• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בכל נקודה בקיץ הזה שהיה צריך ללחוץ על הגז - הוא התעסק רק בלחסןך כסף. במקום להביא צוות אימון זר שיעיף אותנו קדימה - הביאו את דגו על משכורת חייל.
במקום להביא קשר אחורי מעל הליגה - הביאו שחקן מחליף בלודוגורץ
הצליחו כבר לאזרח את סונדגרן - הביאו שחקן עם רזומה מזעזע בשביל להגיד הבאנו

במקום להשתלט על הליגה בשנים הקרובות אנחנו הולכים לחזור לשנים הרעות, והכל אך ורק בגללו

הנה ההוכחה שהוא לא רוצה לזכות בכלום ומספיק לו כמה עונות שיא בשביל הכסף.

כרמליסט ירוק אמר:
בכל נקודה בקיץ הזה שהיה צריך ללחוץ על הגז - הוא התעסק רק בלחסןך כסף. במקום להביא צוות אימון זר שיעיף אותנו קדימה - הביאו את דגו על משכורת חייל.

במקום להשתלט על הליגה בשנים הקרובות אנחנו הולכים לחזור לשנים הרעות, והכל אך ורק בגללו
הוא בוחר את השחקנים?

KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:

הוא בוחר את השחקנים?
מה פתאום הוא היה מת להוציא כסף על צוות אימון זר ועל שחקנים ואלברמן לא נתן לו. בטח גם אלברמן התעקש לתת לאצילי סעיף יציאה במקום לשלם לו עוד 100 אלף יורו לעונה

SaTla אמר:
הנה ההוכחה שהוא לא רוצה לזכות בכלום ומספיק לו כמה עונות שיא בשביל הכסף.

קיבלנו הוכחה לזה כבר מזמן, עוד מימי דוטרה שטרכמן ובוקארי.

כרמליסט ירוק אמר:
KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:

הוא בוחר את השחקנים?
מה פתאום הוא היה מת להוציא כסף על צוות אימון זר ועל שחקנים ואלברמן לא נתן לו. בטח גם אלברמן התעקש לתת לאצילי סעיף יציאה במקום לשלם לו עוד 100 אלף יורו לעונה
אני לא מבין מה הקשר

הוא בחר להביא שחקן מחליף בלודוגורץ? או להביא "שחקן עם רזומה מזעזע"? יש מנהל מקצועי וזה התפקיד שלו

KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:

הוא בוחר את השחקנים?

ברור שהוא לא בוחר את השחקנים, אבל אין ספק שהוא בוחר כמה כסף להוציא
הקבוצה מכניסה בערימות ומוכרים לך שדגו זה פפ הבא
במקום להביא מאמן זר נורמלי עם צוות ולשלם כמה שצריך

בדיוק בחלון העברות שהיינו צריכים שוב לשבור את שיא ההוצאות כדי לנסות להביא שחקנים איכותיים שיאזנו את העזיבות, לא עושים את זה.

וכשהוא יושב במסיבת עיתונאים ומספר לנו שהמיליונים יצאו על שחקנים והסגל לא ייחלש, אז כן הטענות הן חד משמעית אליו

חוסר שאפתנות זה לא קרוב לתאר את מה שהלך פה בקיץ הזה

KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
KevinDurant אמר:
הוא בוחר את השחקנים?
אני לא מבין מה הקשר

הוא בחר להביא שחקן מחליף בלודוגורץ? או להביא "שחקן עם רזומה מזעזע"? יש מנהל מקצועי וזה התפקיד שלו
הסיבה שזה הפרופיל של השחקנים שאנחנו מביאים זה העקרונות הכלכליים שלו.

יש גניבת דעת יותר גדולה בהיסטוריה של הכדורגל מ-"הייתי מוכן להביא מחליף בפי שניים מהמחיר שבו נמכר אבו פאני" בקיץ שבו מכרת שחקנים ומאמן ביותר מ-4 מיליון יורו?

כרמליסט ירוק אמר:
KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
אני לא מבין מה הקשר

שנה שעברה הבאנו זרים בפחות כסף והם היו בינגו

דווקא השחקן הכי יקר בפרופיל הכי גבוה שהבאנו הוא "הנפילה" הכי גדולה מכל הזרים.

