מבין את האובססיה להתעסק כל היום ברכש כשיש בעיות גדולות יותר מסגל שחקנים.
למה לזלזל בדעות של אחרים?!
אתה יכול לחשוב שהסגל נהדר ושלא צריך חיזוק, אבל תכבד את זה שיש דעות לגיטימיות אחרות (שאולי, רק אולי, יש בהן גם אמת).
ולעניין -
כן, יש פה בעיה שהיא מעבר לרכש. יחד עם זאת, אי הבאת רכש זה חלק מהבעיה.
כשהצוות המקצועי מתוסכל כי הוא לא מוצא פתרונות וכשהשחקנים נראים רע ולא בפוקוס, אחד הצעדים שצריך לעשות זה להשתמש בהכנסות הרבות שעשית כדי שיהיה לשאר הקבוצה קל יותר לתקן. מעבר לזה, לא להחליט להתחזק זה דבר אחד, שגם הוא שנוי במחלוקת. להיחלש בחלון העברות בעונה כזו קשה ובתקופה כזו מורכבת, זה לא פחות מרע.
גם אם ניקח אליפות, אני לא רואה סיבה שבכר והצוות שלו ירצו להמשיך פה, כשהם לא מקבלים תקציב שמותאם לגדילה של המועדון. להצלחה שלהם אין אפשרות למינוף ומבחינתם, ההגעה לליגת האלופות היא בומרנג, שאם הם לא יברחו ממנו כשהוא הולך לחזור אליהם, הם יפגעו. אם הם ישכילו לעשות ויעזבו כי יש תקרת זכוכית ברורה במועדון, אני גם לא רואה סיבה שהשחקנים שלהם יאמינו שאפשר להמשיך ולצמוח וגם הם ינסו לעזוב.
איך שנראית מאז הפגרה והתיקו היום צריכים להראות לך שרכש זה לא הענין. אם צריך להביא שחקנים מבחוץ כדי "להעיר" את מי שפה, כולל כאלה שעכשיו האריכו חוזה, זה ביזיון. זה לא הפועל חדרה שמגלגלים קוביה על כמה זרים בשקל בקיץ ומנסים לתקן בינואר. היתה פה השקעה מתמשכת מהעונה שעברה, על פי הצוות המקצועי לא נפלו בשום זר. ישראלים שרוצים לשחק פה אין. ועם כל זה מול ריינה בבית, כשאתה חייב ניצחון זה חייב להספיק. חייב.ברק.י אמר:lemmacantor אמר:כן אבל מה הפואנטה אחרי משחק כמו היום לצעוק רכש. זה לא אמור להיות תלוי בתוצאה. גם אחרי ניצחון של יובה היה ידוע מה צריך ובכלל כל קבוצה אמורה לדעת להתחדש.
שלא ימשיכו. אני רק אשמח עבור בכר. שוב מאמן, בעלים, מנהל מקצועי צריכים להיות שותפים ולא אויבים. אם הם אויבים מן הסתם לא צריך להמשיך.
אני לא חושב שצעקות הרכש שעלו היום שונות מאלו שהיו אתמול, אחרי המשחק מול מכבי ת"א או בתחילת החלון.
מייקל בן חמו אמר:וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc אמר:מייקל בן חמו אמר:באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
אל תשווה. הבכי שלהם היה מפגר כי איביץ התעקש כמו חמור לשחק 3 בלמים ולשרוף שחקנים מעולים שהיו לו בסגל כמו פארפה ולספסל את גלוך. יש להם סגל מטורף עם הכי הרבה איכות ועומק בליגה.מייקל בן חמו אמר:אפרופו כל זה- מי שעקב אחרי הקהל של מכבי ת"א, כמה הם קיללו את יצחקי? כמה הם בכו על הסגל? כמה בכו שאין קיצונים ושהסגל לא מאוזן? בכו בלי הפסקה. לאיביץ זכרו חסד נעורים ויצחקי קיבל על הראש.
בא אחד קראנקה, עשה כמה שינויים והופ הם הקבוצה הטובה בארץ נכון לעכשיו. את מי מעניין שאין קיצונים? ואם גלוך היה נשאר אז בכלל לא היה מה לדבר.
פתאום הם לא זועקים לרכש. מה זה אומר?
Shocking4U אמר:לא הביאו ישראלים איכותיים. הישראלי המשפיע האחרון שהגיע זה דין דוד. השלד הישראלי חייב רענון
בקיץ פתאום יהיו ישראלים שלא ידענו על קיומם? בקיץ כנעאן לא יעלה 3 מיליון? מה ישתנה?מייקל בן חמו אמר:Shocking4U אמר:לא הביאו ישראלים איכותיים. הישראלי המשפיע האחרון שהגיע זה דין דוד. השלד הישראלי חייב רענון
שמור את המחשבה הזו לקיץ
Shocking4U אמר:בקיץ פתאום יהיו ישראלים שלא ידענו על קיומם? בקיץ כנעאן לא יעלה 3 מיליון? מה ישתנה?מייקל בן חמו אמר:Shocking4U אמר:לא הביאו ישראלים איכותיים. הישראלי המשפיע האחרון שהגיע זה דין דוד. השלד הישראלי חייב רענון
שמור את המחשבה הזו לקיץ