בד"כ, אני מחזיק בעמדה המפויסת והאופטימית יותר בין האוהדים בפורום, אבל לא הפעם.
אני חושב שהחלון הזה מעיד על זה שתפיסת המועדון לא השתנתה בהתאם לתפיסת אנשי המקצוע שהרימו אותו חזרה למעלה.
יותר מזה, אני חושב שהחלון הזה הוא כפיית החזרה של מכבי חיפה וחושש מהאפשרות שנהיה בדרך לאותו לופ שהיינו בו בעשור השחון.
הלוואי ואני טועה.
לצד זאת, חשוב לי להגיד - יש בקרב חלקים מהקהל נטייה לראות את הדעה הזו כקפריזית, לא עניינית, לא ריאליסטית, כפוית טובה ועוד מילים דומות שיצא לי להיתקל בהן ברחבי האינטרנט בימים האחרונים.
דעתי (ודעת דומיי) בנוגע לצורך ברכש לא מוחקת את הדברים הטובים שנעשו ונעשים והיא גם לא הגיעה בעקבות השבועות האחרונים. כבר בקיץ, כולנו דיברנו פה על הצורך בקשר לעיבוי האמצע ובקשר התקפי מחליף. הצורך הזה עלה שוב בתחילת החלון (לצד הצורך בשוער, שכולנו שמנו בצד מהר מאד) וסביר להניח שהוא יעלה גם בחלון הבא, בלי קשר להישגים שיהיו או לא יהיו בעונה הנוכחית. ההבדל מהדעות האחרות שמושמעות כאן היא, בעיקרה, נובעת מהאמונה שהצורך הופך עם הזמן לאקוטי ושהמצב בשוק לא יהיה שונה בקיץ. זו לא דעה קפריזית או כפוית טובה. זו דעה אחרת, שונה ומורכבת לא פחות. לא צריך לעשות לה דה-אבאלואציה, לזלזל בה או להשטיח אותה (לדוג', לחזור כל הזמן למחירים של קארצב וכנעאן, כאילו הם השחקנים היחידים בליגה), אבל זה בסדר גם לא להסכים לגביה.