שימיץ' עלה יותר מסק ובטובינסיקה ביחד

KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
KevinDurant אמר:
אני לא מבין מה הקשר

שנה שעברה הבאנו זרים בפחות כסף והם היו בינגו

דווקא השחקן הכי יקר בפרופיל הכי גבוה שהבאנו הוא "הנפילה" הכי גדולה מכל הזרים.

שימיץ' עלה יותר מסק ובטובינסיקה ביחד
סק זה פוקס של פעם בעשר שנים, על דילאן ברגע האמת לא מימשו את האופציה (לא משנה מה הנסיבות) כשהתכנית עבודה שלך זה קודם כל להביא בזול, יכול להיות שמדי פעם תפגע אבל בטווח הארוך אתה תיכשל, ובטח שלא תצליח למנף את ההצלחות שכן היו לך. לא תשכנע אותי שמכבי חיפה צריכה להסתפק בשחקן מחליף של לודוגורץ כמחליף לאבו פאני ונטע. ורק אל תגיד לי שזה השחקן שגל אלברמן רצה

אני לא משכנע אותך בשום דבר, אני רק מציג עובדות.

שנה שעברה בפחות כסף הביאו שחקנים בפרופילים יותר נמוכים ופגעו בהם.

KevinDurant אמר:

ברור שאפשר להביא בזול ולפגוע אף אחד לא אומר שלא
העניין הוא שאף אחד לא יכול למכור לי שאלברמן רצה שדגו יהיה מאמן, איתמר ניצן שוער ראשון, סוף וחג'ג' כמחליפים

וגם אלברמן לא עילוי, אבל החוסר רצון להשקיע זה בטח לא בא ממנו

[mention]KevinDurant[/mention]

עזוב שחקנים, הקמצנות שפגעה בנו הכי חזק זה בעמדת המאמן.

KevinDurant אמר:

אז מה אנחנו אמורים ללמוד מזה? שכדי להביא שחקנים טובים צריך לשלם פחות? המקרים שאתה מתאר פה זה אנקדוטות. בטווח הרחוק כשאתה מנסה כל היום לאסוף מציאות אתה תיפול. היינו שם עשר שנים לא צריך ללכת רחוק

itaybenji אמר:
KevinDurant אמר:

ברור שאפשר להביא בזול ולפגוע אף אחד לא אומר שלא
העניין הוא שאף אחד לא יכול למכור לי שאלברמן רצה שדגו יהיה מאמן, איתמר ניצן שוער ראשון, סוף וחג'ג' כמחליפים

וגם אלברמן לא עילוי, אבל החוסר רצון להשקיע זה בטח לא בא ממנו
כל מה שרשמת זה ממש מה שאלברמן אמר שהוא רוצה בכל הראיונות

ואם זה לא נכון? אז בעיה שלו

hezildo אמר:
@KevinDurant

עזוב שחקנים, הקמצנות שפגעה בנו הכי חזק זה בעמדת המאמן.
לא נכנס לקמצנות או לא קמצנות אבל אין ספק שהמהלך המתבקש הקיץ היה להביא צוות מקצועי זר ולבנות פה סגל טוב יותר ולא עשו את זה.

אם הקיץ לא הגיע צוות מקצועי זר אז מתי תהיה סיטואציה טובה יותר?

כרמליסט ירוק אמר:
KevinDurant אמר:

אז מה אנחנו אמורים ללמוד מזה? שכדי להביא שחקנים טובים צריך לשלם פחות? המקרים שאתה מתאר פה זה אנקדוטות. בטווח הרחוק כשאתה מנסה כל היום לאסוף מציאות אתה תיפול. היינו שם עשר שנים לא צריך ללכת רחוק
דווקא באופן די הזוי כל פעם שמכבי חיפה הוציאה יותר מדי כסף על שחקן היא נפלה ושהלכו על "מציאות" הצליחו יותר.

אני בסה''כ אומר שמבחינה כלכלית, הרכש הזר השנה זהה לרכש בעונה שעברה.

גם שנה שעברה עוד אחרי שהעפלנו רשמית לליגת האלופות ומכרו את פלאניץ' ב2 מיליון יורו הביאו כמו שאמרת בלם בהשאלה עם אופציה ובלם כמו סק ב400 אלף יורו

חוץ מפיירו לא באמת שילמו פה כסף על זרים, אבל העניין הוא הפרופיל. אחרי ליגת האלופות וכשיש לך סמי עופר שהוא מכפיל כח כלכלי פסיכי, אתה אמור להתחרות עם לודוגורץ על שחקנים, לא להביא שחקנים מהספסל שלהם. לא רואה שום סיבה הגיונית שתביא שחקן מחליף מלודוגורץ כשחקן המוביל שלך. אנחנו כבר צריכים להיות אחרי הימים שמביאים כל מיני דוניו כאלה, המועדון נמצא במקום אחר

כרמליסט ירוק אמר:
חוץ מפיירו לא באמת שילמו פה כסף על זרים, אבל העניין הוא הפרופיל. אחרי ליגת האלופות וכשיש לך סמי עופר שהוא מכפיל כח כלכלי פסיכי, אתה אמור להתחרות עם לודוגורץ על שחקנים, לא להביא שחקנים מהספסל שלהם. לא רואה שום סיבה הגיונית שתביא שחקן מחליף מלודוגורץ כשחקן המוביל שלך. אנחנו כבר צריכים להיות אחרי הימים שמביאים כל מיני דוניו כאלה, המועדון נמצא במקום אחר
אני מסכים.

אבל זה לא קשור למה שרשמת מקודם. כי גם בעונה שעברה הביאו פרופיל זהה של שחקנים

אני חושב שעדיין ליגת האלופות לא מספיק כדי למשוך פה שחקנים אם אתה לא משלם כפול 1.5 או 2 מיריבות אחרות שלך וזה עדיין לא מספיק כמו שאנחנו חושבים.

לטעמי הכסף של ליגת האלופות צריך לצאת כדמי העברה על רכש ישראלי (טוקלומטי, גיל כהן, כנעאן, קניקובסקי בזמנו וכו) וכדי להשאיר שחקנים בסגל.

בסופו של דבר אם אנחנו בוחרים להאמין לתקשורת כבר היו הצעות של 2 מיליון יורו על שחקנים וכוונות לשלם גם חצי מיליון יורו שכר, בסוף הגיע מי שהגיע ובזה נמדדים.

כרמליסט ירוק אמר:

אנחנו כאוהדים נמצאים במקום אחר
המועדון נמצא באותו מקום
מההתחלה ועד הסוף וזה בא לידי ביטוי
1. בצוות האימון
2. רכש

צריך להפסיק את התאוריה הזו שהמחיר לא משנה ואפשר להביא שחקנים מצוינים גם בזול, כי בדרך כלל ככל שתשלם יותר אתה תביא פרופיל גבוה יותר.

אני מסכים שיש פער עצום בין המועדון, התקשורת סביבו, הקהל והאיצטדיון לבין הבעלים של המועדון. קחו לדוגמא שחקן כמו אברג'ל. נכון שהוא לא אמור להסתכל לכאן בכלל, אבל אנחנו יודעים שהיו מגעים מתקדמים איתו, ואם היינו מציעים לו באמת שכר מפתה בסביבו מיליון יורו, אני מאמין שהוא היה כאן. כנ"ל לפחות אחד מבין נטע ואצילי.
בסוף כדי להתקדם צריך לשלם יותר על שחקנים וגם לשחקנים. אפ אני זוכר נכון יניב קטן כשחזר מווסטהאם קיבל באזור החצי מיליון דולר לעונה, והיום סבע מקבל 600 אלף יורו בעונה (כשאין הבדל גדול בין היורו והדולר היום). כשזו תקרת השכר שלך תקרת הזכוכית שלך היא נמוכה מאוד.

ועוד דבר אחרון - אי אפשר לקחת ליענק'לה את מה שעשה במועדון ומהמועדון ב-30+ שנים האחרונות, אבל לצערי אני חושב שזה כבר גדול עליו.

חזרה
למעלה